Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lucka771
Ahoj, Lucka, ahojte žienky 😉
Ja som taký tichý pozorovateľ tejto témy už niekoľko mesiacov, a po prečítaní tvojich príspevkov som si na 100% istá, že ty tehotná NIE SI 😠 !!!!Neviem, prečo tu bezočivo klameš, a zavádzaš ostatné ženy??!!Ak s tým neprestaneš, upozorním na Teba admina! Keby si bola naozaj tehotná, keď prehliadnem tie tvoje záhadne ovu testy, a nejasnosti , tak by si vedela, ze v 12tt pohlavie dieťatka este neni vidieť!!V 13 tt sa zacne ukazovať, aj to sú len dohady, v 16tt môže byť vidieť na lepšom ultrazvuku..ak si to tu tie žienky davaju postupne do súvislosti ako ja, tak musia vedieť, že si KLAMÁRKA!!!!!!!!! 😠
@janap76 ma zdrbali ze preco ich volam ked ma chripku a ze to moze byt aj zneuzivanie zachrannej sluzby 😠 a potom ked odmerali tlak a dali lieky tak klesol len kusok tak hned ju brali a videli, ze nevie ani z lahu si sadnut, skoro odpadla, no des, mm som volala, ten cely na nervy, ze akurat dnes ked je prec, pride niekedy navecer ze uz balia
@gelinka75 mňam
dnes som pred obedom mala silny krč v podbrusku, som to rozdychavala a už ma začalo bolieť brucho, tak ako vzdy cca tyzden pred mrchou.....takže dorazi 😠 len dufam že nedostanem skor mrchu, potom budem musiet zrusit termin.
V noci som uvazovala a furt mi vrtala Daduš v hlave, že naco cakat.....takže idem do toho, nech to mam za sebou

@azzura co ma kramy?