icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
26. jan 2013

@gelinka75 nie mrcha ešte vždy nedorazila... 😠 niekde som tu čítala na MK, že nejaký čaj, či kvapky, ktoré sa môžu začať kedy koľvek užívať a upravia cyklus... lenže som si to nepoznačila a teraz to za frasa neviem nájsť... kúpila by som to a začala užívať. vždy lepšie ako zasa ísť po vyvolávačku... veď aj to je chémia a keď to stále budem brať, tak neviem, kedy vyčistím telo od toho sajrajtu... nevieš mi náhodou niečo poradiť, čo by som mohla začať brať (nejaké kvapky alebo čaj) aby som nemusela po vyvolávačku? ale asi nie... tebe šľape cyklus, tak načo by ti to aj bolo...

gelinka75
26. jan 2013

@lubanka nemyslis Gynex? ten si tu baby pochvalovali a viacerym to skratilo cyklus o par dni, ja pijem len Gynastan-zensky caj, nejak sa bojim experimentovat s roznymi vecami aby som si nedokaslala cyklus, ved uvidime ako teraz bude po kyrete ci nabehne normalne, som zvedava, inak ty to mas dobre rozhadzane, ozaj a ty si tu soju neskusala? aj tam som citala, ze mali ovulku ovela skor a aj cely cyklus kratsi, hm?

lubanka
26. jan 2013

@gelinka75 vieš čo soju som brala 2mesiace, bolo to dobré(cyklus bol o.k. a aj ovulka bola jak hrom) lenže potom sme išli na KET, tak som ju vysadila no a minulý mesiac som chcela, dať veget (keďže som bola nadopovaná liekami od KET a ešte boli sviatky...)no a odvtedy mi mrcha nedošla... soja kúpená, kvapky od valoviča tiež, alchemilka nachystaná, kyselina listová tak isto, ananásové džúsy nakúpené.... len mrcha nikde 😠 😠 😠
tak sa mi zdá, že to je asi toto, čo píšeš... ja som už totiž toľko toho počítala, že mám z toho už bordel 😀 😝 ale viem, že jeden lekár sa k tomu vyjadril, že sa to môže kedykoľvek začať užívať... a dotyčnej meškala mrcha, tak jej odporučil práve toto začať brať, že príde skôr, že už mala začať, že je to určite lepšie ako vyvolávačka... asi sa oblečiem a zbehnem do lekárne to kúpiť, ale idem ešte pohľadať čo-to k tomu na nete...
Ďakujem 😵 😉

gelinka75
26. jan 2013

@lubanka neviem ci to maju vsade, asi len na objednanie a tie kvapky valovica to neni to iste? aby si zas zbytocne nekupovala ked zlozenie je podobne

lubanka
26. jan 2013

@gelinka75 no tak som trošku poštudovala a našla som, že to nebude to isté... resp. len véééééľmi máááálo podobné, lebo zloženie kvapiek od Valoviča: Nechtík lekársky, Alchemilka obyčajná, Kapsička pastierska, Hluchavka biela ...
Bylinné zloženie Gynexu:
Agát biely, Nátržník husí, Všeliek hojivý, Pakost smradľavý, Jastrabina lekárska, Fenikel obyčajný, Lipkavec krížatý, Chaluha bublinatá, Sladovka hladkoplodá, Nechtík lekársky, Ďatelina lúčna, Hluchavka biela, Alchemilka žltozelená, Brusnica obyčajná, Krvavec lekársky.
takže si myslím, že som asi kúpila somarinu 😠 no ale nevadí, tak tie kvapky od Valoviča brať nebude, ale objednám si v lekárni (to zasa budú zo mňa nadšený, že čo som to zas od nich chcem 😀 😝) a začnem to užívať a snáď mrcha čoskoro dorazi...
čo sa týka teba, tak ty radšej žiadne somariny neber, tebe šľape cyklus, ovulka prebieha, tak zbytočne "neprovokuj", aby sa ti niečo nedobabralo a aj tak si spomínala, že tebe aj tie najslabšie prípravky nerobia dobre... ty si teraz nastavená na tehotenstvo, takže si daj mesiac pokoj, telo sa zotaví, troška si užijete a je to tam... 😎 😉
ako sa vlastne máš? je to aspoň o trošku lepšie?

azzura
26. jan 2013

@janap76 ahoj moja, som ok.....cože maš otočenu maternicu????

