icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
8. feb 2013

@azzura no ja beriem 3x20 kvapiek... ešte vyššie dávky si užívala? a ja aj keby ich rýchlo vyčapem, ale ja som si pre istotu 2balenia kúpila...

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 no ja ho podozrievam, že to urobil naschvál, aby som od neho nežiadala aby varil 😖 ale ja rada varím, tak ani nemusí, ale občas (v pdobných situáciach ako si bola, choroba a tak) je dobre, keď niečo vie... toľko som do neho hučala a keď som bola na rizikovom a musela som ležať, tak vtedy pochopil, že by bolo dobré, keby vedel variť... vtedy sa naučil (za mojej slovnej asistencie z postele) uvariť granadír, hovädziu, zemiakovú polievku. To je všetko 😀 viac som z neho nedostala 😀 ale, keby že ideme v "krízovom" režime... tak stačí 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka to sa ma tak brat ze 3X20? aj to je nejak vela ci nie? ako tak citam, beru to rozne, niekto do ovulky niekto cely cyklus

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 užívať sa to má 2x12 ... tak je to napísané v príbalovom letáku... lenže Janka mi vravela, že to treba dať vyššiu dávku... tak som si dala 2x20 .... tak som to brala asi týždeň... no ale potom mi Janka písala, že si mám dať konskú dávku, že jej pomohla otehu a aj Monika písala, že dala konskú dávku... tak teraz asi 3deň beriem aj ja konskú dávku.... 😀 keď im pomohlo otehu (no s Monikou sme si ešte nie na 100%), tak dúfam aj mne... koniec koncov sú to byliny, tak hádam ma neklepne 😖

azzura
8. feb 2013

@lubanka ja som brala aj viac, podla toho kolko kavpiek uslo, ale nejak som to neriesila

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 hmmm celý cyklus... nie je to blbosť? čo keď náhodou výjde a budeme užívať kvapky... nemôžu niečo pobabrať? podľa mňa do ovulky... potom vysadiť a 1DC znova začať... asi to tak urobím 😉

azzura
8. feb 2013

@lubanka neboj neklepne, len dufam že z nich nebudte mat Akty X 😀 😀 😀 @gelinka75

azzura
8. feb 2013

ja som brala 3xdenne cca 20 min pred jedlom

lubanka
8. feb 2013

@azzura no veď to... dnes ste tu riešili niečo okolo cysty... keď som si k tým kvapkám pridala aj fytosoju... no dúfam, že z toho bude drobča jak hrom a nie nejaká pliaga... 😖
neviem, ale ja mám stále pocit, že ty tehu si, ale tým, že si dávaš ten dephiril (či jak sa tomu nadáva) tak toto ti babre... ja som ti písala, že by som to nebrala... prvý test, keď si robila bolo ešte dosť skoro a aký pekný bol... potom si si dala tú injekciu a testy začali blednúť... a to ako sa ti nerozbieha cyklus a BT sú hore... podľa mňa sa to nechce vzdať a ty si taká "zaťatá" (prepáč, nemyslím to v zlom) že si nechceš dať povedať... 😉

lubanka
8. feb 2013

@azzura a ešte niečo čo sa týka toho "vyjadrenia" doktora k tomu, čo sa s tebou deje... mám kámošku a ona išla k lekárovi, keď jej mrcha meškala pár dní, čiže cca v 2-3tt... samozrejme test slabý, na ultz nič nevidel, HCG nízke... povedal jej /idiot/, že tehu nie je... prišla o ďalší týždeň (mrcha nedorazila, test nezosilnel...) na ultz nič nevidel, ale vyšetrenie potvrdilo zhrubnutie pošvy, či čo to tam vtedy trepú... skrátka vedia z vyšetrenia zistiť, či si alebo nie si tehu... Hcg stále nízke podľa prepočtov ako bola mrcha a predpokladaná ovulka.... povedal jej, že to asi bude mimomaternicové tehotenstvo... takými somarinami ju kŕmil skoro do konca 2mesiaca!!!! a to ju vkuse posielal do nemocky na laparku, aby potvrdila mimomaternicové... ešte, že bola taká tvrdohlavá a nikam nešla, lebo hovorila, že ju nič nebolí, je jej fajn, akurát stále trošilinku špinila...
dnes má jej mimomaternicové tehotenstvo 2roky 😀 😀 😀 a je zdravé jak buk 😉

gelinka75
8. feb 2013

@azzura no len asi to budem vozit so sebou do prace, lebo to obsahuje alkohol 😉 no uvidim ake nasadim davkovanie
@lubanka a ty uz beries aj to soju? 😀 asi najlepsie len do ovulky, ale dala som otazku do photoblogu a tam pisali rozne

gelinka75
8. feb 2013

@janap76 prosim ta aku myslis konsku davku mame davat tie FEMI kvapky od valovica?

