icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
28. jan 2013

juuuj ako som si pospala, tie lieky ma dost davaju dole, uplna koma 🙂 @lubanka este som vycitala o kvapkach Femigard, neviem ci to je ine ako Gynex

lubanka
28. jan 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 idem preštudovať... také som ešte v lekárni nepýtala 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. jan 2013

@lubanka no skus 😀

lubanka
28. jan 2013

@gelinka75 ináč povedali mi včera, že mi budú volať... dnes z práce som sa tam zastavila a dotyčný pán predavač tam nebol... bol tam iný a o ničom nevedel, len našiel poznámku v notese... otvoril zošitok (nevedel, že tam môže byť niečo, čo by mi nemal ukázať a ja som si to stihla všimnút) a tam veľký otáznik a napísané "zvláštna požiadavka, pozrieť o čo sa jedná a objednať"... 😀 😀 😀 😀 😀 už viem, že na betón majú zo mňa nočné mory 😀 😀 😀 😀 😀 som nevedela, že mne tak málo stačí k šťastiu... vytáčať uja v lekárni... 😀 😀 😀 😀

lubanka
28. jan 2013

ináč práve som si objedanala cez Shashe nádherné ručne maľované, hodvábne šatky... jedna je melírovaná - bledomodrá až do lila a na nej namaľované vážky.... a druhá melírovaná - ružovo, marhuľovo, tehlovo... a na nej slzy... no proste nádherné sú!!!!!! 😵 😵 😵

gelinka75
28. jan 2013

@lubanka davas im zabrat 😀 😀 😀 asi si radsej objednaj z netu, lebo kym ti to zozenu tak aj porodis 😝
krasne satky 🙂

janap76
28. jan 2013

@lubanka daj link na šatky....dám kuk 🙂

janap76
28. jan 2013

dala by som si šunkové chlebíčky 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

lubanka
28. jan 2013

@janap76 no vieš, tie šatky majú iba po jednom kuse a keďže som ich objednala, v ponuke už nie sú 😖 takže ti ich nemôžem ukázať... ale našla som podobné ako tie moje, ale moje majú iné farebné prevedenie, ale podobné sú, ale moje sú krajšie ... 😝 😀
http://www.sashe.sk/designMAJKA/detail/vazky-1
http://www.sashe.sk/designMAJKA/detail/hodvabna...

lubanka
28. jan 2013

Bóóóže... tí Bučkovci sú tak drbnutí... 😠 😠 😠 a ja ešte viac, že ich pozerám 😝 idem dať sprchu a do hajan....
prajem vám dobrú nôcku... 😉

janap76
28. jan 2013

@lubanka sú krááásne 🙂 aj ja som pozerala Bučkovcov 😀 😀 😀 😀 zdá sa mi že ja budem mať nočné nevoľnosti a nie ranné 😠 ☹ dobrú nôcku 😉 😵

lubanka
29. jan 2013

@gelinka75 no takže kuk som na ten femigrad a nemusí byť zlý, ale ten gynex mi prišiel lepší... určite obsahuje viac bylín a to nemôže byť na škodu... 😉
Zloženie Femigard: extrakt z myšieho chvosta, harmančeka, púpavy lekárskej, medovky, puškvorca obyčajného.
dnes idem zasa urobiť prepad do lekárne a keď s tým nič neurobili, riadne si tam uľavím a objednám si to sama z netu...

prajem vám všetkým pekný deň a "stretnem" sa s vami asi až poobede, lebo dnes tu budem mať "šalený dom"... 😠 😠 😠

azzura
29. jan 2013

@lexus77 nemaš zač, ale už by si to mala mať schválene, ja mam mat mrchu buduci tyzden

janap76
29. jan 2013

Dobré ránko baby 🙂

janap76
29. jan 2013

@lubanka aj tebe pekný deň, nech ťa v tom šalenom dome nezlostia 😉

janap76
29. jan 2013

mm povedal že som ako jazvečík 😀 😀 😀 😀 kvôli tomu ako cítim všetky pachy...asi ho strepem 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 vsak to je dobre, ja som zas citila vsetky chute az sa cudujem, ze teraz je to take normalne, som ujizdela na treske a majka pasteke, co teraz nemozem ani citit, v tehu je vsetko uplne prehodene 🙂

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 angelika to ešte musím vydržať do 8.2. ???? fuuuha 😖 😀 dnes musím mať na obed velikááánsky zeleninový šalát a kuracie prsia len na prírodno opečené ...mňam...zistila som že potrebujem jesť málo ale často ...ale fakt málo ....inak sa mi kolíše žalúdok 😖 no, hlavne prísť na to ako je to najznesiteľnejšie, no nie ? dobre sa pamätám že tento týždeň budeš volať gyn ? ako sa cítiš ? mala si aj včera podvečer nejaké bolesti ? a zrazeniny ?