azzura
26. jan 2013

@lubanka mne valovič naštaroval po hormonoch vajecniky

azzura
26. jan 2013

@mates777 matka nenrvac, este je skoro na test....mrazaciky su spomalene to nie ako čerstve 🙂

azzura
26. jan 2013

@lexus77 ja už čakam od 7.12.2012.....tetusa je PN skusim zavolat buduci tyžden,lebo som sa objednala do CAR 4.2., ale asi to budem musiet zrusit a opat dalsí cyklus v prdeli

gelinka75
26. jan 2013

@lubanka inac teraz citam ako pises tak tie kvapky od valovica maju totalne rovnake zlozenie s Gynastanom co pijem, sranda, a nemozes brat oboje naraz? ved ide len o ine byliny, mozno motyka vystreli dvojmo 😀
vies co citim sa dnes prvy krat dobre, myslim fyzicky, od kyretu som mavala bolesti navecer a tie posledne dni som ti popisala asi 3 dni krcov a krvi, tak vcera po tej injekcii som sa tak uvolnila nic ma nebolelo, zaspala som pri telke a potom som celu noc spala az do rana, ani neviem a uz bolo 8 hodin rano, uplne tvrdy spanok, dnes ma zatial nic neboli a krvacanie uplne malinko, kiezby sa to uz zlepsovalo a zacala som brat tie atb co mi predpisali, jedny su klasika a druhe su na mykozy a taky sajrajt

gelinka75
26. jan 2013

@azzura no uz cakas nejak dlho ☹

mates777
26. jan 2013

@gelinka75 brucho boli stale ale kozy prestavaju..a to je znamenie mrchy u mna ☹

mates777
26. jan 2013

@azzura diky Monika...som si myslela ze ma nechyti takyto neskutocny pesimizmus..no a je to tu ...

gelinka75
26. jan 2013

@mates777 no tak ty vies, ja som kozy nikdy neriesila, zacali ma viac boliet az neskor, neboj aj ja to znova budem prezivat ked pojdem na KET a urcite budem mat rozne stavy. 😠

mates777
26. jan 2013

@gelinka75 no ved toto, ze kazda z nas ma ine priznaky - nepriznaky a kazdej z nas to uz tak trochu preskakuje z tohto vsetkeho cim si musime prejst...
tak, ale ja verim, ze aj ty aj kazda z nas sa raz docka toho vytuzeneho batozku 🙂

lubanka
26. jan 2013

@gelinka75 😉 som rada, že je ti lepšie... ti vravím, že keď tam bola zrazenina, určite to ona robila toto... a nevieš čo ti pichli? bola to taká "štipľavá injekcia"... ale to je vlastne jedno, čo ti dali, hlavne, že je ti lepšie... klop, klop... nech to takto ostane... 😉

lubanka
26. jan 2013

@mates777 ešte aj tak sa dobre držíš... nepamätáš sa, čo som robila ja? to bol hotový horor... nálady mi skákali jak na trampolíne... najprv neskutočná radosť a optimizmus a o hodinu depka jak hrom... som vám tu kvalitne žrala nervičky... ja som zasa pri prvom vydarenom IVF mala prvé dni bolenie na mrchu a potom to zmizlo úplne a cítila som sa dobre, ani kozy ma vôbec neboleli, iba ma neskutočne nafúklo ako balón a vyzerala som ako v 5mesiaci... a teraz ma zasa stále bolelo brucho na mrchu a kozy ma boleli a nič z toho nebolo... je to individuálne ako telo reaguje... nevešaj hlavu, kým ti to nepotvrdia z krvi, stále je veľká šanca... 😉

lubanka
26. jan 2013

@janap76 otočená maternica? to počujem prvý krát... a to som myslela, že už asi nie je nič, čo by ma mohlo prekvapiť... to ako je možné? a ako je možné otehu, keď je maternica naopak? nerozumiem? 😕 😕 😕 nemohli sa pomýliť? a keď je takto naopak... ako potom pôjde bábo von? cisarákom?

janap76
26. jan 2013

@lubanka @azzura ja neviem, ja som to tiež počula 1 x a ešte že dvojitá či čo ... ja vôbec neviem o čom hovorí, len som sa pýtala či je možné takto donosiť dieťa, povedal že áno, ale pôrod cisarák...potom som začala hľadať na MKa a zistila som že zatiaľ sa bojím vedieť viac, aj tak to neovplyvním....vidíte, klasika, podarí sa a komplikácie nekončia ...to sme my 😉 ešte Angelika @gelinka mi písala že to mohla byť akoby jednorázovo otočená...teda keď som to dobre pochopila...ale fakt je dosť únavné vždy spracovávať nejaké " dobré" správy 😖 však viete svoje 😒

lubanka
26. jan 2013

@janap76 vieš čo? vykašli sa na čítanie na nete... keď ti lekár povedal, že to v poho dokážeš donosiť, tak nerieš... a keď bude nutný cisarák, tak bude cisarák, aj ten má svoje výhody... čo už, keď nie je iná možnosť... to budeš riešiť potom. hlavne, aby toto už bola posledná "super" správa... teraz už len pohodové ifnošky typu, ručičky všetky, nožičky všetky, bábo kopká, má sa fajn, rastie ako treba, primerane priberá, má dostatok plodovej vody a dostatok kyslíka... 😉 neboj sa, všetko bude v poriadku... niekedy je aj dobre, keď hneď od začiatku niečo lekári "riešia"... potom si pod väčším dohľadom... ja som mala tehu v podstate o.k. a pozri ako som dopadla... lekári si myslela, že moje tehotenstvo je "malina"... 😠
a aby to nakoniec nebolo tak, že mal naopak ultrazuvk... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
26. jan 2013

