Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura 😀 😀 😀 minule som doma povedala, že daj Pane Bože, nech otehotniem už len preto, aby on MUSEL byť pri pôrode... a aj keby sa rozpučil, tak by tam musel byť... ho vidím, by s ním šľahalo o zem jedna radosť, on len porezaný prst vidí a jojčí... by ho kriesili... ale toto by som mu dopriala a z celej duše!!!
pri mm si vždy poviem, že ďakujem farmaceutickým spoločnostiam zato, že vymysleli lieky, aby sa ženy choré na zápal pľúc mohli postarať o svojich mm chorých na nádchu... 😠
inak ten nečas, ktorý sme my tu mali minulý týždeň... ten teraz dorazil k vám... nezávidím vám... mm včera išiel cez Slovensko, tak povedal, že sa to v miernejšej podobe ťahá k vám... 😖
@cora41 mám pre teba recept 😀 keď niekedy zaberalo len na výklad pozerať... teraz skúste zmenu... nech na teba hodí svoje "clipky"... 😀 😀 😀 😀 určite to pomôže 😉
... dúfam, že sa neurazíš... ja sa pokúšam srandovať, lebo som dnes podráždená z toho môjho mm... 😖 a nechcem pustiť zlú náladu, tak robím aj tu v kancli somariny... 😉
@azzura no a mám to... asi budem nasledovať tvoj vzor... aj ja si asi zbalím veci a idem k rodičom 😠 snažila som sa držať... teraz volal mm, kvalitne sme si skočili do úsmevu a je to... ďalší zmarený mesiac... 😠povedal,že on nechápe, čo som podráždená a čo plaším... času vraj dosť 😠
...som nevedela, že podľa neho mať dieťa v 50.tke je úplne normálne... 😠
@lubanka ja odkedy som to spravila, tak sa drži na uzde. Ja som bola vtedy vo velkom amoku, proste som isla ako stroj, zbalila veci, natiahla na teplaky vetrovku, jeho odsotila a este stihla vynadat, nastartoval a isla, až pred nasimi som si uvedomila co som spravila a co poviem doma, ale vedela som že sa nemožem vratit, lebo by si myslel že už ma to preslo a tak som mame povedala co sa stalo a ked sa otec pytal, tak mu mama povedal že zas chytila nervy...nakolko ma poznaju, tak to beru ako normalnu vec, ale lutovali mojho mm že co mu stvaram ale nik nelutoval mna....aspon som si doma oddychla a poskladala myslienky

@lubanka maš pravdu.....ale je to tak, ludia co vodu kazu sa ale tym neriadia....a to je smutne. treba ich proste ignorovat.....ale niekedy ti tak necitlivo dokazu brnknut na tvoju ubolenu dusu. co už raz sa im to vrati.....