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 daj si co ti chuti, ja som vedela jest dobre, v podstate s jedenim nemam problem ani ked som chora, ja viem jest stale 😀 no to cakanie na kontroly je hnusne 😖 ale musis to nejak vydrzat to budes v kolkom tt? vcera v podstate prvy den bez bolesti a krvi, az vecer o 11:00 to zacalo ale krce neboli a trocha krvi, prisla som nato, ze nemozem jest pomaranc vecer, ze mi to vyvolava krvacanie, ja neviem ci ten C vitamin nerozsiruje cievy alebo co, dnes zatial v pohode, len sa citim divne, to je z tych atb co beriem, ale dnes doberiem uz jedny a este pokracujem s druhymi, tak bude aspon trocha lepsie, asi mi to zatazuje zaludok, varim obed, mm je prec na sluzobke, pride az vecer

lucka771
29. jan 2013

@azzura áno pozdravovala som ! klaudia čaká chlapčeka a ja dievčatko 🙂 moje bude Natália a jej Oliver asi... 🙂 , šupni grafík

lucka771
29. jan 2013

@janap76 a ty v kolkom si tt ? 😵

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 hmmm ja som sa pýtala dr či môžem brať vitamín C alebo nejaké tie tehu vitamíny, tak povedal že radšej nie, tak možno bude niečo na tom čo si písala ....ktovie 🙂 teraz keď som bola u dr tak mi povedal 4/6 ...tak 8.2 by to malo byť 6/6 .... nechceš si dávať nejaké probiotiká k atb ? mne vyhovoval PROBIOFIX ....moja dr v KE ma tak naučila 🙂 a čo dobré varíš ? 🙂

lubanka
29. jan 2013

@gelinka75 som rada, že ti nebolo včera zle... to s tým C vitamínom, resp. pomarančom by aj mohla byť pravda, lebo keď som mala zrazeniny, kázali mi jesť citróny... ľahšie sa čistíš a zrazeniny miznú... 😉 môže byť, že si sa trocha potom viac rozkrvácala...
a ináč aj môj mm je dnes na služobke... išiel včera a snáď dnes večer dojde... ak nie, tak si aspoň upracem, prezlečiem periny, chystám sa požehliť (v sobotu som prala a mám v bielizníku kopu kopcovitú!!!) a na rýchlo niečo uvariť... dajte mi typ 🙂

lubanka
29. jan 2013

ako vždy mám chvíľu čas (okolo obeda...) a nikto tu nieje... 😀 😀 😀 😀 tak nič... idem ku kolegyniam na radnicu... som nervózna, tak si idem dať cigu 😠 😠 celkom slušne im odolávam, ale keď ma niekto naštartuje, tak prehrávam na celej čiare... 😠 😠 😠 😠 ešte, že mi v tehotenstve býva stále zle z cigariet... 😀 😀 😀 😝

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 davam si probiotika odvcera, lebo sa mi zdalo, ze budem hnackovat ale uz to preslo 😀 tieto sa volaju Nutrolin-B, to som minule este kupila v lekarni ked sme brali s mm atb co vysli tie mykoplazmy, ale neboli moc potrebne, kedy si mala naposledy kramy? sa mi zda ze by si mohla byt aj vo vyssom tt, alebo len mne to tak pomaly uteka? 😠

gelinka75
29. jan 2013

@lubanka no radsej nebudem experimentovat, som rada, ze mi to ustalo a druhy den nemam krce, kedy budes varit az vecer? ja robim hrstkovu polievku s mrkvou, druhe som uvarila brokolicu a cestoviny a robim to zapekane s vajickami a navrch syr a este musim spravit palacinky, lebo vcera sme boli v obchode a mm si kupil nutelu, ze nato ma chut, ze do palaciniek, tak som bola jasna, co chce papat 🙂

lubanka
29. jan 2013

@gelinka75 a ty si tu? 😵 mňa aké fajnoty máš... ja milujem zapekanú brokolicu, ale môj mm to nemá rád, tak to robievam iba pre seba... 😖 ale s tou hrstkovou to je super nápad... lenže som nenamočila fazuľu... ale nevadí, šak ju povarím dlhšie... čo mi do toho ešte treba, šošovicu, zemiaky, mrkva, nejakú údeninu .... 😕 už som ju dááááávno nevarilo... už ani nepamätám, čo všetko do nej ide...

lubanka
29. jan 2013

och ☹ ja som už dnes 49DC.... som zvedavá do akých astronomických čísiel sa zasa vydriapem.... 😠 dočerta nech dorazí ten gynex, lebo sa nas.riem a začnem chlípať tie valovičové kvapky.... už viac mi cyklus dobabrať nemôže... 😠 😠

lubanka
29. jan 2013

@lucka771 tak to si dobrá, keď už v 12tt vieš, čo budeš mať 😉 mne to vedeli povedať až v 19tt a aj to nie na 100% ... 😉

gelinka75
29. jan 2013

@lubanka ja mam taku zmes z kaufaca, ze na hrstkovu polievku, myslim, ze sa da kupit aj v tescu, ani ja som to nenamocila a budem to varit dlhsie, ani udeninu nemam, oprazila som cibulu dala trocha muky a cervenej papriky (robim zaprazku uplne prvu) potom som naliala tu umytu zmes, pridala vodu, korenie a varim to, teraz som tam dala sol a nakrajanu mrkvu, chuti to celkom dobre 😉 v tej zmesi je tusim zlty lupany hrach, sosovica, krupy, fazula biela a tmava