icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
12. feb 2013

@lubanka dufam, ze dnes mas lepsiu naladu, u nas zas vali sneh, mm je doma dnes, konecne nechodi do BA do prace

janap76
12. feb 2013

@gelinka75 ešte vždy špiníš ? veď to sú už skoro 4 týždne, však ? snáď po mrche to už nebude, všetko sa Ti upraví.

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 teraz sme na tom skoro rovnako, obe spinime ja na konci a ty na zaciatku....sme nakapate ....
Ja som vcera z trolejaku bežala marataon aby som stihla vlak a krasne som sa nadychala toho "tepleho" vzduchu, kedže vcera bolo "kranse"

janap76
12. feb 2013

@azzura ja keď som chorá, tak mám náladu akurát na spanie 😉 tak uvidíš či sa Ti bude chcieť tanečkovať 😉

gelinka75
12. feb 2013

@janap76 hej 26 dni, mozno jeden den som mala ze nic neslo, prve dva tyzdne som mala krvave vytoky, potom 3 dni krv, to som tipla na ovulku a odvtedy kazdy den trocha hnedeho okolo obeda, vzdy ked upratujem alebo sa viac namaham, vsak nemozem stale len lezat a sediet 😠

gelinka75
12. feb 2013

@azzura to ti teraz treba behat maraton v zime 😖

azzura
12. feb 2013

@janap76 nechce, som uplne vystavena ako citron....ale do 16.30 je daleko

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 šak mi vynadaj, maš pravdu, kludne som mohla ist na vlak co ide o hodinu neskor, ale po vcerajsku som nemala chut behat po obchodoch

cora41
12. feb 2013

@azzura je to naozaj uplne iny pristup ako v SR a nebanujem a odporucam kazdemu🙂

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 mali sme tam soft - ten mozes mat kazdy mesiac, je to iba tabletka clostilbegytu a potom mi este pridala jeden fostimon, lebo som mala male vajka.. no nakoniec som mala dva, oplodnili sa dva a vydrzali az dokonca dva.. Predtym tie 3 normalne IVF som aj ja mala dost vajok, po oplodneni tak okolo 5-6, no kvalita nebola az taka 100% a vzdy sme mali PK.. Posledny soft som povedala, ze nech idu moje deturence rychlo dnu, ze tam im bude najlepsie a tak aj bolo🙂 teraz musim prestat krvacat a po 2 cykloch - ideme na to, takze april... uz aby bol 🙂 ale aspon sa dam dovtedy trosku dokopy, pribrala som minuly rok kvoli tym hormonom 10kg, tak som sa teraz dala na boj, aby do toho mojho dalsieho cyklu som mala prec aspon 4-5 kg 🙂 a ty ako? ides na KET? a kedy?

azzura
12. feb 2013

@cora41 hmm, ale pre mna je to strasne daleko, ani do BA so mnou mm nemože chodit, takže cetujem vlakom a nie to do Brna, to by som tam musle byvat a vziat si dovcu, co by bol problem, pretože už im vadi že vela chýbam a po vklade budem doma zas 2 tyzdne....
Ale ked je možnost tak treba vyskusat a dufam že sa to už vydarí

gelinka75
12. feb 2013

@azzura cez vikend idete autom? da sa tam pohodlne zaparkovat 😉

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 spime vzdy v Blave a potom rano je to nejaka hodinka a 20 minut - takze to sa da.. a po vlozeni ideme rovno domov cez Trencim s nohami hore na palubnej doske 🙂

cora41
12. feb 2013

@janap76 aj ja vam, nech je to vsetko super super super tak ako ma byt 🙂 toto je tvoje prve tehulkovanie?

