icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
21. jan 2013

@azzura dnes musí niečo byť, keď má mm narodky... a pre istotu si nacvič tú piruletku, aby mu už tá sviečka neprišla "taká otrepaná" 😀 😀 😀 alebo ešte lepší nápad mám 😀 zatancuj mu brušné tanečky, ale tak "na ostro" 😀 😝 maximálne nejaké cincrlátka okolo pása môžeš... 😀 😀 😀
čo si preňho nachystala? 😉 daj typ, nech sa trochen poopičím po tebe, keď bude treba mne...

janap76
21. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@lubanka moj mm nechce nic iba MNA 😀 😀 😀 😀 tie tanecky by sa mu pacili tak "na ostro" ale musim si dat podprdu, lebo po tych hormonoch sa moje lentilky este viac zmensili 😀 😀 😀 😀
Kupila som mu parfem a on si vzdy chodi vybrat koselu a ja mu ju zaplatim 😀 😀 😀. Oficiality budu v nedelu, ked dojde jeho rodina....

azzura
21. jan 2013

@janap76 čakááááááááááááááááááááááááááááááááme

lubanka
21. jan 2013

@janap76 takže myslíš, že to môžem už teraz začať s tými kvapkami? už neviem, ktorá z vás mi to písala, že až 1DC treba začať po 20kvapiek... a vlastne už ani neviem ako dlho to užívať... celý mesiac, či ako? 😕 😕 už som z tých všetkých "pomôcok" blbeček... 😀 a teraz som si bola kúpiť aj fytosoju forte, že ju tak isto začnem brať. Uvidíme ako to vytrieli, či ma nebudú priotrávenú viezť na poohotovosť... 😀 ale šak to sú všetko na prírodnej báze, tak by to malo byť o.k. myslím 😉

lubanka
21. jan 2013

@azzura tak to máš dobre, keď mm stačíš iba ty... výjde ťa to lacnejšie 😀 😀 😀 môj už je náročnejší 😀 😀 😀 a to s tými lentilkami... mne naopak "podrástli" 😝 ale keď sme spolu len chodili, mala som fakticky také "lentilky pod kobercom", ale kupovala som si stále väčšiu podprdu a do nej som si napchala po dvoje vycpávok... a keď som bola po prvý krát pred mm na "ostro"... keď som dala dolu podprdu, tak vyvalil oči a povedal: "Si ma ojekabatila..." 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@lubanka noo, podprda robi svoje...ja tiež mam vycpavky 😀 😀 ale zas aspon možem spat na bruchu 😀 😀 . Mozno raz budem mat velke DIDI 😀 😀 😀 😀 . Ja som mu narovinu povedala že tam nic nie je, lebo on tvrdil že je "hornak" a tak som bola zlaknuta že to mám vprdeli, kedže tam nic nie je....ale nestazuje sa vraj su take ADR (akurat do ruky) esteže ma male lapky 😀 😀 😀
No. ten moj nie je narocný......

azzura
21. jan 2013

@janap76 halóoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

lubanka
21. jan 2013

@azzura tým "horňák" myslel hlavu... 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 nieeeeeeeeeeeeeeeee, lentilky

lubanka
21. jan 2013

@janap76 no tak čo Janka? čo sa neozývaš? vôbec to nie je vtipné, že nás napínaš ako žalúdok po piatom štamperlíku... 😀

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka @azzura baby akurat som dnes citala, ze ta fytosoja porobila viacerym cysty, asi by to nebolo pre mna vhodne co? lebo uz aj tak mam s nimi problemy

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 cakame 🙂

gelinka75
21. jan 2013

fu som povysavala byt a zacalo ma brucho boliet, to co je 😠

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 vsak tebe sa tvoria vajka. Skus ttie Femi kvapky od valovica na obnovu vajecníkov a hlavne pi alchemilku, ja bez liekov mam od nej krasne foliky aj sliznicu

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 a ty co už maraton behas....ved to bol zakrok, nechces nahodou aj k nam dojst a povysavat 😠

gelinka75
21. jan 2013

@azzura pijem gynastan tak snad to pomoze

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 😕 😕 😕 cysty??? no do frasa, tak len dúfam, že ja niečo nemám na tom pravom vaječníku, keď ma minulý týždeň tak brutálne bolel a vlastne stále ho troška cítim... 😠 ale ja som brala fytosoju pred novembrovým KET a bola som predtým aj u svoj gynďáka (robil mi ultz) aj v CAR a nič nevideli... tak hádam po 2mesiacoch by sa mi neurobili... či? 😕

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 😠 😠 😠 čo to je? som ti naordinovala pokoj na lôžku nie? 😠 ( 😉 😀 )

gelinka75
21. jan 2013

@azzura no lebo uz sa nedokazem pozerat ako su vsade chlpy z muzovych ponoziek, neviem co to zas svokra pokupila, kade chodi tade z toho padaju take male cierne chumace 😠 😠

lubanka
21. jan 2013

@azzura správne! len jej daj, keď nepočúva Angelika jedna... 😝 a mne nech dojde prezliecť periny... som nestihla v sobotu... 😀

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka ja neviem kedy sa tvoria, ale mne sa z tych hormonov sa mi zda, ze viac a prasknut to nechce ani za svet

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka dufam, ze nie, kedy ides na ket? pod so mnou v maji 😀

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 tomu sa hovoria "jednorázové" ponožky... vieš ako sú papierové topánky tak toto je podobné 😀 😀 😀 svokra sa pomýlila, dala mu tie, zo svojej výbavy, keď sa už "poberie" do večných lovíšť... 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 treba vyprat a bude po chumacoch. A to nemožes kazdy den jednu izbu upratat, musis vsetko naraz...baba jedna dostanes po holej ked ta stretnem

azzura
21. jan 2013

@lubanka vsak aj tebe nadám ked bude treba a potom mi to vratite 🙂 ked budem depkovat

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 ty o tom nevieš ešte? my už tam nepôjdeme... už nebude treba... 😉 😀

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka no ked este raz uvidim tie cierne ponozky rovno idu do kosa, akoze ponozky za euro ma nebudu srat 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka myslis? musim vyuzit kym so plodna po zakroku a nemam cystu 😀 lebo mozem ist zas, ty to das, ty uz si tak nadopovana vsetkymi prostriedkami, ze to musi vystrelit same 😀

gelinka75
21. jan 2013

@azzura a to myslis, ze budem kazdy den vytahovat vysavac? ked je vonku tak prejdem vsetko 😝