Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 ahoj Jani 😉 ja nestíham s vami ani pokecať 😒 v robote máme teraz fofry, samé výkazy a štatistiky vypisujeme, čo treba poslať na ministerstvo 😠 😠 😠 fuj to je robota 😠 ešte zajtra a snáď už bude koniec... nebaví ma dookola somariny počítať a hľadať kde kade ľajstrá a keď už mám pocit, že je to o.k., dobehne ekonóm s nejakým ďalším údajom, ktorý zabudol dodať... no hlava mi treští, nasr.tá som a ešte k tomu som mala 2x povinnú "jazdu" u svokry 😠 😠 včera mala narodky, kúpila som jej nádherné (aspoň podľa mňa) pyžamo, ináč vyzerá ako domáci úbor, takže sa dá využiť aj, aj... a sveter, belgické pralinky, antúriu v kvetináči a ešte som jej dala 50eur, nech si kúpi, čo ona chce ešte a ona to hodila na bok, ani na to nemrkla a keď sme odchádzali, tak mi povedala, že "no veľmi si sa nepretrhla s tým darčekom"... 😠 😠 😠 😠 to je taká "talpa sprostá"... nabudúce jej kúpim v obchode za euro nejakú otrasnú vázu a podnos a hotovo!!! snáď bude spokojná... 😠 😠 😠
no a dnes som tam musela znovu (švagriná býva u svokry, nakoľko bola vydatá za magora a keď sa s ním rozviedla, tak ju a deti stále obťažuje, tak sa museli nasťahovať na istý čas do domu ku svokre, pre istotu...) no a dnes mala zasa narodky zasa švagriná... tak sme jej išli gratulovať a svokra nabehla tiež odsledovať, čo a koľko sme jej toho doniesli... 😠 😠 😠 😠 ja neviem, či má ešte niekto za svokru takú trúbu ako ja, ale až pri nej som pochopila vtip: "Dobrá svokra je tá, ktorá je poriadne ďaleko alebo poriadne hlboko..." 😠 😠 😠 😠
@janap76 no tentokrat ma to fakt zmohlo a asi to bola zo začiatku chrípka,ale až tak,že po dvoch tyždnoch liečenia a nelepšenia stavu som si nasadila antibiotika a teraz už našťastie...musím si poklopať...sa mi polepšilo a už mám len nádchu,tak dufam,že na tento rok som s chorobami skončila a ak tak už len ochiorieť na tehulkovanie🙂....inak ešte stále sa mi neozvali z Car ohladom schválenia tej žiadosti...zatial nestresujem,len občas si na to spomeniem a snad sa mi dokonca januára ozvú🙂...Jani a komu si začala chodiť na gyndu Michalovičke do Gbelov?🙂🙂
Ahojte zienky zijete???? nejako to tu viazne 😒
inak len pre info....robila som si test a jasne ze negativny... 😎 cize uz som v prdeli s nervami a sama sebe nadavam ze 6 den bolo na testovanie skoro...ale aj tak to tak citim, ze proste nic ☹
Ak ste od Košíc a Prešova tie čo vážne chcete,robíte všetko čo sa dááá len to nezaberáá,ozvite sa,dokážeme Vám pomôcť...za stretnutie neplatíte a VY sa rozhodujete 🙂 🙂 😉 🙂
@mates777 Ahoj Maťka, teraz som prišla, bola som u lekára. Povedal že mám otočenú maternicu a ešte aj dvojitú / má akoby srdiečkový tvar / ...najlepšie je že mám 36 rokov a toto počujem 1 x !!! a to som chodila do CAR a dvakrát som už aj bola operována. Zaujímavé. No a mám tam ísť 8.2.13 a keď bude všetko ako má byť, tak už dostanem túúúú knižku 😉 teraz ma tak dva dni bolelo brucho ... ale vyzerá to tak že to nesúviselo s tehu, ale s trávením. No a jasné že test si si robila skoro 😉 🙂 ...si nevedela vydržať, čo ? 😉 😀 ale prosím ťa nehádž flintu do žita, ja keby som mala vravieť podľa pocitov, tak tiež nepoviem že som tehu....tak len pekne "pozitívňuj" a o pár dní skús zas. Takže čo ? úsmev a čakačka 😉 🙂 😵
