icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
15. feb 2013

@azzura polež si, vylieč sa... rozdaj sople, keď chceš a potom príď... ideme na ten decák 😉 ja zatiaľ porátam, koľko ich u nás je... 😀
v podstate mám spísané vaše objednávky, takže viem, čo doniesť... 😀

janap76
15. feb 2013

@gelinka75 inak naozaj je to dosť divné....a ona sa vždy cíti rovnako zle, však ?

gelinka75
15. feb 2013

@janap76 asi aj teplotu mam ale nie moc vysoku, lebo ma netrasie, len ma vsetko boli, uz je to lepsie, dala som zas paralen, tu hnacku pripisujem vcerajsiemu caju co mi mm kupil zazvorovo-citronovy, prvy krat som ho pila vecer, som citila, ze je nejaky silny a normalne mi krcovali creva, vcera sme pili aj vino, ale to z toho nemohlo byt, z jedla si nemyslim, ze to bolo, vsak chlebicky som jedla aj inokedy

janap76
15. feb 2013

@cora41 Monika a na NT ste boli v ktorom týždni ? nevadí že sa ťa pýtam ?

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 jasné... Slováčisko sa nezaprie... prehnalo ma z čaju... z vína to nemohlo byť 😀 😀 😀
ja by som to tiež inak nepovedala... 😀 😉

gelinka75
15. feb 2013

@janap76 povedala, ze ked da ibalgin je to lepsie, ale potom sa to vsetko vrati a zas bolesti, ale vcera svagor vravel, ze sa ma o nieco lepsie, ja neviem, musim dufat, ze nebude nejak tazsie chora, lebo ja sa teda o nu starat nebudem

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka uz si videla, ze niekoho prehnalo z vina? 😕

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 prehnať ťa mohlo aj tou virózou, čo máš v sebe... možno je aj dobre, lebo si z tela aspoň nejaké bacily dostala... ty si teraz náchylná... tak len rýchlo do kopy sa dať a pokračujeme 😵 😉

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 no... moju kolegyňu pravidelne... (aspoň ona to stále tvrdí...) 😵

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka 😀 jaj len aby horsie to nebolo...to je jedno co to bolo, lebo uz ma to nebavi

azzura
15. feb 2013

@lubanka 😎 ok, akurat som citala že ak si chora pocas alebo pred IVF to neva, ale na ET by mal byt clovek zdravy, takže sa musim samouzdravit, aby som zas nedopadla ako pri I.IVF.....to som bola chora dlhodobo 😒

gelinka75
15. feb 2013

ach jaj dnes zas pada sneh "milujem Kanadu" poznate ten vtip?

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 počuj a tebe už došla mrcha?

lubanka
15. feb 2013

@azzura dovtedy budeš ako piraňa 😀

gelinka75
15. feb 2013

inac uz mam dostat kramy a kramy nikde..bohvie kedy dojdu

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka prave som pisala vyssie, ze mam dostat, dnes je 29 den od kyretu a nist, ale ak bola ovu na 16DC ako som to citila tak dojde v nedelu

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 Kanadu? nie... 😕
ble, ble a u nás je krásne a svieti slnko... toto sa u nás besnilo minulý týždeň... tak si to teraz vychutnajte vy 😉 do konca februára ešte môže... potom nech si to balí saky - paky, lebo príde konečne jar...

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 aha... asi som si ešte nevybrala všetky "ryby" z očí, tak nevidím... 😀 😀
a tie kvapky berieš už? alebo čakáš 1DC? neviem, možno si mi už aj písala, ale fakt nepamätám...

janap76
15. feb 2013

@gelinka75 nepoznám ten vtip 😉

janap76
15. feb 2013

@lubanka slniečko máte ? aj ja prosíííím trošinku slniečka 🙂 🙂 🙂

cora41
15. feb 2013

@lubanka tak to si pis, ze ju chcem porazit🙂 uz len preto, ze som Moňa z Košicoch sa budem bit o dušu, aby som jej ukazala, čoho sme my na vychode schopni 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. feb 2013

