Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte babenky moje....dnes som uz v praci...aspon na pol dna som si prisla porobit nejake surne veci... no piatok sa blizi...dnes test opat snehobiely, cize uz je to asi fakt konecnaaaa...
niekde som citala, ze ked zena bola na ket v prirodzenom cykle a berie len utros (co je moj pripad) tak ze by mrchu mala dostat normalne...ale neviem ci je to pravda alebo sui to bludy nejake zase...mne to uz meska dnes 4 dni...
ale to uz asi sa topim a chytam sa kazdej slamky ☹
aj mam pocit ze ma taha pod pupkom, ale asi som uz svihnuta lebo naozaj uz neviem ci je to tak, alebo si to nahovaram 😀 strasne so mnou...
@mates777 ahoooooj, uz tie 2 dni vydrž a potom to bude jasne. Neviem ti co povedat na ten test, ja som mala biely a bolo to negat, ale ja som vedela že to nevyslo po tych strasnych krcoch co som mala na 4den po ET. Ale ked ta taha pod pupkom......to by mohol byt príznak ............este stale ver, na akekolvek pocity bude cas až piatok
@janap76 a ty sa ako citis Janula??? vsetko je v poriadku???
@azzura...vidim, ze sa ti to krati Monicka...juuj strasne ti prajem, aby ti to uz konecne vyslo...toto je sila....vkuse na nieco cakame... 😎
Přijde žena na gynekologii, lehne si na kozu a čeká. Za chvíli přijde muž v bílém, podívá se jí mezi nohy, usmeje se a odejde.
Žena za ním volá: "Tak co jste zjistil?"
"Já nevím, my tu jen malujeme..."
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz nech mam kramy, neznasam bolesti brucha pred mrchou....au au

@azzura bojím sa že depkuje 😒