icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
11. feb 2013

@janap76 no čau 😵 som myslela, že si "zdrhla" do nejakej inej témy... stále si tu bola, písala a písala a teraz celý víkend ani cek... 😀 a ty napíšeš, že si "drichmala"... 😀 😀 😀 to je dobre, aspoň si si oddýchla a vraví sa, že keď spíš, tak to prospieva babuliatku... 😵
dnes som 8DC... cítim sa ok... 😀 prečo? ty si podarená 😀 tehotná sa pýta netehotnej ako sa má? 😀 😀 nemalo by to byť naopak? 😀 😀 ja zatiaľ len bobtnám 😀 😀 a čakám či vzklíčim 😀 😀 😀 ale mm "sajrajť" ešte vždy nedorazil... tak neviem, kedy chce prísť 😠 už by ho mal pomaly začať užívať... 😝

mates777
11. feb 2013

Ahojte dievcata...

janap76
11. feb 2013

@azzura Monička ozaj a ďakujem za srdiečko ....za pár dní Ti ho pošlem späť 😉 🙂 ja Ti dám že ho nepotrebuješ 😉

janap76
11. feb 2013

@lubanka Ľubka prepáč ale mňa sa nezbavíte 😀 😵 🙂 😉 no dúfam že môj drobec bude potom toľko spinkať ako ja teraz 😀 😀 😀 asi som nikdy v živote toľko nespala 😀 😀 😀 no a ten teplomer nejaký si si už kúpila ? prosím ťa len mi sľúb že keď to náhodou nevýjde hneď prvý mesiac, tak to nevzdáš 😉 😉 😉 ......"sajrajt " 😀 😀 😀 😀 som zvedavá čo na to mm povie 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
11. feb 2013

@mates777 Ahoj Maťka 🙂 a u Vás doma ako ?

janap76
11. feb 2013

@lubanka a zabudla som Ti povedať že aj v sobotu a aj v nedeľu mi na chvíľku vyšla teplota na 37,2 ....ja viem že to nie je "horúčka" ...len som sa zľakla či na mňa niečo nelezie....a vždy váham či brať nejaké tehu vitamíny na 1 timester alebo nie....keby bolo leto, tak nepoviem, zjem oveľa viac ovocia a zeleniny ....ale teraz .....čo myslíš ? poraď mi 😉 😵 🙂

mates777
11. feb 2013

@janap76 ahoj jani...u nas vsetko v pohode..avsak debatu som s chlapom nemala...neviem, nechavam tomu tak trochu cas...

janap76
11. feb 2013

@mates777 🙂 čas mnohokrát pomôže 😉 si v práci ?

mates777
11. feb 2013

@janap76 ano makam ale pravdu povediac...odkedy sa mi to vsetko prihodilo...nemam najmensiu chut sem chodit...uz nech aspon tato zima skonci...u nas v jednom kuse snezi...OTRAS

janap76
11. feb 2013

@mates777 trošku slniečka by nám urobilo dobre ..... aj u nás vkuse sneží..... Maťka vôbec sa nedivím že ti je tak ako ti je....aj všetkým babám ktorým sa to stalo.... neviem si predstaviť ako by som sa z takého pádu zdvihla 😢 ☹ ....ale povedz čo nové .... ktorý ste teraz v poradí ???

gelinka75
11. feb 2013

caute baby co noveho? @lubanka co si piekla cez vikend? ja mrkvove rezy ale neni to nic moc, az prilis zdrave 😝

gelinka75
11. feb 2013

daco na mna lezie, kycham a kaslem 😠 😠 zajtra mam ist k zubarovi, ist ci neist, bohvie ako budem na tom zajtra

janap76
11. feb 2013

@gelinka75 ty si mi radila keď na mňa niečo liezlo double dávku C ....dala si si ? 😉 🙂 inak ja som robila cez víkend smotanovú tortu ...mňam 😉 ....moja kolegyňa robievala mrkvové rezy a bolo to fajnéééé 😉 🙂 Angelička ty si čo myslíš o braní tehu vitamínov v 1 trimestri ?

