icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
1. feb 2013

@gelinka75 áno dnes išla na krv, a či ešte robila test neviem, ale že včera jej bolo strašne zle....no to budeme čakať do poobedia na jej výsledok 🙂 😉

janap76
1. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 poď a dones mi nejaký mega štipec na nos - zaštikneme a bude hotovo - vadí mi ešte aj aviváž ☹

janap76
1. feb 2013

@lubanka Ľubka povedala si to mm ?

gelinka75
1. feb 2013

@janap76 ano citala som, ze jej bolo zle, dufam, ze z mimi 🙂 nejak som nestihala isli sme za svokrou a dosli sme po 6tej nejak, dali sme si s mm este pizzu po ceste, vyborna bola 😝

janap76
1. feb 2013

@gelinka75 a svokra ako ?

azzura
1. feb 2013

@janap76 nemaš štipce na pradlo 😀 😀 😀 ale nie že sa zadusis

gelinka75
1. feb 2013

@janap76 vies co, robili jej vysetrenia, hovorili sme s lekarom, tak zapal pluc nema, to ona zas nam daco natarala ale ma silno chytene mocove cesty a oblicky, vlastne ani oni nevedia, ci to je nieco vazne alebo nie, nevedia kde je zapal, uz vyzerala lepsie a hybala sa lepsie ale stale ju boleli dost tie krize, ja si myslim, ze z tych obliciek, dnes robia zase nejaky rozbor krvi, uvidime co s nou, ze aj ten tlak bol pridruzeny k tym vsetkym problemom

janap76
1. feb 2013

dnes kásne svieti slniečko 🙂 ako je u Vás ?

azzura
1. feb 2013

@janap76 detto 😝

janap76
1. feb 2013

@azzura aká príjemná zmena ... už si obedovala ?

azzura
1. feb 2013

@janap76 ešte som nejedla, až o 12hod. No, ved aj ja sa tesim slniecku.

janap76
1. feb 2013

@azzura vždy s tým jedlom narábam 😀 😀 😀 dala som si takú dusenú kyslú kapustu s mäsom..... neodolateľná vôňa 😀 😀 😀 a prajem Ti dobrú chuť 😉

azzura
1. feb 2013

@janap76 mňa, mala si dobrý obedik a dakujem. Dufam že maťka sa príde podelit o výsledok z krvy

lubanka
1. feb 2013

čaute ženy 😵 nestíhala som skôr... a ako vždy som nesklamala 😀 všetci na obede a ja tu 😝
Janka čo či som povedala mm? 😕 že ho ľúbim? áno už dávno 😀

gelinka75
1. feb 2013

@janap76 u nas tiez bolo slnko a prave sa zamracilo

janap76
1. feb 2013

@azzura určite príde, vie že ju tu čakáme 😉

janap76
1. feb 2013

@lubanka či si mu povedala o švagrine ? 😖

catherine275
1. feb 2013

Nie som ešte mama a nemám ani po 35 ale... Staram sa o dve deti ( alicia a Alex) a ich mama ich mala tiez az po 35ke. Pred aliciou mala mimomaternicove tehotenstvo. No a v 37 mala aliciu a v 41 alexa. A poviem Vám lepšie dieťa som ešte nevidela. Spokojný a neskutocny spachtos uz od narodenia. Takze tým som chcela povedat aby ste to nevzdavali oplati sa skúšať🙂 prajem každej jednej z vás aby Vám to vyšlo 🙂

