icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
7. feb 2013

@azzura je tam jedna stara dr. a ta hovori, ze treba zacat s prikrmami v 6 mesiaci a co som uz tu videla tak krmia deti od 2.mesiaca, tak si vyber co je spravne

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 aj tak kazda mamicka sa zariadi po svojom, ak babu nebude stacit mliecko tak zacne prikrmovat

gelinka75
7. feb 2013

@azzura zle som napisala, zacinaju od 4.mesiaca, ano aj tak si kazda zariadi, ja ked si predstavim ze ked mal synovec rok tak mu svagrina davala vyprazany rezen tak to asi nie je ok 😝

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 každa mamička je zodpovedna za svoje dieta, niektore ani nedojdu poriadne z porodnice domov a už vonku kočikuju .................

janap76
7. feb 2013

@azzura ona vie že dnes je to už iné ....chce byť moderná 😉 🙂 😀

azzura
7. feb 2013

@janap76 ahaaaaaaaaaaaaaaaaa moderna babka...staci že bude pomahat, kocikovat a piect buchty 😀

gelinka75
7. feb 2013

@azzura no co uz sa rozbehla?

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 angelika prosím ťa, keď si objednala ten gél, došiel ti nejaký email k tomu? niečo, že potvrdzujú prijatie objednávky a do koľkých dní ti to dojde alebo niečo podobné? lebo doteraz, keď som odniekiaľ objednávala niečo z netu, tak vždy došla spätná odpoveď a teraz ani cek 😕 a tak neviem, či je to o.k. ....
a ak sa môžem opýtať ešte akým teplomerom si meriate baby BT? ja som doteraz merala digi, ale niekde písali, že to nie je spoľahlivé.... 😕
som sa nemohla vôbec zapojiť do debaty, lebo čo mne dnes robí PC 😠 vkuse mi vypadáva net... ani neviem, či mi toto vôbec odošle... už minimálne po 5správ som vám každej napísala a nič neprešlo a vypadol net.... 😠 😠

lubanka
7. feb 2013

... no aleluja... prešlo 😖

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 nieeeeeeeeeeeee, ked idem curat tak až na konci ide krv a zrazeninky, ale inac na vl. hnedoba

azzura
7. feb 2013

@lubanka mne dosiel tiež mail že objednavka je vybavena a potom dalsí že mi to dojde postov na druhy den, ale trvalo to cca 4 dni...uz si moc nepamatam.
Ja si meriam dig. teplomerom.....

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka az teraz mi dosiel email, ze to expedovali, vcera valovica a dnes gel, tak cakam kedy to dojde, ja som davala cez postu, lebo mam po krk vsetkych kurierov, stale sa s nimi musim handrkovat kde byvame a nevedia to najst a podobne dristy, ja mam obycajny teplomer taky ortutovy, aj dr. vravel, ze tie su najlepsie

lubanka
7. feb 2013

@azzura no... nechcem ťa naštvať, viem, že už máš všetkého po krk.... ale nepichaj nič.... počkaj... je čudné, že sa ti teplota drží hore a špiníš... čo keď tam naozaj je drobča, ktoré bojuje...

gelinka75
7. feb 2013

@azzura hm takze stale cakame 😖 ja inak stale verim, ze si tehu 😀 😔

azzura
7. feb 2013

@lubanka nenaštveš ma.....dnes som už totalne vybuchla a cely úrad o tom hovori, že ma ešte tak hučat nepočuli a to na chodbe som to spustila, ale vies ako sa mi ulavilo 😀 😀 😀

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ano angelika cakame, vsak nic ine nerobim len beham na wc a snazim sa byt v pohybe aby sa to rozbehlo 😀 podla mna to pride, ale este mi to skusa mieru trpezlivosti

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 a ten ortuťový vydržíš držať 5min. po prebudení? ja sa vtedy idem vždy dočúrať... tak ako sa nehýbať a tak merať, keď zo sebou narábam ako keby som "epi záchvat" mala 😖
veď to... že tam tiež písali, že klasický je najlepší... 😒 no vyskúšam dajak...

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka no niekedy mam fakt namale, ale snazim sa vydrzat a potom ist na wc, uz som rozmyslala, ze kupim digi, ale az ked tento sa rozbije 🙂

gelinka75
7. feb 2013

@azzura a nebudes mat z toho zle , ze si tam hucala?

gelinka75
7. feb 2013

@azzura podla mna nepride, inak by teplota nestupla

janap76
7. feb 2013

@lubanka ja keď som merala s digi, tak to nebolo dobre...mala som ortuťový, no ten som rozbila !!! tak som kúpila v lekárni taký ...no vyzerá ako ortuťový, ale nie je tam ortuť ale niečo iné 🙂

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 neviem a je mi to jedno, on može osocovat ludi a ja mam byt ticho. sefka to vie, akurat sa smiala že mi poriadne udieraju na rozum tie hormony, to bolo cele konstatovanie......som sa jej zastala a valstne som priznala že to som ja spravila, čo je fakt, ale idu po nej a vsetko jej chcu nasit

lubanka
7. feb 2013

@azzura a prosím ťa, ten digi máš len dokým nezapípa tak? alebo to robievaš opakovane po neviem koľko minútach? lebo vraj digi sa má tak merať.... samé somariny všade píšu, som z toho potom jak idiot!!! čo si už ani teplotu pomerať nevie 😠

azzura
7. feb 2013

@janap76 už orťutove nevyrabaju, vraj su nebezpečne, lebo obsahuju ortuť .............. 😀 😀 😀 a cely nas zivot to rodicia pouzivali a bolo vsetko ok 😖

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 zlatinko, uvidime zajtra...

lubanka
7. feb 2013

@janap76 😕 😕 😕 😕 ešte ďalší existuje? 😕 😕 😕 😕 no poď daj... nech sa niečo o teplomeroch naučím... 😝 😀

azzura
7. feb 2013

@lubanka ja ho tam mam pokial nedopipa, ale kamoska si ho nechava aj po dopipani. A uz druhy krat nemeriam, lebo ukaze inu hodnotu a potom idem znovu merat a kuže zas povodnu...vsade sa pise že prva hodnota je ta spravna

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka no prosim ta v nemocnici meraju teplotu takou pistolou, ja som sa tak zlakla, ona to nameri na celo asi 3 sekundy a hotovo, lezis rano v posteli a len pride sestra namieri pistolou a ide dalej, sranda co 😝

azzura
7. feb 2013

ale su aj take pásikove na čelo 😀

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 si dávala ruky hore? 😀 😀 😀 a kričala vzdávam sa... berte si kefku, pastu, toaleťák a choďte... 😀 😀 😀