@lubanka máš pravdu, už nič nečítam, len "nás" 😉 .....on povedal že je to možné, a ako to bude konkrétne u mňa, tak to ešte len uvidíme ako bude rásť mimčo....no uvidíme čo povie 8.2. hlavne som aspoň rada že ma už nič nebolí...tie dva dni, to som mala ale stiahnutú r..ť od strachu, kŕče jak ďas. Ja mám teraz furt problém s tým že som nafúknuta...tak si robím fenyklový čaj 😀 😀 ....a pýtala som sa ho aj na ten vitamín "C" tak vravel že keď pracujem z domu, tak nemusím, že nech si radšej dáava mm aby nič nepriniesol 😀 😀 😀 a a ko sa máš ty ? furt točím len o sebe 😠

lubanka
26. jan 2013

@janap76 to je v poho, že točíš o sebe... 😀 čo už je na mne momentálne interesantné? 😀 info, že mrcha ešte vždy nedorazila, nie je vôbec zaujímavá... 😀 😀 až keď budem tehu 😉 potom budem dookola iba o sebe mlieť 😀 😀 😝

gelinka75
26. jan 2013

@lubanka neviem co mi dali, mam to v sprave niekde napisane, inak aj teraz citim brucho, dufam, ze zas nezacne tak boliet, akoby sa nevedelo ukludnit ci co, cele telo je zmagorene 😠 😠 sa ani necudujem, co budes zajtra varit? nemam fantaziu, asi spravim pecene kura so zemiakmi, vobec sa mi nechce vymyslat

gelinka75
26. jan 2013

@janap76 no uz som citala o dvojitej maternici, ale neviem ako vyzera, ze vraj je predelena prepazkou ci co, ale to asi nebude tvoj pripad, nie je to dvojroha? to bude asi nieco ine, ta ma taky srdcovy tvar, no ale vidis ked si otehu tak to vobec nevadi a maternica je sval, prisposobi sa mimi 🙂

lubanka
26. jan 2013

@gelinka75 ja som si uvarila viac už dnes, tak ostane aj na zajtra... 😎 😎 urobila som kuraciu roládu plnenú žemľovou plnkou, k tomu zemiakové pyré a zeleninový šalát... 😝 a nechcelo sa mi piecť, tak som narýchlo "zbúchala" smotanovú tortu 😉
brušku odkáž, nech sa neopováži ťa bolieť, lebo na neho pošlem Janku... a tá už s ním narobí poriadky... 😀

lexus77
26. jan 2013

@azzura ahoj Azurka a prosím ta nemožeš mi napísať kontakt kam mám skúsiť volať?....ak budeš taka zlata dakujem🙂

gelinka75
26. jan 2013

@lubanka fiha obdivujem ta, ze sa ti chce este aj roladu s plnou robit 🙂 ja uz ani neviem co by som jedla, mam tak rozhodene jedenie teraz, ze sice jem pravidelne, ale same blbosti, musim sa nejak znormalizovat lebo vaha zacne stupat a to nechcem

lubanka
27. jan 2013

😵 😵 😵 😵 😵 😵 ja sa teda mám 😵 😵 😵 😵 spala som do 9.00, otvorím oči a cez okno vidím, že je nádherný slnečný deň, nos mi pošteklí vôňa... vstávam, potichy idem do kuchyne... tam sa zvŕta mm a chystá raňajky ... volské oko a opečená slaninka (hrozne nezdravé, ale hrozne dobré 😝 ), keď ma zbadal... úsmev od ucha k uchu, objal ma, pobozkal, do ucha zašepkal niečo, čo ostane "len pre moje uši" 😀 😉 a než sa poberiem do kúpelne, stihnem si ešte všimnúť, že poumýval riady (čo som po včerajšku z lenivosti nechala) a urobil mi aj kávu ... 😵 😵 😵 no nie som ja šťastný človek? 😵
už iba jedno prianie mám... verím, že aj to sa čoskoro splní... 😵

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka pekne mojka, nadherne nedelne rano 🙂 aj mne robi mm kazde rano kavu, ja si zoberiem z chladnicky jogurt a k tomu nieco na zakusnutie, zasa som v noci spala ako zabita, brusko vecer pobolievalo a trocha som aj spinila a dnes zatial nic, tak velmi dufam, ze sa to uz ukludnuje, dnes varim kuraciu polievku so zeleninou a slizikmi, druhe je kuracie masko pecene spolu so zemiakmi, dala som nato kari korenie a este spravim bebe puding s piskotami a budem poobede oddychovat

lubanka
27. jan 2013

@gelinka75 ale už ťa nebolelo tak veľmi ako predtým že? už to bude dobré 😉