icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
7. feb 2013

@zelovocka dik, ja si myslim tiež že už je po...ale to je fuk, ved idem na IVF

azzura
7. feb 2013

@janap76 nie, ved vcera už bol slabsi...uvidim zajtra co BT

janap76
7. feb 2013

@azzura bože, to sú rébusy ..... takáto neistota je pre teba veľmi ťažká 😔

azzura
7. feb 2013

@janap76 😀 a co mam ja povedat, ak sa rozbehne tak je to jasne a zajtra idem do Car ak nie tak budem cakat na "gogota" 😅

martinazvo
7. feb 2013

tak, myslim ze toto uz je posledny test pred zajtrajsou krvickou 😉 😉 😉 😉

azzura
7. feb 2013

@martinazvo krasa, potichu gratulujem 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@azzura dakujeeem, aj ja drzim palceky

azzura
7. feb 2013

@lexus77 ja viem že ešte nepochaš, ale ci uz vies aky budes mat protokol, ale asi nie kedže ides na 1.IVF a to to poviem až na konzultacii

azzura
7. feb 2013

@martinazvo to je tvoje 1.IVF? Mne prve nevyslo + mrazak sa nerozmrazil, takže stimulujem na 2.IVF a do toho doslo aj biochem. tehotentsvto

janap76
7. feb 2013

@martinazvo 🙂 🙂 🙂 krásne to spozitívnelo 🙂 🙂 🙂 srdečne blahoželám 🙂

gelinka75
7. feb 2013

@azzura monika BT je zas hore ono to tam bojuje a mozno diphereline tam robi sarapatu, test si nerobila? podla mna je silnejsi 😔

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 nerobila som si test, ale už som bola zas na wc a už čuram krv, tak uvidim ci sa rozbehne alebo co. No ta BT aj mne je cudna, ale citim si brucho ako na kramy, ked sa spusta

gelinka75
7. feb 2013

ja druhy den dnes nemam ziadne spinenie ani krv ani nic, chvalabohu, 3 tyzdne som tiekla 😠 po ovulke to ustalo uplne

martinazvo
7. feb 2013

@azzura ano, moje prve ivf

martinazvo
7. feb 2013

@janap76 dakujeeem 🙂 🙂 🙂

azzura
7. feb 2013

@martinazvo tak o to viac gratulujem

gelinka75
7. feb 2013

@azzura to je teda situacia ☹ ale jedno je iste pokusalo sa to uchytit a mozno to este vyjde ked sa uhniezduje zvyknu baby aj krvacat, stve ma ze davas ten diphereline, ale asi mas pravdu, ked chce tak to ostane aj s nim

gelinka75
7. feb 2013

@martinazvo patris k tym stastnejsim, ze ti vyslo prve IVF lebo potom je to len trapenie, uzivaj si to, gratulujem 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@gelinka75 ano, dakujem, aj ked som neverila ked som si 3 dni pred OPU dolamala ruku...

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 vcera ta injekcia nechcela ist do brucha, mam modrinu ako som ju ta rvala a aj bolela ako svina. Tak ale co by si robila na mojom moeste, ked nik neviem povedat co mi je, ak je po tehptestve tak je dobre ze pokracujem, ak nie tak dufam že to budem dobre a nicomu to neuskodi, a ci injekcie sposobili potrat to mi nik nepovie....takže stale dookola sa tocim a už som z toho unavena

azzura
7. feb 2013

dakujem za srdiecko, chvilu si ho necham

janap76
7. feb 2013

@azzura moja a nechceš to IVF radšej o mesiac odložiť ?

azzura
7. feb 2013

@janap76 prečo??

gelinka75
7. feb 2013

@azzura ja by som vysadila injekcie, dala utrogestan a cakala co bude, ta stupnuta BT znamena, ze tam nieco bojuje, mozno by si mala ist aj trocha polezat..zacat mozes aj o mesiac a co ked zajtra nabehnes do car BT zas hore a zacnes pichat stimulacne? 😕 je to cele zle

janap76
7. feb 2013

@gelinka75 tak to je dobrá správička....ani bolesti už nemáš žiadne ? kedy budú výsledky z krvi ? ozaj a šéfka ťa už neotravuje ?

martinazvo
7. feb 2013

@azzura DAKUJEM PEKNE, VERIM ZE AJ NA TEBA SA USMEJE STASTIE 🙂 🙂 🙂

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 podla zajtrajsej BT sa rozhodnem co dalej. Lezat nemožem, u nas v praci je totalny des, nebolo dna co by som sa nevytocila, dnes rano zas....som kricala a povedala kotrolorovy že je kokot, lebo len furt hladaju chyby na nasom useku...sefka je v Ba a tak som si to odsrala ja

azzura
7. feb 2013

@martinazvo no, už by bolo našase po 3 rokoch

janap76
7. feb 2013

@azzura presne pre to čo píše Angelika ....ja by som vysadila injekcie, dala utrogestan a cakala co bude, ta stupnuta BT znamena, ze tam nieco bojuje, mozno by si mala ist aj trocha polezat..zacat mozes aj o mesiac a co ked zajtra nabehnes do car BT zas hore a zacnes pichat stimulacne? ....či pôjdeš na IVF teraz alebo o mesiac .... ale do istoty ...ak si tehu ?????

lubanka
7. feb 2013

@martinazvo gratulujem 😉 a zároveň držím prsty, nech to, ako pekne začalo... pekne pokračuje až do konca 😉
môžem sa opýtať koľko si dala vkladať? a mala si PK?