icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
2. feb 2013

@janap76 😀 😀 😀 😀 píšem si... ďalej 😀 😀 😀 😀

janap76
2. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musíme niečo vymyslieť na tvoj pošramotený cyklus .... koľký DC si teraz ?

lubanka
2. feb 2013

@janap76 no normálne som sa zamyslela... už je to 53DC 😠 😠

janap76
2. feb 2013

@lubanka no tak to je fakt veľa.... niečo vymyslím a potom ti poviem....pokukám múdre knižky a taaaak ....ja som mala vždy opačný problém, že krátky cyklus .... ja som brala aj také čínske guličky na úpravu cyklu ....pomáhalo to ....zajtra pohľadám a pošlem ti link .... brala som to tohto roku hmmmm možno aj pol roka....pred IUI som prestala ....zajtra to tu dám a kukneš, uvidíš .....Ľubka dobrú nôcku prajem, idem kukať film s mm a džgať sa hroznom 😀 😀 😀 musím. Tak pa zajtra 😵

azzura
3. feb 2013

@janap76 ahojko, takže svokra je uz informovana že bude babka 🙂 . V pondelok nikam nejdem, presunem termin, dostanem mrchu dnes alebo zajtra rano, takze cyklus je pase

azzura
3. feb 2013

@lubanka čo už, život je pes.....ja mam zas ukažkove grafy a ovu testy a sme obaja ok a prd z toho. Takže februar je pase, aspon dokoncim kurz brusnych a vyliecim sa z kašla, dnes som opat klesla

azzura
3. feb 2013

@lexus77 super, tak to ti krasne vychadza....budem držat palce a kebyže potrebujes radu, kludne napis....teraz budes v tejto teme No 1

gelinka75
3. feb 2013

@janap76 vidim, ze si toho tiez dost vyskusala, minule tu pisala jedna znama, ze kupila telove sviecky a pali ich nad bruskom tam kde ma cystu, tiez ma take ako ty, ze vraj to pomaha 😉

gelinka75
3. feb 2013

@lubanka nakoniec ta relacia o tortach nebola, tak mm kukal kamenak a ked zaspal som prepla na Sex v meste 2. potom sme este dokukali skokana a snooker

janap76
3. feb 2013
lubanka
3. feb 2013

@janap76 😉 asi tie kvapky zaberajú!!! 😵 práve som bola na wc a slabulinký ružový hlien... takže snáď zajtra pozajtra som konečne 1DC!!! som rúra... mala som už dávno začať tie kvapky brať a nie ja som ich skoro 3týždne sušila doma 😠 nevadí... a teraz ich brať ďalej aj počas mrchy pani doktorka? 😀 😉

gelinka75
3. feb 2013

@lubanka no konecne 😝 😀

lubanka
3. feb 2013

@gelinka75 a to včera večer mali ísť tie torty? ja som včera nepozerala nič... išla som dosť skoro spať, trešťala mi hlava... teraz už chápem prečo... aj dnes ma bolí, ale keďže sa blíži mrcha, tak je to jasné... ja stále mávam predtým také bolesti ako keby až migréna... 😖 aj ja mám rada "sex v meste"... super sa pritom odreagujem 😉 ako sa dnes máš?

lubanka
3. feb 2013

@gelinka75 som tak radostne zvískla na wc... že mm pribehol a spoza dverí "si robila test? a je to tam?" vyšla som von a hovorím mu, že či je šiši... že ja každým dňom čakám mrchu a ona nie a nie doraziť a on mi tu drísta o teste... sklamane pozrel a povedal, že "si sa tak tešila, že som si myslel.... to od kedy sa raduješ, že prišla mrcha..." ale ja sa fakt teraz teším, lebo som začínala mať strach, či náhodou nejaká cysta alebo kto vie aký "sajrajt" zasa... 😖

gelinka75
3. feb 2013

@lubanka tie stavy doverne poznam pred mrchou, som rada, ze ti konecne prisla aj ked v tom zufalom snazeni by sme sa jej asi nemali tesit 😝 🙄 dnes sme boli za svokrou, isla s nami moja mama, tak si dobre pokecali, vyzera uz lepsie, som zvedava kedy ju daju domov, zas to ostane na mne pre nu ist... 😖

lubanka
3. feb 2013

@gelinka75 to je dobre, keď je svokra už na tom lepšie... ale ešte nech si ju tam nechajú, aspoň máš pokoj... teraz ho potrebuješ 😉 dúfam, že mávaš už aspoň o trošku viac lepších ako horších chvíľ...

gelinka75
3. feb 2013

@lubanka hej je to o nieco lepsie, dnes len tmave spinenie ziadna krv, vycitala som, ze v obdobi ovulacie sa moze objavit krvacanie a vcera som asi citila ovulku a dnes uz ziadne krvacanie..

janap76
3. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 určite ich ber aj počas mrchy...normálne celý mesiac a dávku určite neznižuj, ak sa ti dá tak pi aj gynastan. Pozerala si tie guličky ? Ja som mala tak 20DC a brala som tri druhy tých guličiek a o tretinu vyššie dávky ako uvádzali a cyklus sa mi upravil na 25-27 dňový ....akurát v novembri som mala 22 DC ale to už bolo z isoflavonu 😉 dnes som dokopy nič nerobila a som unavená ako keby som sa narobila 😉

janap76
3. feb 2013

@azzura dostala si ?

