Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ozaj co budete varit???? Uz Akty X nechajme tak 😅
@gelinka75 vieš čo! mne vôbec nenapísali, mne to rovno poslali... teraz som sa vrátila od zubára domov a mm volal, že mu volal kuriér, že bol u nás a tam nikto... u mňa v robote a tam nikto, či je aspoň on v práci, že mu to doručí... uviedol cenu balíka, tak si myslím, že je to toto... nechápem, ale dobre...
@azzura tak to máš super, že ti aspoň sem tam niečo uvarí... môj ma na také "tuleniu" chorobu 😖
raz, keď mal voľno, tak sa podujal variť... ľudia, ja som myslela, že dostanem infarkt!!! vo vedre bola vyhodená kopa mäsa, lebo môj drahý mm mal v recepte napísané, že pridáme papriku... dal tam klasickú (zeleninu) a keď pokračoval ďalej podľa receptu, čo ešte pridať... tak mu napadlo, že to asi mala byť mletá červená... tak on nie, aby to už takto nechal a jedlo dokončil, ale všetko vyhodil do koša, utekal kúpiť nové mäso a začal od znova...
jedno šťastie, že než ho stihlo zasa niečo "úžasné" napadnúť... ja som sa stihla vrátiť a dovarila som... 😝
a to nehovorí o tom bordeli naokolo... použil asi všetky panvice, hrnce, lyžičky, nožíky... čo našiel... a kečup neviem akým spôsobom používal, lebo bol vyšplechnutý vedľa digestoru na plafóne 😠
@lubanka 😀 mas sikovneho mm, kecup na plafone 😀 moj nevari vobec, on si spravi parky alebo chleba vo vajci, ale ked som bola v nemocnici teraz naposledy tak mi uvaril zeleninovu polievku, ze vycital na nete, co vsetko treba do toho a isiel varit, asi som uz pisala, huste to bolo ze lyzicka v tom stala, ja ze mohol si to preliat do väcsieho hrnca a pridat vodu, mame hrncov dost aj velke a on ze nemal kam doliat vodu, ze bol maly hrniec 😀 trocha to presolil, ale taky bol zlaty a naozaj mi to chutilo, potom som na druhy den do toho priliala vodu, ked som dosla domov 😀

@janap76 janka tesim sa s tebou, gratulujem 🙂