Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@martinazvo Ahoj...neviem, ale nemyslím že je to automatické. Podľa mňa stačí ak dr povieš že chceš byť na rizikovom a v tomto veku by nám vyhoveli. Ale to nie je skúsenosť, iba názor. a blahoželám 🙂
@azzura bože, pripomenula si mi môj posledný rozhovor s Harbim 😖 .... že prirodzené tehu nehrozí ..... a vyškrabávanie prázdneho hrnca .... mne sa to premielalo v hlave týždeň a s mm sme sa o tom rozprávala furt dookola ...že vidíš a stalo sa 😉 😉 😉 😉 ....nejdeš niekde okolo biochemického laboratória ? myslím že to si mi ty poradila 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 ano ja som dala s aplikatorom...viete co, ja sa tu smejem a asi si aj v praci myslia ze mi preskakuje... 😀
mna tak napadlo, ze toto je take zufalstvo, ze keby ze nam napr @lubanka napise ze je tehu a ze skusala sa napr. natriet hovienkom...(Lubka dufam ze vies ze srandujem a vybrala som si tvoje meno ) tak sa tu vsetky rad radom zacneme naterat hovienkom 😀
zjedla som polievku a puding, co z toho bude 😀 😀 😀
@janap76 dakujem pekne, no ja ak sa bude dat chcem chodit do prace...
@gelinka75 tam kde si ja nakupujem, tak nemajú vôbec 😠 zatiaľ som ho našla v prášku http://www.e-shop.vivatnatura.sk/store/goods-ko...
@janap76 nie nemusis to pisat...ja v podstate nic...nikdy nic pretoze mi bolo stale hovorene, ze som v uplnom poriadku...ale ja si aj tak myslim, ze to ani u mna v uplnom poriadku nie je... 😖
nuz ale co idem robit s tymi spermiami...to fakt netusim kedze vsade uvadzaju ze len ivf a ICSI pomoze ☹

ahojte, chcem sa spytat, mamicky tehotne 35-rocne uz vzdy vedu ako rizikovo tehotne? cakam teraz na ktv po IVF, testy su pozitivne a bolo by to moje prve tehu...