Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 keď som bola na operácii ešte v KE na gyn....tiež som špinila pár dní ...a potom po týždni krv...som sa strašne zľakla. Bol to víkend a nechcela som ísť na pohotovosť, tak som volala / jak malé decko / do nemocnice sestričke na oddelenie kde ma operovali že čo mám robiť....ona mi povedala že si mám dať vložku a po pár hodinách ju mám ovoňať ....fuj ja viem že to znie divne a hnusne ....ale povedala že podľľa toho pachu budem vedieť či je to menzes alebo nie...a mala pravdu, tú krv som cítila tak ako pri mrche, takže som sa upokojila. Povedala že pokiaľ to nebude mať ten pach ako pri mrche, tak nech radšej prídem. Bola to babská rada ale pomohla mi vtedy.
@janap76 no doteraz som mala taku bledu krv a vytok a teraz kukam normalne kramova krv cervena, ale krce nemam, sama som zvedava ze co to je a ako dlho to bude trvat, zatial nejdem nikam, vsak mi kukali maternicu a nic tam nebolo takze bud su to kramy alebo zas len nieco na postrasenie 😖 vies ale ked citam tu tie temy o kyrete a ze za 2 dni im nic nebolo a ja 14 den a furt daco tak to uz fakt neviem ci som neni nejaka divna, no ale po stimulke moze byt hocico
@janap76
@azzura
@gelinka75
@lubanka Ahojte dievčatá,dakujem za rady a za info,poslušne hlásim,že dnes ráno mi volali z Car,že žiadosť mám shcválenú a dorazenú už v Car.....už len nájdem smm spoločný termín a zajtra sa objednám,tak uvidíme kolko budu mať volneho a potom ela hop šup na to....
@azzura Azurka ty si na tom ako?....už ti volali z Car?...kedy teda na to spolu hupneme🙂🙂🙂cmukám vas všetky🙂
@gelinka75 ahoj, som sem zavitala, nechcem sa vam miesat do debaty, len ta chcem upokojit. Ja som tiez prekonala MA a nasledne kyretaz, 2 dni po kyrete som krvacala, potom som len spinila,10 dni som bola PN, potom som zase zacala krvacat, cela vystrasena som letela k doktorovi, komplet ma prezrel, vsetko bolo ok, maternica cista. Vraj ten prvy mesiac to moze byt, kym sa hormony ukludnia. Mne velmi pomohol gynastan zensky caj, ako som ho zacala pit, prestala som uplne spinit a do mesiaca od kyretu mi pekne nabehol cyklus.
tak rozhodla som sa, že nič nekupujem a ani nikam neidem.... dlho som sa z dobrej nálady neradovala... už sa isté osoby postarali, aby to tak nebolo... tlak mám určite 300/400, až sa mi ruky klepú a už mi začína byť až do plaču... môj manžel má skrátka úžasnú rodinku, ktorá nikdy nesklame... len ma mrzí, že už som ráno kúpila kvet (klíviu v ketináči a nestála málo...) a šak čo... nechám si ju
@gelinka75 v pohode. Musela som ti to napisat, bo ked som to citala, tak ako keby som seba videla. Bola som vtedy psychicky na dne, asi ako kazda zena, ktora si tym presla, este som bola aj doma na PN medzi 4 stenami, iba som oddychovala a zrazu som zacala krvacat, nechapala som co sa deje. A ked som citala tu na MK pribehy zien, ktore 2 dni po kyrete krvacali a koniec, tak som sa hned rozrevala. Preto som ta chcela troska upokojit, ze mne sa prihodilo podobne co tebe.

@azzura lexus zajtra ? nemyslela si Maťku ? či mi vynecháva ? 😀 😀 😀