azzura
11. feb 2013

ahoj, clovek aj chce byt v dobrej nalade, ale nejak to nejde....toto 2.IVF je cudne.....takže dnes som dosla na utz, sestricka po hodnej dobe dosla že ci nemam ich kartu, lebo ju nevedia najst......potom dosla opat že ci som si nezmenila meno....potom si ma zavolali do zadu a vysetrili, a doki mi hovori že nemate tu injekcie setricky Vám ukayu ako na to a ja že netreba, a on že preci?? ja že ved toto je moje 2.IVF a že tak preco mate prazdnu kartu.....takže mi zalozili novu kartu kde je prd....a ked som sa pytala že kedy kotrola tak že zavolajte poobede v piatok a povedia že kedy cez vikend ......

lubanka
11. feb 2013

@gelinka75 ja som piekla iba bublaninku s ovovcím a nato polevu... koláč typu že "jednoducho Mária" 😀 nebol veľmi čas, som na rýchlo strepala koláč, urobila koložvársku kapustu a utekala pomáhať mm nosil drevo do kotolne a to teda bola riadna fuška 😝 včera som jak lazar "meditovala" akurát polievku zeleninovú som urobila... 😀 😝 som sa prekonala "kvalitným" nedeľným obedom... 😀 😀

azzura
11. feb 2013

dnes mi je po tom vsetkom co som od noveho roka až po dnes do placu....preco same polena.....dnes som ani nedosla do prace a už sa na mna vsetci vyrutili a tak som opat hucala ako minule, som z nervami v koncoch, i ked navonok som ok a smejem sa, ale skor som schopna na psychiatriu. Vcera som svoju 7 injekciu oslavila vracanim 10x som navstivila wc....už to zacina 😒

lubanka
11. feb 2013

@janap76 janik neviem, čo ti mám poradiť... zelenina a ovocie nadovšetko 😀 ale teraz v zime 😖 ale aj tak si myslím, že sezónne ovocie, t.j. citróniky, pomaranče, mandarínky, banány, grepy ... sú 100x lepšie ako umelé vitamíny... toď môj názor... 😉

lubanka
11. feb 2013

no myslím, že som mala začať skôr lamentovať, že ten mm sajrajt nedošiel 😀 (presne tak to bolo minule s tým gélom... 😀 a na druhý deň dorazil 😎) práve mi doručil ekonóm lístoček, že sa mám zastaviť na pošte... 😠 😠 😠 hlavne, že celý čas sedím v kancli a tá krava poštárka si ani námahu nedala a rovno hodila do schránky lístok, že nezastihnutá.... 😠 tá naša pošta je "za všetký drobné" ...sa tam pretrhávajú chuderky poštárky... 😠 😠 😠 teraz budem lietať po poštách... akurát mám nato čas 😠 ale hlavne, že už dorazil...

gelinka75
11. feb 2013

@janap76 vidis nedala som mega C, to som mohla uz vcera, kazdemu to radim a ja nic a davam si topangin, neoangin a neviem este co uz je mi z nich na grc 😠

janap76
11. feb 2013

@azzura čo to ? stratili ti kartu? ale však majú nejaké záznamy v PC nie ? moja zlatá, furt máš prekážky nejaké ☹ a ešte keď picháš tie hormóny, tak sa Ti to všetko asi znáša ešte horšie ☹ 10 x si zvracala ? bože, veď to je veľa aj povedať ! 😒

mates777
11. feb 2013

@janap76 no je to zvlastny pocit...sem tam som v pohode, sem tam mi je do revu...najviac ma serie na tejto nespravodlivosti ta bezmocnost...
a sem tam moj chlap...ze uz zrejme nebude chciet ani pocut o umelom...
na druhej strane sa tesim na adoptka...zatial sme 13. v poradovniku, cize ak by totakto islo aj nadalej.....predpokladam ze najneskor na jesen by bejbatko mohlo byt u nas 🙂

