icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
29. jan 2013

@lubanka neviem co by ti pomohlo na tu mrchu ☹ v zivote som mala najdlhsi cyklus ze 31 dni ked som pichala diphereline pred IVF, inak mavam tak 27-28 a obcas aj 25 dni, a graf nerobis?

gelinka75
29. jan 2013

nejak to tu pomaly ide

lexus77
29. jan 2013

@azzura ale jasne,že mam začo🙂....to ja som teraz mrchavá,tak vo februári by som rada podstúpila IVF ak bude všetko prebiehať tak ako má🙂...ešte som sa chcela spytat to číslo to je priama linka na tu pani alebo si mam pytat nejake konkretne oddelenie?

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 posledná mrcha 19.12.12 🙂

gelinka75
29. jan 2013

@lexus77 to je priama linka na pani Coneva, ona ti pozrie v akom stadiu je ziadost

janap76
29. jan 2013

@lubanka davaj si tie kvapky, a double dávky...cyklus máš dodrbaný teraz, tak ti to určite neuškodí 😉 inak ja na hŕstkovú polievku kupujem takú zmes .....môžem ti povedať čo som obedovala ja ? skoro som zjedla aj tanier .....grilované kuracie prsia, veeeeeľky šopský šalát a asi 10 hranoliek...a asi na tom budem žiť celé tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 môžem ?

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 mňam dala by som si aj polievku a palaaaaaaaaaaaaacinkyyyyyyyyyyyyyyy 😝 😝 😝 😝 pomoóóóóć 😀 😉

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 no je to divne ako to rataju, pri 28 cykle by si mala byt dnes 5/6, neviem podla coho to ratal, ci podla merania, alebo ms, staci ak kusok posunie a hazde iny termin, pri takom skorom tehu su velke odchylky

janap76
29. jan 2013

@lexus77 a Ivka ešte berieš atb ?

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 vsak si doma, mozes si uvarit, alebo si stale na drate?

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 povedal mi to keď robil ultrazvuk .... žeby som mala ten vačok malý ? asi...ale to nevadí však ? to môže ešte rásť tak ako terba nie ? keď som v paitok bola 4/6 ....tak dnes som 5/3 ?? správne ?

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 Angelička moja, ja som sa teraz taaak najedla že ....NIRVANA 😀 😀 😀 😀 😀 neskutočne som si pochutila .... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 inak to je jedno aké probiotiká, hlavne že berieš....lebo atb zvyknú narušiť okrem črevnej flóry aj tú v pošve ....a tak tomu predídeš 😉

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 hej ved pisem, ze to presne aj tak neodmeria, lebo staci o kusok posunut kurzor a moze byt rozdiel aj tyzden, je to urcite v poriadku, nabuduce ti to povie presnejsie uvidis

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 hej viem, ja beriem aj lieky na vaginalne infekcie, tak velmi dufam, ze ma to obide

lubanka
29. jan 2013

@janap76 môžeš, ale tie hranolky vyhoď!!!!!! 😠 ( 😀 😉 )
a akú dupľovanú dávku tých kvapiek si dať? ja s tým asi začnem hneď od zajtra... 😠

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 a co dobreho si varila? musim zobrat svokru k lekarovi, lebo vcera uz vravela, ze jej neni dobre a isla som teraz dole a strasne zle vyzera, som myslela, ze je po nej, sedela v kresle so zavretymi ocami az som sa zlakla, potom otvorila oci a ze jej je zle a nevie sa hybat, dokelu ani mm nie je doma a ja na pn, este s nou budem behat, len nech ma neposlu s nou po vysetreniach do nemocnice lebo aj ja mam so sebou co robit ☹

lubanka
29. jan 2013

@gelinka75 graf som nerobila, lebo som ti písala, že posledná mrcha bola po nevydarenom KET... a sviatky som chcela mať v poho, bez stresov, meraní, testovaní... no a to bolo ešte 12.12.2012... už by som mala mať druhú pomaly... ☹

janap76
29. jan 2013

@lubanka nie moja, prepáč ale tie hranolky mi BOHOVSKY CHUTILI 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šak len 10 ks !!! 😀 😀 😀 😀 a tie kvapky od valoviča uvádzajú že dávkovanie 2 x denne 12 kvapiek ...tak ? keby som bola ja 46DC a nemám mrchu ..... drbnem si 3 x 22 kvapiek ...a nech sa to štartne ....ale ja som trochu na hlavu 😀 😀 😀 😀