oplati sa precitat 😀 dufam, ze mi to nezmazu
ZIMA V KANADE - Denník vystahovalca
12. augusta
Nastahovali sme sa do násho nového domu v Kanade. Som taký stastný. Je tu tak krásne! Hory sú nádherné. Neviem sa dockat, kedy ich uvidím pokryté snehom.
14. októbra
Kanada. Najkrajsia krajina na svete. Lístie sa sfarbilo vsetkými tými krásnymi odtienmi zltej a oranzovej farby. Cestou som videl zopár jelenov. Sú také pôvabné. Sú to najkrajsie zvieratá na svete. Toto musí byt raj. Milujem Kanadu.
11. novembra
Den spomienok (Kanadský státny sviatok). Coskoro sa zacne lov na jelene. Nemôzem pochopit, ako niekto môze zabit také krásne zviera. Dúfam, ze coskoro napadne sneh. Je tak nádherne.
2. decembra
Tejto noci napadol prvý sneh. Vstal som a uvidel vsetko prikryté bielou prikrývkou. Je to ako na najkrajsej pohladnici. Vysli sme von, ocistili schody a prístupovú cestu a potom sme sa gulovali (ja som vyhral). Ked presiel snezný pluh, museli sme znovu odhrnút sneh spred brány. Aká krásna krajina. Milujem Kanadu.
12. decembra
V noci znovu sneh. Znovu presiel pluh a nahrnul sneh pred bránu. Tu je naozaj krásne.
19. decembra
V noci znovu sneh. Nemohol som vyjst s autom a íst do práce. Tu je naozaj krásne, ibaze som uz trosku unavený z lopatovania. Znovu ten posraný pluh.
22. decembra
Tieto biele hovná znovu padali celú noc. Uz mám mozole od lopaty a aj chrbát ma bolí. Ten sviniar s pluhom akoby sa skrýval za rohom a iba cakal, kedy ja odhrniem sneh spred brány. Pluha!
25. decembra
Veselé po.ebané a posrané Vianoce! Este trochu toho posraného snehu. Ak sa mi niekedy dostane do rúk ten buzerant s pluhom, zabijem ho. Slak aby ich trafil, preco nesypú viac soli na cesty, aby sa sneh skôr roztopil.
27. decembra
V noci znovu sneh. Uz tri dni nevychádzam z domu, ledva aby som odhrnul sneh zakazdým, ked prejde pluh. Nemôzem nikam íst, auto zapadlo do kopy, pred bránou a je aj chladno. Hovoria, ze tejto noci napadne nových tridsat centimetrov tých hovien.
28. decembra
Predpoved nevysla. Napadlo pol metra. Ak to takto bude pokracovat, neroztopí sa do leta. Uz aj pluh zapadol a ten buzerant si prisiel odo mna pýtat lopatu. Povedal som mu, ze sa mi zlomilo uz sest lopát pri odhrabovaní tých hovien spred brány, ktoré tam on natrepal. Málo chýbalo, aby som mu nerozbil hlavu.
4. januára
Konecne som sa dostal z domu. Bol som v predajni kúpit trochu jedla a ked som sa vracal, vrazil som autom do jelena. Na aute skoda za tritisíc dolárov. Tá po.ebaná háved mala byt pobitá. Vsade ich je. Co ich polovníci nepostrielali v jeseni!
3. mája
Bol som s autom v servise. Neuveritelné, ako zhrdzavelo od tej posratej soli, ktorú vsade rozsýpajú.
10. mája
Stahujem sa na Floridu. Nemôzem pochopit , ako niekto normálny môze zit v tejto po.... Kanade.

lubanka
15. feb 2013

@janap76 príď máme dosť pre všetkých 😵

lubanka
15. feb 2013

@cora41 😀 😀 čo to? bitka? baby ma už poznajú... vedia, že ja britvy, nunčáky, žiletky beriem a hneď idem, keď slovo bitka počujem 😀 😀 😀 (srandujem samozrejme)

cora41
15. feb 2013

@janap76 boli sme v 13 tyzdni, no najprv povedal, ze sme este malicki - boli sme o 5 dni menej ako termin podla mrchy a potom sme sli o tyzden, kde sme podla merania mali 12t+2 a vtedy nam prisli na tu kosticku a rovnako sme mali aj malu srdecnu vadu, jednu komoru sme mali trochu vacsiu, ale doktor povedal, ze je to este velmi male a nevie dopredu povedat, ci sa to este vyvinie alebo nie..

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka beriem zatial taku light verziu kvapiek 2x12, ked zacne mrcha tak pritvrdim 😝

azzura
15. feb 2013

@lubanka dufam

gelinka75
15. feb 2013

@cora41 moja ako to citam, asi je lepsie, ze to takto dopadlo, nemyslim to zle..ved vies, ale ak by malo byt chorucke ...

cora41
15. feb 2013

@gelinka75 urcite, ved nebo vie, co robi a mozno nam teraz chysta s nasim Theom plan 🙂

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 no tak to som sa nasmiala teraz 😀 😀 😀 😀 normálne som sa splakala... teraz si "ošetrujem" makeupe 😀 😀 a už som si to skopírovala a poposielala maily známym, nech sa aj oni zasmejú... chcela som to prečítať kolegyni, ale smiala som sa jak "kobyla", tak nič nerozumela a vôbec nič samozrejme nepochopila, len s priblblím úsmevom na mňa pozerala ako jej až moje plomby v zuboch ukazujem 😀 😀 😀