Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
varím bravčové mäsko na štave na hribikoch a k tomu tarhoňu,to si rozkázal mm,čo by som pre neho neurobila,ved aj ja to velmi velmi velmi lubim...a z predvčera mame ešte fazulovu polievku s rezancami🙂
ahoj, mrchana sa rozbehla, BT 36,7..............ide sa dalej. Takže tento rok som stihla vsetko 1X // na TT, 1xasi minipotrat, tak už len ............ 🙂
srdiečka som poslala dalej, už ich nepotrebujem
baby dakujem Vám za podporu, za vsetky výčitky aj povzbudenia. Teraz už viem že vem byt tehu a to ma tesi, takže teraz sa sustredim na iVF ako este nikdy..... . A ked by to.... tak zas sa vyzbrojim vsetkymi "pripravkami" a pojdeme do toho prirodzene a lubka nezabudni na "sviecku".
Bolo by to krasne keby to vyslo, ale mne vajecniky od IVF nefungovali, zacali až po Femi kvapkach a a si to vsetko bolo este moc rychle aby to telo akceptovalo, neva......konecne som dostala silu a enrgiu na dalsie snazenia a hlavne že som opat zacala verit že to može vyjst. Po min. roku som bola vo velkej depke a toto vsetko ma nabudila, asi si myslite že som šiši, ale ..... . Mam Vás rada aj ked Vás osobne nepoznam, okrem angeliky a verim že sa to časom zmeni a na tieto stranky raz budeme s usmevom spominat....takže teraz krans evsetky musime nasledovat Janku, aby sme mohli neskor zas vsetky riesit opat spolocne problemy...... 2013 je naš rok, nezabudnite ak ked padneme na hubu.....rychlo hore a šup opat do prace, ved nie sme žiadne Bčka ....
@azzura och ☹ blbol mi net, som nemohla skôr kuk.... a taká som bola nervózna kvôli tebe... som ráno vyskočila z postele a utekala hneď k PC, že ako pokračuješ, ale nešlo mi zapnúť až teraz konečne... och do frasa... ☹ mám pocit, že mne je to ešte viac ľúto ako tebe (netvrdím, že tebe nie je, ale ja som strašne chcela, aby to bola pravda... normálne som s tým žila a verila, že je to v suchu, iba bolo skoro na testovanie a z vlastnej skúsenosti viem, že v nemocke a labákoch sa vždy nájde nejaká trúba... ktorá sa svojej robote nerozumie...)
tak nakoniec si dobre urobila, že si pokračovala so stimulkou... štve ma to a riadne... 😠 😠 dúfam, že ti to IVF teraz výjde... a dupľovane preto, že sa toto teraz posralo... 😒
@lubanka lubka aj ja som to v kutiku duse verila, i ked som sa tvarila že je mi to u riti, ale opak je pravda, ale clovek musi navonok vyzerat silny, lebo luda su zly...myslim pracu, Aj mna to mrzy, ale zivot ide dalej, už nechcem zazit min, rok, ked nevyslo IVF a KET, bola som v strasnej depke, odisla som od mm k rodicom...bolo to zle obdobie, a uz to nechcem zazit, a tak som si povedal že vsetko zle je na nieco dobre....cloveka niekam posunie
Poznate ma cez pismenka, le som sa brusku prihovarala, aj ked som tvrdila ine...zial dopadlo to inak, ale dufam že raz to pride a treba verit, tento rok som si povedal že sa nevzdam a nedam zlomit......
@lubanka si mila, dufam resp verim v to že to vyjde....i ked je moj mm terez chory, už druhy den spin v obyvke a obsakujem ho, dufam že spermije budu v case OPU OK. Ked som sla na na iVF bola som chora ja a teraz on.....
Aj ja sa kazdy den modlim aby sme už boli vsetky stastne, uz je nacase a konecne by sa ten hore mohol zlutovat a pozriet aj na tie poctib´vky ako sme my a nie len tie co su mrchy ....
@azzura s tou psychikou máš pravdu... keď si to tak rekapitulujem... pri 1IVF mi baby, čo mali odber v deň ako ja (jedna bola už po 7x a druhá až 11x ) povedali, že aby som ani nečakala, že to výjde... ja som bola čerstvo po štátniciach... mala som pocit, že som konečne začala po rokoch žiť (najprv študoval 5rokov mm, potom 5rokov ja... si vieš predstaviť náš život 😖 a k tomu ešte práca... otras) mala som naplánované výlety, návštevy, ktoré som po celý čas odkladala, dovolenku pri mori... takže mi bolo jedno, keď mi povedali, že to na prvý krát určite nevýjde... ja som si chcela užívať... a ono to vyšlo...
teraz nenormálne chcem, aby to vyšlo a nič... mne sa v živote vždy deje to, čo nechcem 😠 😠 😠 😠
lenže ako si vtĺcť do hlavy, že je mi to jedno... 😠 keď vstávam a zaspávam stále s tou istou myšlienkou v hlave 😠
@lubanka zlatko ja som na tom podobne, liham a vstavam s myslienkov na dieta, ale už chodim spavat tak že si davam tbl na spanie, lebo mozog mi ode na plne obratky. teraz nam to skoro vyslo, lebo sme to brali ako srandu dokym cakame na schavalenie.....ale zas som v strese....ale uz viem že viem aj prirodzene otehotniet, mozno to nebude na 1x ale bude. ale ja pevne verim že toto vyjde a ked nie tak dufam že nechytim opat tu depku. Moja, ak si sa rozhodla na prirodzene tehu a ste v podstate ok, tek tomu ver ze to vyjde a hlavne sa riad sojimi instinktami a nepocuvaj lekarov ale skor ich otravuj, aj ked budes za blbca.
@azzura teraz je veľká šanca, že to výjde, lebo telo je nachystané... tak dúfam, že nás nesklame 😉 to stíhaš tento mesiac nie? myslím odbery... a vlastne ty máš aký protokol?
a k tomu môjmu prirodzenému otehu... ja tomu ani až tak veľmi už neverím, ale lekári v nemocke a moja hematologička ma stále odhovára od umelého... že keď som 3x spontánne otehu, tak to výjde aj 4x ... no uvidím... počkám pár mesiacov, či náhodou a ak nie, tak si idem po mrazákov...
@lubanka takže lubka ty pekne spontante sexujte a ja umelo sexujem, mam dlhy protokol, ale vychadza odber resp. vklad na narodky mojej mamy, ktorej sa to vsetko co stvaram nepacim. Hlavne že my v to verime, takže lubi si uzivajte sixik, merjate telotu a hlavne kopec srandy pri aplikacii gelu an pocatie.......
boli sme za svokrou, stale nevedia z coho ma zapal uz ju vysetrili pomaly na vsetko, dostala uz 2x aj transfuziu krvi, idu jej robit nejake vysetrenie z krvi a cez CT, ja neviem co, ale vyzera horsie ako minule 😖
svokra je svokra, ale az take zle jej neprajeme, žeby dalsie Aky X
dnes je tu nejak ticho 🙂
Dobré ránko dievčatá 🙂

@lexus77 čo dobré budeš variť ? ja som robila lečo 🙂 a môj mm spí po nočnej 🙂