@lubanka aj ja tak Ľubka, nestíhačka a fakt mi teraz bolo dva dni tak zle, že už som myslela na najhoršie 😖 dnes je to OK, tak o 2 týždne idem zas. Ja by som ju asi zavraždila.... nielenže je neskromná, dostala krásnu nádielku darčekov, ale ešte je aj drzá ...keby mi povedala tú vetu čo tebe,,,,,, fučím jak lokomotíva.... určite ti nerobí dobre že jej nemôžeš od pľúc povedať čo si o nej myslíš....´dúfam že švagriná bola v pohode 🙂 v robote máš aj dnes psycho ? ale mám pre teba dobrú správičku 😉 už sa zvíkendnieva 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@lexus77 Ivka oni v tých poisťovniach majú času...ja som čakala dobrý mesiac a pol a Monička už čaka...neviem presne, ale tiež to už bude asi mesiac a pol ....vraj tá pani ktorá to podpisuje, je na PN !!! Bola som sa kuknúť aj v Gbeloch, zdala si mi v pohode, ale dohodu mám podpísanú u Donovala v holíči. A tam budem chodiť. Zdá sa mi že je dobrý, prevapil ma s mojou maternicou....len má tých pacientiek dosť, tak sa niekedy treba riadne obrniť trpezlivosťou. Funguje to u neho na objednávku. Ale baby si ho chvália. ty máš koho ? myslím že živicu ? No u neho som teraz skončila. tak len sa pekne chytro vylieč, aby si bola fit a pripravená🙂 😉
@janap76 juj som rada ze ti je uz lepsie...ty pekne krasne relaxuj a nic nerob...
jasne ze ja som nevydrzala...ale vidim to uz ako strateny pripad....boli ma brucho na mrchu...no a tak som aspon zavolala na socialku ze kolka som v poradi...tak aspon jedna pozitivna spravicka...ze 15 ta...za dva mesiace 5 deticiek, cize sa to trosku pohlo....juj keby aspon toto vyslo cim skor...aj ked....strasne som tuzila po tom, aby tento pokus bol uspesnyy ☹
baby kde ste ??? absencia ? 😀 😀 😀
@janap76 jj tak díky....ja mam živicu,ano vravia,že donoval je dobry,len ma vela pacientiek,predtym u neho robil aj Budo,teda Budinský,ale ten je už len na oddeleni ....no ja zatial chodím živicovi len na preventivky,ale ked mam problem tak som bola u nas v robote v Si za Budinským....premýšlala som,že počkám do konca januara a potom skusim niekam volať ak sa dovolám 😒 ,že ako dlho to ešte potrva....no neni to super,že sa vam podarilo spontanne tehulkovanie🙂....pravdepodobne sa to stalo,ked si vypla a vyletela domov k rodičom,kde si prišla na ine myšlienky....budem držať všetky pršteky nech sa všetko darí tak ako má....víkend ma čaká denna a nočna...velmi sa mi nechce ked je počasie na prd,ale čo už narobím....čo nás nezabije,to nas posilnííííííííííííííííííí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 krásny víkend želám
@lexus77 ďakujem Ivka 🙂 nezavávidím Ti tu prácu cez víkend 😒 nech Ti to tam rýchlo zbehne a nech to má kľudný priebeh 😉 ....inak živica je fakt dobrý len na tie preventívky....určite skús zavolať. Vypátraš číslo 😉 a budeš vedieť viac 😉 ....vieš čo, mne to aj tak celkom ešte nedochádza.... 😉 😵 .....ale tak sa teším 😵 ...určite mi urobilo dobre že sme boli doma, tam sme boli sami a moja hlava vypla 🙂 vy máte tú nemocku pekne zrekonštruovanú. Ale práca je to veľmi ťažká a zodpovedná.....nech ťa všetci počúvajú 😉 🙂 pekný víkend aj Tebe 🙂 🙂 🙂 pa...a daj vedieť ako postupuješ. Držím Ti prsty 😵
