icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
8. feb 2013

@janap76 janka tesim sa s tebou, gratulujem 🙂

gelinka75
8. feb 2013

@mates777 ja som dnes kupila ten Selezin ACE, je tam napisane, ze pozitivne ovplyvnuje plodnost muzov, tak to som teda zvedava co a ako 😀

gelinka75
8. feb 2013

@janap76 janka setri sa a kasli na vsetko, ty a mimi je teraz dolezite

azzura
8. feb 2013

@mates777 moja ale ja ti prajem ozajstneho ducha svateho a nie tu ostaru co mi sposobuje len chaos

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 hej, mobilom...ale mne sa nic nevratilo 😀 tak si to kukni tu 😀 😀

azzura
8. feb 2013

@janap76 no sa ti smeje ked maš srdiečko 😀 😀 😀 ale nie srandujem

gelinka75
8. feb 2013

@azzura aj ja vidim ducha 😉 ty si aka zahada

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 exot

gelinka75
8. feb 2013

@azzura asi by som zosedivela uz, ale mas pravdu, nic nemozes robit len cakat co sa udeje a stale davas diphereline?

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 hej, picham sa furt. Vsak uz som vycerapala vsetky emocie, tesenie, smutok, stres, a konecne som v klude a cakam cakam cakam

gelinka75
8. feb 2013

@azzura pamätas na eri28 ta mala take slabe ciarky a bola tehu, uz aj porodila

lubanka
8. feb 2013

@janap76 gratulujem 😵 tak teraz sa už môžeš konečne ukľudniť a pomaly si začínať užívať... dúfam, že sa čoskoro všetky po tebe začneme opakovať 😵 sme už tak nažhavené, že keď zapnem koňa, normálne cítiť dym... 😀

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 pamatam, aj sme sa jej smiali že vymysla a bola, ale ona nemala mrchanu

azzura
8. feb 2013

ozaj co budete varit???? Uz Akty X nechajme tak 😅

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka lubka uz ti pisali? uz aj mates ma spravu

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 vieš čo! mne vôbec nenapísali, mne to rovno poslali... teraz som sa vrátila od zubára domov a mm volal, že mu volal kuriér, že bol u nás a tam nikto... u mňa v robote a tam nikto, či je aspoň on v práci, že mu to doručí... uviedol cenu balíka, tak si myslím, že je to toto... nechápem, ale dobre...

gelinka75
8. feb 2013

@azzura ja nic, vcera som robila mrkvovu polievku, druhe nemame ani sa mi nechce, neviem co bude mm jest, asi daco suche, ty co

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka hlavne, ze to doslo, mne este nic, ale ide to cez postu tak to dlhsie trva, mne to nevadi mam cas, aj valovica zacnem na 1DC

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 netusim, ten moj je chripkovy, tak urobim silný vyvar a druhe netusim, musim ho dat dokopy ked pojdeme na OPU. Ozaj ani tvoj nemusel ist na krv ked ste sli na 2.IVF, vraj vsetky výsledky platia pol roka

gelinka75
8. feb 2013

@azzura davaj mu mega C 1000 ku, to pomoze, ani moj nemusel, tiez mu vsetko platilo

lubanka
8. feb 2013

@azzura ja chcem dnes robiť bryndzáky... ale tak ma bolí zub, že keď neprestane, tak si dnes budeme cucať prst namiesto jedla... 😝
kolegyňa mi vravela, že robieva halušky nie zo zemiakového cesta, ale z acidofilného mlieka a že sú výborné, tak chcem vyskúšať...

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 dik, kupim a nasadim

azzura
8. feb 2013

@lubanka mnaaaaaaaaaaaaam bryndzaky, ale na ne je expert mm, nakolko je KO, tak si musim zajst chut 🙂 ale ved on vyzdravie 😀 😀 😀
Moj mm mi vzdy tvrdil že nevie varit, ale zistila som že vie ale nechce, park krat daco z nutnosti musel urobit a už mu to prischlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 počuj a dokedy sa tie kvapky vlastne majú brať? vkuse celý mesiac? alebo len do ovulky alebo ako? 😕

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka tak to si mi dala dobru otazku.fakt neviem 😕 😀 idem si tu precitat nejake temy o tom

lubanka
8. feb 2013

@azzura tak to máš super, že ti aspoň sem tam niečo uvarí... môj ma na také "tuleniu" chorobu 😖
raz, keď mal voľno, tak sa podujal variť... ľudia, ja som myslela, že dostanem infarkt!!! vo vedre bola vyhodená kopa mäsa, lebo môj drahý mm mal v recepte napísané, že pridáme papriku... dal tam klasickú (zeleninu) a keď pokračoval ďalej podľa receptu, čo ešte pridať... tak mu napadlo, že to asi mala byť mletá červená... tak on nie, aby to už takto nechal a jedlo dokončil, ale všetko vyhodil do koša, utekal kúpiť nové mäso a začal od znova...
jedno šťastie, že než ho stihlo zasa niečo "úžasné" napadnúť... ja som sa stihla vrátiť a dovarila som... 😝
a to nehovorí o tom bordeli naokolo... použil asi všetky panvice, hrnce, lyžičky, nožíky... čo našiel... a kečup neviem akým spôsobom používal, lebo bol vyšplechnutý vedľa digestoru na plafóne 😠

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 ja som ich brala len do ovu, lebo som pila konske davky a tak som to rychlo schosnovala 😀 😀 😀

azzura
8. feb 2013

@lubanka 😀 tak aj moj ked vari tak upratujem celu kuchynu 2 dni a vytiahne vsetko aj co nepouzil, ale zas da sa to zjest...ale on radsej bude pilit drevo a orat ako varit 😀 😀 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka 😀 mas sikovneho mm, kecup na plafone 😀 moj nevari vobec, on si spravi parky alebo chleba vo vajci, ale ked som bola v nemocnici teraz naposledy tak mi uvaril zeleninovu polievku, ze vycital na nete, co vsetko treba do toho a isiel varit, asi som uz pisala, huste to bolo ze lyzicka v tom stala, ja ze mohol si to preliat do väcsieho hrnca a pridat vodu, mame hrncov dost aj velke a on ze nemal kam doliat vodu, ze bol maly hrniec 😀 trocha to presolil, ale taky bol zlaty a naozaj mi to chutilo, potom som na druhy den do toho priliala vodu, ked som dosla domov 😀