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 šopský šalát veeeeľa a grilované kuracie prsia a ešte 10 ks hranoliek 😉 svokra sa na niečo lieči ? na tlak ? a ˇako je jej zle ? Angelička a akú má farbu ? je červená alebo bledá ? nemôže s ňou ísť niekto iný ? 😠

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 na nic sa nelieci, nechce chodit k lekarom ani u gyndosa nebola snad 15 rokov, je velmi bleda, dufam, ze mi neodpadne, ja to nevidim, zeby to bola chripka, mm je prec a jej dalsie dve deti ziju inde..uz som rozmyslala, ze zavolam zachranku 😖

lubanka
29. jan 2013

@janap76 o.k. pani doktorka 😀 😀 dnes po práci skočím do lekárne, ak mi nič neprišlo, tak si dám od zajtra 3 x 20 kvapiek a uvidíme... mám 2balenia...
ale ten gynex si tiež zadovážim, lebo ma veľmi oslovil... je tam uvedené, že naštartuje riadny cyklus, "zabezpečí" ovulku a priaznivo vplýva na predmenštruačný syndróm (ten ja mám jak hrom) a odstráni psychický blok spojený s neplodnosťou... podľa lekárov, je toto môj prípad... že ja síce chcem otehu, ale mám z toho strach... tak uvidíme 😝
a tie HRANOLKY aspoň na polovicu skresať! 😀

janap76
29. jan 2013

@gelinka75 keď je veľmi bledá tak jej klesol tlak, daj sa jej napiť čistej vody z vodovodu a nech si ľahne...najlepšie vyložiť nohy .... keď zavoláš záchranku, si myslím že nič sa nestane

lubanka
29. jan 2013

@gelinka75 a nezjedla niečo pokazené tá tvoja svokra? a hlavne sa okolo nej veľmi nemotaj, aby si niečo nechytila aj ty od nej, ak je to vírusového pôvodu... máš toho teraz dosť aj tak, netreba ti teraz ešte aj také veci riešiť... 😒

janap76
29. jan 2013

@lubanka daj si ich a keď sa ti lepšoe páči gynex, tak si ho môžeš keď ti dôjde dávať a valoviča vysadiť .... čo sa ti môže stať...podľa mňa nič zlé, keď tak len dobre....a prečo od zajtra ? čo takto začať večer ? 😉 a ešte by som to zapíjala gynastanom čajom... ja to myslím ako reštart mrchy....vieš jak ja som si dávala ten isoflavon ....tak dva mesiace strašne silná ovulka, cyklus sa mi skrátil v ten druhý mesiac na 22 dní !!!a ten tretí mesiac ....šup tehu 🙂 😀 a brala som tie isofl double dávku...píše tam že max jedna denne a ja som si dávala 2 denne !!! ...našťastie že reakcia bola taká a nejaká galiba ....vraví sa že šalený má šťastie 😉 😉 .....môže byť tých hranoliek 8 !!! a nižšie už nejdem ani za nič 😝 😝 😝 😀 😀 😀

janap76
29. jan 2013

@gelinka75
@lubanka zabudla som Vám povedať že dr povedal že si môžem dať pár hltov coca coly ... tak cca 3 polievkové lyžice ...to bola odpoveď na otázku, čo poradí na trávenie....vtedy ma strašne bolelo brucho 😖

gelinka75
29. jan 2013

@janap76 @lubanka zavolala som zachranku, skoro som sa zlozila aj ja pri telefone, este som neni psychicky v poriadku a taketo soky zazivat ☹ cakame na sanitku, no 10 minut sa vypytovali po telefone co jej je..za ten cas moze aj umriet 😠

gelinka75
29. jan 2013

@lubanka odvcera nic nejedla a co vracala bolo v kybly som to isla vyliat, ze uplne zlta voda 😖 som ju zdrbala, ze ci nevie ma zavolat ked jej je zle a priznala sa ze v noci padla

azzura
29. jan 2013

@lexus77 to je číslo na tu pani, čo nahadzuje ziadosti do systemu a ona ma prehlad aj o tom ci je schvalena, aj podpisana, a odoslana.

Potom daj vediet, mne vcera slubila že mi ju prescanuje do CAR a dnes som volal a že ju tam este nemau, ale že neva ak je schvalena a podpisna. Takže zavolaj a pojdeme spolu na to 😉

azzura
29. jan 2013

ah babenky, dnes ta moja šefka je ako ...