Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Dobré ránko 🙂 prajem Vám krásneho Valentína a posielam všetkým srdiečka 😉
Dobré ránko .....za chvílu fičím do Ba do CAR....zajtra dám vedieť,že čo a ako🙂
Krasneho zasneženeho valentína prajem všetkym
dakujem za srdenko
ahojte dievcata🙂 pekneho Valentina a ziadne depky a viera, ze raz budeme tehulky a VSETKY 🙂 🙂 🙂
VERííííííííííííííííííííííííííííme na 2013...aspon ja 😝
dobre ranko zienky, krasneho Valentina Vam vsetkym zelaaaaaaaam.....
a dakujem za srdiecka 🙂
Pekneho Valentina baby, dnes nedepkovat ale mysliet na pekne veci, ja som spala skoro az do 9 tej 😝
aj ja mam srdiecko, kto mi poslal? 😵
Valentín nam poslal srdenka 🙂
😵 ... keď ste už všetci priali... tak ja nebudem chýbať... krásneho Valentína všetkým hlavne veľa, veľa lásky a sexu... 😉 😀 dnes mám obzvlášť krásny deň... ríďo išiel na nejakú schôdzu mimo mesta... práve som cinkla kaderníčke, očakáva ma s otvorenou náručou... tak si idem dať urobiť frizúru 😀 milujem dni, keď nie je kocúr doma a myši majú "fraj" 😀 😀
😵 jéj mám srdiečko... ale ja som už jedného na Valentína dostala... ďakujem dobrej duši 😀 som sa rozhodla, že si ich budem zberať a keď zistím, že sa zadarilo, tak hromadne rozposielam... 😀 😉
ja som dnes dosla do prace a cakal ma tam mail od mojho draheho...zlozil mi basničku 😵
Baby, nedovolim Vám depkovat...................vsetci spolu a nahlas VERIIIIIIIIIIIIIIIIIIME že budeme tehule a žiadne chmurne myslienky, lebo dojdem a dostanete po zadku

@azzura neviem no, ja som mala za rok 3 narkozy a milion ihiel v sebe, neviem ci by toto moj mm vydrzal, sa az cudujem, ze ja som to vydrzala..a nehrabe mi z toho (no tak dobre, troska ano 😀 )