Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ale ja som sa ho pýtala 😠 schválne som skôr letela do sprchy, že kým sa on dá doporiadku, tak ja sa zatiaľ namažem, aby nenastali "komplikácie", keď bude čakať... a aj tak nastali... normálne sa zasekol 😠 😠 😠 dofrasa aj s chlapmi... neviem načo sú taký hrdý, keď s tým majú toľko problémov... žena okolo nich tancuje "hulahula tančeky" a aj tak nakoniec musí prísť desta, aby ho nadvihla... 😠 😝 tak a teraz som mu naložila a môže si to kľudne aj prečítať 😠
@gelinka75 nie... nečíta, ale raz (vtedy keď chcela Klaudia nejaké foto odo mňa, tak som mu povedala, nech mi to tam dá a prečítal...) tak preto hovorím, že nech si to aj prečíta... pozná moje heslo už, tak čo ja viem, či ho niečo nenapadne... zatiaľ nie, ale zákon schválnosti... 😝
@lubanka ale nie, to len moj mm ma taky styl, ze mu hovorim cez den daj si tabletku, povie mi, ze berie vecer, vecer zaspi pri telke, samozrejme tabletka na polici, potom si spomeniem, ze si nedal a kricim na neho ze tabletka a potom sa po 10 minutach pozviecha a ide si dat, hadze pri tom ksichty akoby rodil
@lubanka počuj ty si toho tvojho totalne vystreseovala. To poznam aj ja, my sme to mavali na zaciatku, ked som mu povedal že sup ideme na to lebo je ovu a bolo z toho prd, lebo nedal ani kvapku...a este som ho aj sprdla. Teraz to uz beriem ako srandu aj s tym gelom, že ideme experimentovat a že o nic nejde, tak sme sa na tom nasmiali ako este nikdy

@mates777 no tak to som aj ja zvedava, ale potom mu nastav budicek, aby to nezabudol aj brat, lebo mojho musim furt sledovat inak nato kasle