lubanka
3. feb 2013

@janap76 o.k. tak budem brať ďalej tie kvapky... beriem 2x20kvapiek... a k tomu pijem buď čaj Mojžišovej alebo Alchemilku a teraz mi mm kúpil, keď bol na služobke sypaný Serafin-ženský čaj... myslím, že má podobné zloženie ako gynastan... 😉 tak uvidíme, čo to so mnou urobí 😀 a chystám sa zasa merať BT- robiť graf a chcem ísť nakúpiť ovu testy a budem sledovať, či to zaberá... och keby sa tak chcelo zadariť... ja už nechcem CAR ani z diaľky vidieť ☹ ale to asi každá z nás, čo sme tu... alebo aspoň tá, ktorá si to aspoň raz vyskúšala... 😖
neozvala sa Mates??? už je to naozaj podozrivé... nestalo sa niečo? alebo žeby na nás zanevrela? ale prečo? 😕
teraz budeš často unavená... a potom príde obdobie, že nebudeš chcieť vôbec spať... 😀 uvidíš aké "zázraky" bude s tebo to drobča robiť 😀 😀 😀 sa budeš diviť, že také malé a už ti to rozkazuje a robí si s tebou čo sa mu chce...hold už nepatríš sama sebe... 😀 😀 😀

janap76
3. feb 2013

@lubanka 🙂 🙂 🙂 tak mi je dobre keď mi napíšeš čo sa bude so mnou diať 😉 🙂 nie, neozvala sa .... už som si vymyslela takú utešujúcu myšlienku, že jej asi vypadol net 😒 neverím žeby na nás zanevrela, nič zlé sme neurobili. ľubka a nedala by si aj tie guľky ? či to už je na teba príliš ? no verila by som ti, tak uvidíš 😉 ..... teraz musím kočky moje vydržať do piatku 😉 ...ozaj a máš pozorného mm .... všetko bude dobré Ľubka 😉 😵

janap76
3. feb 2013

@lexus77 na Valentína 😉 🙂

janap76
3. feb 2013

@mates777 tak dúfam že Ti iba nefunguje net, všetky sa tu o teba bojíme....ráno keď prídeš do práce .... OKAMŽITE napíš že si v poriadku 😉 🙂 ....lebo ťa strepem 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
3. feb 2013

@janap76 vieš čo... ja najprv vyskúšam jeden mesiac iba s tými kvapkami a čajíčkami... uvidíme, čo to urobí a keď nič, tak môžem ďalší mesiac skúsiť aj toto... ja sa trocha bojím až tak experimentovať, aj keď nemám ani veľmi z čoho mať strach, lebo už horšie to asi byť nemôže, ako je to teraz 😒 ty keď píšeš, čo všetko si si naordinovala sama ... ja ťa normálne aj obdivujem, že si sa nebála... aj keď sú to poväčšine iba bylinky, ale predsa...
keď ti mám povedať pravdu, tie kvapky som začala z núdze brať (keď nechodila mrcha, bola som už na nervy z toho) a teraz som normálne zaskočená, ako rýchlo zaúradovali 😀 preto im začínam veriť 😀 😉
... a ešte mám v pláne, ak by nepomohli iba tieto kvapky aj ten gynex 😀

azzura
4. feb 2013
janap76
4. feb 2013

@lubanka jasné 🙂 😉 ale bála, len vždy sa bojím tých bylinkových menej ako chemických....tých sa bojím že strašne 🙂 veď po tej operácii v 2010, keď mi vybrali tú endometrióznu cystu / to je tzv čokoládka - akoby zrazená krv / tak dr povedal že moja liečba bude spočívať v tom že mi budú pol roka pichať injekcie aby som nemala menzes, aby vlastne to endometrium ... mrcha vôbec nebola .... tak to by si videla strach...ja neviem prečo takto reagujem .... ja som ani spať nevedela ..... strašne som sa bála.... a potom som sa ho opýtala / že podpásovka ako sviňa / či keby na mojom mieste bola jeho manželka, či by jej pichal tie injekcie ....keby si videla jeho výraz tváre 😀 😀 😀 chúďa, ale mne nešlo o to robiť mu zle, ale ja som bola zúfalá že čo mám robiť .....ani mi neodpovedal, povedal iba toľko že môžme vymyslieť aj niečo iné ...zrazu....nemusím Ti hovoriť ako ma mal rád....lekári nemajú radi keď im do toho hovoríme 🙂 potom som sa ho opýtala že keď vyberiem tie injekcie, či budem mať istotu že endometrióza nebude už aktívna.... povedal že nie, že to sa nedá nikdy povedať. Tak mi potom povedz, na čo mi toto je ??? že farmateutické spoločnosti si urobia dobre ? ...... a ešte sme čítali všelijaké stránky zo zahraničia a tam uvádzali že od tejto TZV liečby upúšťajú, že má skôr efekt opačný. Tak som ich nebrala. A vtedy som dala antiku radšej a mám šťastie lebo endometrióza akoby zaspala. Inak aj na ňu som brala tie čínske guličky. Takžťe takto je to so mnou 😉 😀 🙂 mešuge som, vždy Vám to vravím 😵 😀 a ako už sa Ti spustila mrchaňa ?

janap76
4. feb 2013

@azzura moja, ja tomu nerozumiem....máš BT naspäť 37* ? tak ? a mrcha nič ?

azzura
4. feb 2013

@janap76 kamoška vidi tam ducha, akurat to foti

janap76
4. feb 2013

@azzura moja zlatá Monička !!!!!!!!! ty máš ducha na teste !!!!!!!!!! som ťa nakazila tehu vírusikmi !!!!!?????? som hotová ani neviem aké iy kde sa píše ?????!!!!!!! a mrcha nič hej ? 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

janap76
4. feb 2013

@azzura ani nedýcham 😀 😀 😀 😀