Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
nejak to tu pomaly ide
@lubanka davaj si tie kvapky, a double dávky...cyklus máš dodrbaný teraz, tak ti to určite neuškodí 😉 inak ja na hŕstkovú polievku kupujem takú zmes .....môžem ti povedať čo som obedovala ja ? skoro som zjedla aj tanier .....grilované kuracie prsia, veeeeeľky šopský šalát a asi 10 hranoliek...a asi na tom budem žiť celé tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 môžem ?
@janap76 a co dobreho si varila? musim zobrat svokru k lekarovi, lebo vcera uz vravela, ze jej neni dobre a isla som teraz dole a strasne zle vyzera, som myslela, ze je po nej, sedela v kresle so zavretymi ocami az som sa zlakla, potom otvorila oci a ze jej je zle a nevie sa hybat, dokelu ani mm nie je doma a ja na pn, este s nou budem behat, len nech ma neposlu s nou po vysetreniach do nemocnice lebo aj ja mam so sebou co robit ☹
@lubanka nie moja, prepáč ale tie hranolky mi BOHOVSKY CHUTILI 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šak len 10 ks !!! 😀 😀 😀 😀 a tie kvapky od valoviča uvádzajú že dávkovanie 2 x denne 12 kvapiek ...tak ? keby som bola ja 46DC a nemám mrchu ..... drbnem si 3 x 22 kvapiek ...a nech sa to štartne ....ale ja som trochu na hlavu 😀 😀 😀 😀
@janap76 o.k. pani doktorka 😀 😀 dnes po práci skočím do lekárne, ak mi nič neprišlo, tak si dám od zajtra 3 x 20 kvapiek a uvidíme... mám 2balenia...
ale ten gynex si tiež zadovážim, lebo ma veľmi oslovil... je tam uvedené, že naštartuje riadny cyklus, "zabezpečí" ovulku a priaznivo vplýva na predmenštruačný syndróm (ten ja mám jak hrom) a odstráni psychický blok spojený s neplodnosťou... podľa lekárov, je toto môj prípad... že ja síce chcem otehu, ale mám z toho strach... tak uvidíme 😝
a tie HRANOLKY aspoň na polovicu skresať! 😀
@lubanka daj si ich a keď sa ti lepšoe páči gynex, tak si ho môžeš keď ti dôjde dávať a valoviča vysadiť .... čo sa ti môže stať...podľa mňa nič zlé, keď tak len dobre....a prečo od zajtra ? čo takto začať večer ? 😉 a ešte by som to zapíjala gynastanom čajom... ja to myslím ako reštart mrchy....vieš jak ja som si dávala ten isoflavon ....tak dva mesiace strašne silná ovulka, cyklus sa mi skrátil v ten druhý mesiac na 22 dní !!!a ten tretí mesiac ....šup tehu 🙂 😀 a brala som tie isofl double dávku...píše tam že max jedna denne a ja som si dávala 2 denne !!! ...našťastie že reakcia bola taká a nejaká galiba ....vraví sa že šalený má šťastie 😉 😉 .....môže byť tých hranoliek 8 !!! a nižšie už nejdem ani za nič 😝 😝 😝 😀 😀 😀
@lexus77 to je číslo na tu pani, čo nahadzuje ziadosti do systemu a ona ma prehlad aj o tom ci je schvalena, aj podpisana, a odoslana.
Potom daj vediet, mne vcera slubila že mi ju prescanuje do CAR a dnes som volal a že ju tam este nemau, ale že neva ak je schvalena a podpisna. Takže zavolaj a pojdeme spolu na to 😉
ah babenky, dnes ta moja šefka je ako ...

@lubanka neviem co by ti pomohlo na tu mrchu ☹ v zivote som mala najdlhsi cyklus ze 31 dni ked som pichala diphereline pred IVF, inak mavam tak 27-28 a obcas aj 25 dni, a graf nerobis?