icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 za euro? 😕 to musia byť super, bomba, špica kvalitné 😀 😀 😀 gumičky sú isto drahšie v tých ponožkách 😀 😀 😀 že pozdrav svokru a nech dá tip, kde chodí nakupovať... svokra má o 2dni narodky, potrebujem kúpiť darček 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 cica, sama si rozumieš, ale ked sa stretneme na stretku tak si ma neželaj, ak sa budes nadalej pretazovat 😠

azzura
21. jan 2013

kde je Janka???

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka juuj nezacinaj o svokre, lebo mi vybehne pumpa, moja sa ma vcera vypytovala ako mi je psychicky, akoze radsej nech sa nepyta, asi jej nedochadza ze mi to nerobi dobre

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 nadopovaná síce som, ale taká pomagoretá a zdepkovaná, že to už posledné zrnka optimizmu škrabem... 😝

gelinka75
21. jan 2013

@azzura doobeda som sa vyrevala tak uz mozem aj upratovat 🙂

azzura
21. jan 2013

@lubanka
@gelinka75 baby nedepkujte, lebo ma to chyti tiež a ja potom budem fakt potrebovat psychiatra, ozaj nema niekto v rodine 😀

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 moja, to hormoniky a bolačky sposobuju.......plač ak to pomože

gelinka75
21. jan 2013

@azzura no my nemame, ani nepotrebujem, take dristy pocuvat, ze bude lepsie to viem aj sama od seba, no nie?

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 hej, ale ja potrebujem odblokovat rozum aby som sa uvolnila .....

gelinka75
21. jan 2013

@azzura hej obcas ma to chyti same od seba, potom som si tu citala nejake temy o tom a kamoska mi pisala na FB co to vie a to ma zlozilo

gelinka75
21. jan 2013

@azzura beries este tu kys. listovu? ja neviem ci mam prestat, teraz som si zas dala, mavala som z nej vyraznejsie PMS aj kramy asi mi to robi daco so sliznicou, tak neviem co

lubanka
21. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 psychiatra nemáme, ale psychopatov hojojóóóój koľko... 😀 😀 😀

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 hmm, nechcela by som byt na tvojom mietse, ale klobuk dole ako to zvladas

azzura
21. jan 2013

@lubanka tých psychopatov aj my máme 😖 dakujem nepotrebujem viac magorov

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka ja ta obdivujem lubka, cim si presla a stale mas energiu, ja mam pocit, ze meliem z posledneho, ale niekedy ozijem, ze idem dalej

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 beriem stale, ale už ju doberam. Mne nerobi nic

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka asi by vsetky v tejto teme potrebovali psychousa, aj ked aj ja sa tomu branim

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 moja to prejde (otrepané, ale fakt pravdivé, nekecám do vetra)... potrebuje to čas 😔 a never tomu, že vždy som v poho... sú dni, keď nevládzem vstať z postele... ale život je taká k--va... ale ja sa mu nepoddám (padrón za výraz) raz mi spolužiačka zo strednej napísala do denníčka motto: "iba silné ryby dokážu plávať proti prúdu..." toto ma vždy naštartuje 😉

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75
@azzura čo vlastne naháňaš psychoša... šak sme tu všetky psychologičky jak lusk!!!! normálne nám môžu vystaviť diplomy... veď takú poradňu jak mi tu máme, ani starý "psychomazák" nemá 😝 😀

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka musim si aj ja najst nejake motto, fuj dala som si kavu po 2 mesiacoch a je mi z nej na grc, asi s tym prestanem uplne

denask1234
21. jan 2013

Najlepsie co moze byt na otehotnenie je jest kyselinu listovú,mne pomohla 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka no uz sme aj gyndosky a budeme aj psychosky, ked som lezala teraz v nemocnici, na izbe sme boli 3, jedna v strede mala nejake cysty a my dve po krajoch sme obe bolo po IVF, tak sme si vymienali skusenosti az nenormalne mi to prislo ako sme o tom hovorili a ta v strede, ze ona nevie ani o com hovorime, az take odsudenie mala v ociach a potom sa o tom uz nechcela bavit, my sme tam kecali o embryach a stimulke a tak..

azzura
21. jan 2013

@lubanka ja len tak do buducan, ked ma to opat chytí 😀 😀

gelinka75
21. jan 2013

@denask1234 denka a tebe nerobila nejake vedlajsie ucinky? ja som mala z nej uplne mrchu az kusy zo mna isli, mam to overene lebo som skusala viac krat a vzdy to tak bolo, po vynechani sa to vratilo do normalu

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 nechutí ti, lebo ešte máš v tele hormóny... ani mne vtedy nechutila, dokonca aj chute som mala ešte asi 2mesiace po pôrode... a hormóny so mnou trepali na všetky strany, to bol des... ešte sa mi aj mlieko spustilo, som sa bála, že mi to "udrie" na mozog... teploty brutálne... fuj no des! hlavne, že minule v telke bolo vo filme, že predčasne porodila, tak nemá mlieko!!!!! väčšiu hovadinu som v živote nepočula... ja som potom bola čo? čo sa mi vyskytlo???
neboj príde čas, že si aj kávičku vychutnáš... dáme stretko a tam si ju budeme spoločne cmurkať a vo "fúrikoch" nám budú spať drobci... 😀 😉

denask1234
21. jan 2013

@gelinka75 ja som vobec uz nedúfala,že otehotniem a brala som všeličo čo mi lekár predpisoval a stale nic, no po roku brania kyseliny listovej som otehotnela,ale menzes som mávala dosť slaby stale...

lubanka
21. jan 2013

@janap76 o chvíľu idem domov!!!! keď sa okamžite neozveš, už s tebou neprehovorím... 😠 😠 ( 😀 😉 )

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka no ty si bola uz v pokrocilom stadiu, je jasne, ze telo nato reaguje a tvorilo mlieko, boze neviem co by som teraz robila este keby sa mi mlieko tvorilo 😖 dufam, ze janka isla len nakupit a pride s dobrymi spravami

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka kedy ti dosli kramy po kyrete? normalne?