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 beriem od 3DC... ja už beriem všetko čo som našla doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 buď to už konečne prelomím alebo ma šľahne... ale mám z toho dobrý pocit, že niečo robím... lebo tým IVF už neverím... a len tak sedieť a čakať 😖 dúfam, že sa zadarí prirodzene... aj keď ešte budem musieť ísť po mrazákov... nechcem ich len tak nechať 😔

azzura
8. feb 2013

@lubanka 😀 som "zatata" lebo v to verím aj neverim, ale na nette som citala, že neboli preukazane neciaduce ucinku tych injekcii na prípadne tehotenstvo. Tak v to verim, ak som tehu, ak nie tak idem na IVF

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka 😀 😀 bud alebo, dufam, ze ti to pomoze a merias aj teplotu? ja uz som nazhavena zacat len musim pockat na kramy, ked dojdu hned davam vsetko co mi pride do ruky a mm ma tu tiez uz tabletky, ten salezin ace

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 janka ti napíše tak ako to ja beriem 😀 to ona mi naordinovala také dávky 😀 ale ja mám dobabraný cyklus a ty nie... na tvojom mieste by som dala tak ako sa má užívať... žiadne konské dávky... 😉 máš o.k. cyklus aj ovulku, tak si to zbytočne nedobabri... 😉 a okrem toho, tebe veľa netreba... ty už to máš "pohnojené" ... pôjde to ľahko (prajem ti to) 😉

azzura
8. feb 2013

@lubanka hmm, zázraky sa deju, ale dufam že sa to cez viken nejak vykristalizuje a v pondelok idem do CAR, ak to bude rovnako pokracovat tak tam na nich vytasim graf aj testy

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 ale davaj si to chvilu pred jedlom

lubanka
8. feb 2013

@azzura o.k. už do teba nebudem rýpať 😀 😉 ty si (tehotný) šéf 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka citaj moj fotoblog tam pisali, ze to pomaha

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka inak aj ja myslim, ze je @azzura tehu, len ona to odmieta, konecne je tehu a neveri tomu

martinazvo
8. feb 2013

Tak, krv pozitívna, HCG 540, kočky....... SOM TEHOTNAAAAAAA !!!!!!!!

gelinka75
8. feb 2013

@martinazvo super, gratulujem, to bolo jasne a mozno aj dvojky?

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 začala som merať dnes... a bola som si v lekárni kúpiť lepší teplomer... chcela som taký špeci na BT, ale samozrejme, nesklamali a nemali 😀 tak som si kúpila digitálny, ale že vraj z tých lepších..,. no uvidíme... máme doma už toľko teplomerov, že sa s nimi môžeme ohadzovať... 😀

martinazvo
8. feb 2013

@gelinka75 to uvidime az na uzv, mam prist o 1-2 tyzdne

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 veď keď porodí a strčia jej do rúk také malé červené a zarevané... tak už uverí... 😀 😀 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka mne stale neda pokoj ta jej teplota, keby nebola tehu tak by predsa klesla...

azzura
8. feb 2013

@lubanka kludne rýp, som zvyknuta.....mam dvoch starsích brachov 😀 😀

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 no ale vysvetli jej to... sama najlepšie pozná svoj cyklus... stále jej padla teplota a došla mrcha... sama vždy písala, že nikdy ani len náznak duchov nemala.... no čo ti mám ešte povedať... podľa mňa je to jasné... 😉 aj by som jej ešte čo-to povedala, ale je zakázané rýpať do tehotných... 😀 😀 😀

azzura
8. feb 2013

@martinazvo gratulujem 🙂