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 hej, cez viken ma berie mm autickom 🙂 . Ozaj a to nakedy budem musiet prist, ja som takto na kontrole cez vikend nebola iba na IUI

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 a aj pri softe robia OPU v narkoze? ja som tiez bojovala s embryologickou ci dat PK, stale trvala ze ano, aj ked ja som nebola moc rozhodnuta pre PK, tiez mam nazor, ze najlepsie im je dnu v maternici, lepsie ako embryoscop 😝 tiez teraz cakam na ms, ma dojst tento tyzden a mesiac od kyretu je pomaly za nami, v marci sa hlasim do car a ak vsetko bude ok tak ideme na KET po 3 mrche, ja mavam aj cysty tak teraz beriem femi kvapky aby som aspon nejak mala lepsi pocit, ze nieco preto robim aby som bola v co najlepsom stave a beriem aj listovku aj ked aj proti nej mam nejake namietky, aj teraz si myslim, ze to spinenie mam z nej

gelinka75
12. feb 2013

@azzura chodte skorej, lebo ja som tam prisla na 8mu a volala mi sestricka, ze kde ste? a ja som uz sedela vonku, takze radsej chodte hned na tu pol 8.

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 s tymi kilami je to u mna podobne, ja som pri stimulkach skor schudla 1-2 kila ale ako som otehu tak som nabrala 3 kilecka a neviem sa ich zbavit, mozno ked zacnem chodit do prace to pojde lepsie, aj tak mam na sebe dost kil netreba mi dalsie

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 aj pri softe to robia v narkoze, presne to iste ako pri normalnom, ja ak sa nam podari znova aspon 2, tak urobim presne to iste.. ja som predtym brala DHEU, potom ked som otehotnela som prestala a teraz som si ju znova objednala.. a kyselinu som odstavila na mesiac, vraj po 3 mesiacoch je treba mat aspon jeden mesiac volno..
Ty uz si mala prvu mrsku po potrate, alebo iba vkuse spinis? aj si bola na nejakej kontrole?

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 aha, dik za info...ešte že ta mam 🙂

azzura
12. feb 2013

@cora41 co je DHEU??

cora41
12. feb 2013

@azzura vola sa to DHEA - a dava sa to na zlepsenie kvality vajicok, je to taky" hormon mladosti" a odporucili mi ho v CARe na zlepsenie kvality.... ci to pomohlo alebo nie, neviem, ale aspon som mala pocit, ze som urobila vsetko, co sa da...

janap76
12. feb 2013

@cora41 ďakujem 🙂 áno prvé a vymodlené 🙂 ak by to nebolo vyšlo prirodzene, tiež sme chceli ísť do Reprofitu 🙂 mám síce na Slovensku už schválenú žiadosť, ale aj tak by sme boli šli do Brna 🙂 ....len sa príroda - zázračnica rozhodla že otehotnieme prirodzene.....boli sme na sviatky doma v KE a tam sa podarilo 😉

azzura
12. feb 2013

@cora41 aha dik, to sa bere od ktoreho dna cykla? ja uz nestiham 😖

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 uz cakam kazdym dnom kedze som 26 dni od kyretu, bola som na pohotovosti asi tyzden po zakroku, lebo som mala brutalne krce a zacala som dost krvacat, ale oni vraveli, ze to je len krvavy vytok, ale preco potom tie krce? nic nevideli, utz ciste, len zo mna vysla zrazenina a potom o dva dni tiez a mala som akurat zväcseny pravy vajecnik s folikmi, tak mi dali len antibiotika, este som bola u mojho ale nepozeral ma na utz, ze staci na kontrole ked pojdem, to s tou listovkou som nevedela asi tiez spravim tu mesacnu pauzu

cora41
12. feb 2013

@janap76 tak to je super skvele!! aj ty si z KE? aj ja 🙂 ja som prirodzene otehotnela pred rokom a pol, no nebol tam plod iba vacok a potom sa nam uz nedarilo teda vobec...

cora41
12. feb 2013

@azzura to sa berie stale az po tehotnost - take tri mesiace... takze ked si ho kupis, mozes zacat kedykolvek..

azzura
12. feb 2013

@cora41 dik, ale citala som si na forach o tom a že je to nejak tazko dostupny produkt. Zatial na to kaslem, vsak už picham a uvidime co z toho teraz bude

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 aj ja som mala vcera take krce doobedu, na lavej strane dole pod bruskom, ako keby som mala dostat pruh... krvacam uz malo, takze cakam, ze by to malo uz skoncit...keby to skoncilo dnes, tak je to 6 dni a to je celkom fajn...

cora41
12. feb 2013

@azzura ja som si ho objednala bez problemov z internetu a tento tyzden by mi mal prist... a co si pichas?