icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
13. feb 2013

@lubanka a prečo by si nerobila sviečku, vsak zapoj aj mm do toho, nech ti vytiahne nohy hore 🙂 . Ja som dobra, ja sa do nikoho nepustam 😝 😝 😝

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 nie, už nemeram, už je to pase...už som nasmerovana na umele a ine ma nezaujima. Ja si tiež myslim že nieco z toho nasho arzenalu pomohlo.....i ked to dopadlo na prd, ale kazda nova skusenost je krok vpred. Viem že ak nevyjde IVF tak budeme skusat prirozdene a opat vselico nakupim a potom ked nic, tak posledne IVF chcem ist do ineho Car, lebo tuto to ide dole vodou.....

cora41
13. feb 2013

@lubanka baby, cim sa to vlastne mazete?? 🙂

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 asi sa bojí, že zle zaúčinkujú a mu ho "vcucne"... 😀 😀 😀 mne toto raz povedal mm, keď ho boleli kríže a behal na wc... hovorím, že si sa prechladol... dám ti čaj... a namiesto urologického som mu dala ženský.... 😀 😀 😀 a keď som mu povedala čo vypil... vypľaštil oči a hovorí: mi ho vcucne a premení sa na "lindolínu pindolínu" 😝

lubanka
13. feb 2013

@azzura no áno, ale keď nebude keks... tak nebude dôvod teperiť nohy hore... 😀

lubanka
13. feb 2013

@azzura aj ja rozmýšľam o zmene CAR... 😉 uvidíme ako to všetko dopadne a keď nič... tak zdravím Brno... 😵

lubanka
13. feb 2013

@cora41 gélom... ale Maťka minule písala babám, že ja by som sa mala h.vnom... že toto jediné mi pomôže... 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@azzura my ostaneme v GF aj keby som isla na posledne, dufajme, ze ani ty ani ja to uz nebudeme potrebovat, sustred sa teraz na toto a ziadne vymyslance 😉

azzura
13. feb 2013

@lubanka a preco by nebol keks 😝

azzura
13. feb 2013

@lubanka sa nakoniec vsetky stretneme v Brne 🙂 🙂

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .to matka nepisala

lubanka
13. feb 2013

@azzura no lebo viagru sa hanbím kúpiť... mm raz toľko ... a keby si ma videla v akcií... mm hovorí, že sa ma už bojí... 😀 😀 😀 a že keď "ho" (toho malého, najdôležitejšieho) budem toľko strašiť, tak už nikdy nevylezie z ulity... 😀 😝 😠

cora41
13. feb 2013

@lubanka a skusila si? 🙂

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ja som strasna osoba, ja musim mat vzdy nejaky plán B. Ale to budem riesit až potom

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 a kto? ty? 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka teba nebolia vajecniky z tych femi kvapiek, zas citim ten pravy co byva cysta na nom 😠

cora41
13. feb 2013

@azzura super!!!, ja som tam na zaciatku aprila 🙂 dufam...

cora41
13. feb 2013

@azzura tak to sme dve 🙂

lubanka
13. feb 2013

ja viem, že nepísala... ona písala, že už sme tak zúfalé, že ktorá čo napíše, tak sme nato hneď všetky jak osi... a keby, že zavalaším, že sa natieram h.vnom... tak to po mne zopakujete... 😀 😀

azzura
13. feb 2013

@lubanka tak povedz že mu ho nič nevcucne, mojmu ostal cely 🙂 🙂 🙂 vsak nemas tam dole zubky, akurat ty budes citit taky chladivy pocit

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 jasne, to poznam.. ten som si kupila a tazke nic... a nase posledne IVF vyslo vtedy, ked sme naozaj nic nevymyslali..., ziadne vina, ziadne kremy...

lubanka
13. feb 2013

@cora41 skúsila a popravde... je to otrasné 😠 som si pripadala jak posledná šľapanda... 😖 ja na také asi nemám žalúdok alebo čo... je to hrozne čudné... aspoň pre mňa...

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 aj mna boleli vajecniky z FEMI, ale to som vedela že sa mi tam daco robi a že konecne ožili

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka lubka podla mna vas najväcsi problem je, ze by ste mali viac sexovat 😀 😀 😀 aj harbo to raz v telke povedal, ze keby sa pary viac snazili tutu mutu namiesto inych veci tak by nepotrebovali pomoc, ale som mudra co, aj u nas to vsak nie je s tymto moc ruzove, pomaly 13 rokov spolu a to uz je ine ako prve roky

lubanka
13. feb 2013

@azzura ja mám dole strúhadlo na ceruzky... 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
13. feb 2013

@cora41 tak to tam okukas a potom podas info, lebo ja ked budem riesit 3.IVF tak až buduci rok....

azzura
13. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 chudak mm, tak už vieme preco sa boji keksikovat 🙂

cora41
13. feb 2013

@lubanka a to akoze malo byt na nieco dobre?

cora41
13. feb 2013

@azzura moja, ja po dvoch IVF v KE a dvoch v Brne mozem davat prednasky 🙂