Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 svokrovi v piatok sme boli... ale švagrovi vo štvrtok bol iba mm, lebo ja som ešte nebola "predýchaná" 😀 😀 ale, keď bol mm u švagra, tak druhá švagriná mi potom volala, že " TÁ" švagrina jej volala, či sme už odišli, aby oni mohli prísť... šibnutá... jak deti na pieskovisku 😖 a ku svokrovi, keď sme išli, tak prišli pred dom (mm ich videl cez okno), keď ho zbadali a naše auto, otočili sa a odišli... prišli, až keď sme my odišli... asi sa bála, že jej "skočím" do úsmevu 😝
@gelinka75 hmmm 😕 😕 😕 čudné... 😨 no tak si budem nosiť "mištičku" a testy do práce a budem skúšať tam... ale to bude komplikované 😖 no neviem 😖 keď si to niekto všimne, to zas budú reči 😖 no neviem... cez víkend o.k., ale cez týždeň... ale čo to môže robiť? nie je to jedno? 😕 😕 😕 nerozumiem...
ja rano odmeriam teplotu, som zedava co ukaze 😉
@janap76 😀 možno... ale vraj je urazená... 😕 (nerozumiem začo ona 😀 ) nie ja... ona 😀 😀 😀 ale ešte, že mi prichádza mrcha a ja mám plnú hlavu starostí, ako si robiť ovu testy, ako naplánovať kvapky a fytosóju, aby som ju nebrala naraz, kedy piť čajíky... a ešte grafy robiť a BT merať... ja nemám čas na jej somariny 😀 😀 😀
@janap76 rozmýšľam nad tým už celý deň, že čo keby som kvapky so sojou skombinovala... alebo myslíš, že je to somarina? trocha sa aj bojím, lebo aj jedno aj druhé štartuje vaječníky... ale keď ja mám už tak všetko dobabrané 😠 do frasa aj s IVF.kami 😠 😠 všetko mi totálne dobabrali 😠 keď som robila ovu testy... vždy som mala len také, že snáď zajtra... snáď zajtra už bude pozitív... a potom zoslablo... a o pár dní repete... až keď som brala fytosoju, tak mi nabehla taká ovulka (vaječník mi išlo vystreliť a test bol až bordový), taká akú som kedysi mávala... normálne som ju cítila... preto uvažujem o soji... čo myslíš p. doktorka? 😀 ty máš skúsenosti s experimentami 😀 😉
@gelinka75 no neviem... preštudovala som príbalový leták k ovu testom a nič sa tam nepíše o čase, kedy to treba robiť... iba, že je ideálne robievať to približne v rovnakom čase... myslím, že to budem ďalej tak robiť... iná možnosť mi nevychádza... lebo v práci, to bude o ničom... 😖
@lubanka ja si myslím, ale to sa nedá dokázať...že vďaka tomu som tehu....takže ja by som ju dala, a zvlášť keď ju už máš vyskúšanu. Ja som ju brala tak ako sa berie ....bože ako sa to vola clostil ? tak ako mi dali v protokole clostil, tak som dávala tu sóju - FORTE, ale nie len jednu ale jednu ráno a jednu večer. Dva mesiace som to takto dávala, ovulka bola ako ty hovoríš a tretí mesiac som si už dala že pauzu a bolo tehu 😉 čo sa Ti môže stať ? už si to brala a bolo dobre, tak prečo nie ? 🙂 😉 😵 ideeeeeš 😵 kvapky by som nevysadila .... účel jedného je rovnaký ako druhého, podľa mňa to len umocní účinok.... ale zas určite nie pol roka ....to nie
@janap76 http://www.bio-obchod.sk/produkt-4387/propoliso... tu je link na tie kvapky, ja neviem ci sa to da aj na dasno, ale citala som, ze to moze ist aj na rany, popalenimy atd.ze zmiernuje zapal
@lubanka ja nechcem tu posobit nejak negatívne, ale to nie, ze dni , mesiace cakame na tehu, ale doslova roky rokúce a stále ked jeden rok skončí, tak si povieme, ten další už bude úspešný a o rok zase to isté. VELKE NICCC. Ja sama niekedy nechápem, kde sa berie v nás ešte sila vôbec skúšať, snažiť sa. Už ma otravuje, ked sa ma moje okolie pyta, kedy budem mat deti, otravuje ma, ked svagrina mi svoju malu hodi do narucia jak vrece zemiakov, bo ze ona je z nej uz unavena. Ja som už unavená z môjho osudu debilného bezdetného.

@janap76 😉 ďakujem... idem nato 😀