lubanka
1. feb 2013

@janap76 😉 to on mne povedal to o švagrine... ona to totiž nevybľačala mne, lebo keby že hej, tak ju tak "pomenujem", že sa z toho nespamätá... ja kým som milá... tak som milá, ale keď ma niekto "natankuje", tak som riadny hurikán... už sa skončili u mňa časy, keď som bola ticho a ťahala som jak mulica.... ona to vyhučala "svokre"...!!!!!! chápeš! to bolo najhoršie, že ma svokra má dosť v žalúdku a teraz musí až rásť od radosti, že nie len ona na mňa brýzga... no a svokra sa ponáhľala volať mm... no a ten ich poslal obidve véééééľmi ďaleko.... to som sa dozvedela až doma, že ako naložil svokre a povedal, že nech sa mu sestra vyhýba oblúkom, lebo z toho čo jej on povie, sa bude ešte do dôchodku spamätávať... bol vytočený, lebo stále mi vravel, prečo robievam švagrine nákupy, vypekávam jej zákusky, pečiem torty pre jej deti, beriem jej deti do kina a na výlety, aby ona mala volnejšie, beriem ju so sebou na kávu, aby sa odreagovala, lebo ona trúba nemá ani vlastné kamarátky, brávala som ju ku kámoške, je kozmetička, tak sme si dávali relaxačné masáže, aby sa ukľudnila, lebo som ju ľutovala, že furt s tými deťmi sa pachtolí, pomáhala som jej ako som len vedela.... ešte som jej aj deti vozievala do a zo školy, lebo ona je neschopná ešte aj šoférovať a to som bola na rizikovom už!!!... a toto je jej vďačnosť... 😝 no keď si toto prečítala, povedz nie som blbá?! včera, keď mi to mm tak zosumarizoval, povedala som, že som... a riadne!!! 😠

lubanka
1. feb 2013

@catherine275 vďaka 😵 toto je "220v do zadku" (pardón za výraz) 😀 motivácia jak hrom 😉 😵

janap76
1. feb 2013

@catherine275 ďakujeme 🙂 😉 😵

janap76
1. feb 2013

@lubanka Ľubka nie si blbá, máš dobré srdce a blbá je ona. Krava jedna...bože ja keby som tu mala niekoho kto by mi tak pomáhal a zaujímal sa o mňa a trávil čas - spriaznenú dušu v ženskom tele....ja by som bola neskutočne vďačná a šťastná.... keď si toto nevážila...s prepáčením ser na ňu 😠 😠 😠 ...inak ľutujem tie deti....že majú takú mamu......moja zlatá, dobre že máš takého mm ..... inak nerozumiem že sa tie dve nehanbia.....čo to v tých ľuďoch je 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ ☹ ....ona bude ešte ľutovať..... 😖

lubanka
1. feb 2013

@janap76 kašli nato 😵 ja na ňu už zvysoka... netvrdím, zobralo ma to a teda riadne, lebo ju, okrem mm, som z ich rodiny mala rada... ale čo už... budem mať viac času pre seba a mm... 😵 jej dojde, o čo prišla... ja ju nepotrebujem... 😉

janap76
1. feb 2013

@mates777 no ale okamžite !!! 😀 😀 😀 😀

janap76
1. feb 2013

@mates777 ?????? neviem čo si mám myslieť 😕 dúfam že si v poriadku

azzura
1. feb 2013

@mates777 halooooooooooooooooooooooooooo

janap76
1. feb 2013

@mates777 teraz nevieme či oslavujete ?! alebo čo ?

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
yaya1
1. feb 2013

janap76 ahoj janulka-tehulka 🙂 🙂 som sa pobavila na pachoch a jazvecikovi 🙂 ako sa ti dari ? ja som teraz v takej mensej depke, mala som mat v pondelok-utorok IUI bez tej stimulacie, kedze mavam v poriadku cyklus, ovulaciu,foliky, sliznicu atd, atd.... ale tento mesiac sa rozhodlo telo strajkovat a dominantny folik ziadny, doktor to na ziadne IUI nevidi 😒 uz som bola na to taka nastartovana .... tak si cely cas nadavam, ze som si to chcela uhlahcit a ist bez stimulacie a vidis ho .... takze dalsi mesiac v cudu 😒 pekny vikend a prijemne tehulkovanie ti zelam !!!

alyca
1. feb 2013

@janap76 jasne zlatko, len aby si nezabudla 🙂