janap76
11. feb 2013

@lubanka OKi tak ja pôjdem ešte poobede do obchodu 😉 mám doma pomelo ? strašne mám na neho chuť ... to môžem ? ja som našla že áno 🙂

azzura
11. feb 2013

@janap76 ja už absolutne nic nechapem, vzdy ked si poviem že vsetko bude ok, tak sa furt nieco vysere. Lenže ty chodis na kontr. doktorom korý ma akurat sluzbu a vsade kukaju tvoju kartu, do PC pozera iba tvoj doki na konzultacii

lubanka
11. feb 2013

@azzura joj... ☹ aj tebe je tak zle po injekciách ☹ to je hrozné... mne tiež zvykne byť zle, ma napína a tak... pár krát som aj ja letela na wc... toľko si toho stále musíme "odsrať" (pardón) a keby to aspoň bolo úspešné...
fakt je divné, že ti odžrali kartu 😕 to čo má byť? a v PC nemajú žiadne záznamy? nech to doplnie do novej karty... veď to sú dôležité inf. , ktoré môžu ovplyvniť priebeh tohto IVF...

gelinka75
11. feb 2013

@azzura aj mne sa zdalo, ze pri druhom IVF sa mi stale daco pokasle, aj cystu mi museli pichat, internista sa stahoval, musela som zhanat noveho, same kraviny sa mi stavali, ale to je cudne, ze nemas kartu 😕 kam ju dali? inak aj mne harbo, ze sestricky vam ukazu pichanie a ja kukam na neho, ved toto je moje druhe IVF, ani necital co bolo predtym, karta tucna ako penazenka milionara, same lajstre, asi sa mu nechcelo, podla mna to maju uz rutinu to kazdemu hovorit, ze ukazu pichanie, kontrola zvykne byt na 6 den stimulacie, dnes nasadzujes lieky? tak preto ti kazali volat v piatok, lebo ti to vychadza na vikend a este nevedia kedy robia, nebud smutna, vsetko je naprd, ale bude sa to lepsit

azzura
11. feb 2013

@lubanka nooo, aj 1.IVF som pregrcala ale som schudla 😀 😀 😀 Uvidim co nove zas osud mi pripravil, asi ma tento rok bude v kuse prekvapovat 😖

gelinka75
11. feb 2013

@lubanka ja som chcela nie zdravsie a toto je az prilis zdrave, dokelu na stredu mm spravim poriadny kolac so slahackou, stale mam rozhadzane hormony, kedze citim, ze mozog furt rozmysla nad sladkym..teda potrebuje cukor a ja mu ho nechcem dopriat 😠 😠

gelinka75
11. feb 2013

@lubanka konecne ti to doslo, tak mm moze zacat a je nato pripraveny? ja mam z mojho len mindraky, lebo furt mu musim tie tabletky pripominat, nestaci, ze ja beriem same somariny este aj jeho musim odsledovat, v noci o polnoci som do neho rvala tabletku, aj vodu som mu napustila 😠 😠 😠 niekedy ma z neho poraza, poviem, ze tabletku si dal? ze este nie a nic sa nedeje par hodin 😠 😠

azzura
11. feb 2013

@gelinka75 ok, tak si ma upokojila...a cez vikend mi zoberu aj krv???? Dufam že kartu najdu, vsak sa spytaj Daduš, ani ta nechapala setricku ked furt s nejakou blbostou na mna vybehla......
Ozaj povedz Dadke že kto je ta vychrtla slecinka co tam pobehuje, lebo ona si mysli že harbova žena a le jeho žena je taka starsia pekna pani 😵

janap76
11. feb 2013

@gelinka75 keď som si prečítala že koláč so šľahačkou, tak skoro ma vystrelo.....potrebujem ho 😉 😉 😉