@janap76 cauko, boli sme na pohotovosti, vcera mi zacalo poriadne krcovat brucho aj som zacala krvacat, v noci sa mi to stupnovalo a dnes poobede znova, ani ibalgin moc nezabral 😠 nastastie je vsetko ok, maternica cista, dali mi injekciu a predpisali antibiotika ako prevencia, ze vraj mam folikuly na vajecniku kde mam vajcovod, no lenze mame zakazany sex 😝
@mates777 pocuj bolesti na mrchu su ok a ked budu pokracovat tak je to velmi dobre, co som tu odsledovala a aj na sebe, tak ked boli do 5-6 dni potom prestane je to zle, ked boli dlhsie aj do krvi tak je to dobre 😉 samozrejme nie je to zarucene ale tak mi to pripada ako baby popisovali priznaky, na mna to sedelo v oboch pokusoch
@janap76 no ze to moze byt zo stimulacie, mam zväcsene este vajecniky, ale kukala ma aj zo spodu, krcok v poriadku, cez sono maternica ok, a ze to mam len docistovanie, teraz ma nic neboli, dali mi nejaku injekciu, ale ako som zliezala z kozy, tak zo mna vypadla taka krvna zrazenina asi 3x3 na zem, odvtedy sa mi zda, ze to mohlo to sposobit a teraz sa vypudilo, co ja viem
o.k. tú kyticu kúpim... v párnom počte a stuhu s nápisom "spomíname"... 😠 😠 😠 neviem, čo čakala... skôr si myslím, že keby som jej aj neviem čo dala, tak to bude zle... ale to už je jedno, kašlem na ňu... už je mi to jedno, prešlo ma to, to len keď som písala, so mnou trieskalo od zlosti na všetky strany 😝
@gelinka75 tie bolesti som mávala aj ja (ale nie pri všetkých kyretoch, záležalo ako sa s tým vysporiadalo telo, ako ma vyčistili a ako dlho som bola tehu) ... a aj ja som mala zrazeniny a vždy kým vyšli som normálne ako keby tlaky dostala, až ma horúčava oblievala a kríže mi išlo roztrhať a keď to vyšlo, akoby uťalo... všetko prešlo... už bude teraz dobre uvidíš 😉
škoda, že nemôžete ešte skúšať, keď máš foliky 😒 pred včerom som stretla kámošku, má malého synčeka a rozprávala mi s akými problémami... bola tehu a na konci 13tt potratila. nedali pozor a v ďalšom cykle bola zasa tehu, lenže hovorila, že vkuse hrozil potrat, že celý čas krvácala, mala hrozné bolesti, x-krát ležala v nemocke... že ju lekári tak zjazdili, že či je normálna nedať telu čas na regeneráciu a takto hazardovať... ale našťastie všetko nakoniec dopadlo dobre... tak radšej neriskovať, počkaj ešte, kým sa nebudeš ty cítiť dobre a potom šupky dupky do toho... myslím, že sa rýchlo zadarí... 😵
@lubanka mala som nervy, ze si ma tam nechaju na dalsie cistenie, aj tasku sme zbalili 😖 padol mi kamen zo srdca, ze je vsetko ok, si predstav akurat mala sluzbu dr. z jedneho centra, ze ona tiez robi ivf tak sme si pokecali 🙂 sa pytala kolko vajicok a tak a ze mi da preventivne atb aby sme co najskor mohli pokracovat nech sa nieco nepokazi 🙂 neboj nebudeme snazilkovat, som rada, ze mi je kusok lepsie, uz ten mesiac nejak vydrzim, ty sa ako mas inak? mrcha dosla, ci stale nie?

@lubanka a ty kde dnes hviezdiš ? 😉 😵 😀