icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
15. feb 2013

@azzura čo dúfaš? že viem, čo ti doniesť? viem... poriadne uvrieskaný "tovar" 😀 😀 😀

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka aj ja som sa supovala ked som to prvy krat citala a teraz sa rehoceme ked vonku pada sneh, ze zas padaju tie biele hovna 😀 😀 😀

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 veď to... ten výraz 😀 😀 😀 že biele... 😀 😀 😀 a to ako chcel dobiť buldozéristu, lebo čaká za rohom, kedy odhádže sneh... 😀 😀 😀 😀 fakt som už dávno nepočula dobrý vtip... nemám rada vtipy, u ktorých predpokladám koniec... toto som síce čakala, že čo zbožňuje, časom bude nenávidieť, ale taký postup a tie omáčky okolo toho 😀 😀 😀
dík 😉 za pobavenie 😵

azzura
15. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 to viem že mi praješ to najuvreštanejsie, ale že dufam že budem do OPU ok

lubanka
15. feb 2013

@azzura ahááá 😀 😀 😀 prajem ti aj to... aj to... 😉

janap76
15. feb 2013

@gelinka75 aj ja som to skopčila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 super a aktuálne !!! 😀

lubanka
15. feb 2013

@janap76 a ako sa ty vlastne máš? nič nepíšeš... nebýva ti už zle? týždne pribúdajú 😉 ani sa nenazdáme a budeš nám tu ukazovať fotku svojho baby 😵 môj typ je, že to bude dievka 😎

janap76
15. feb 2013

@lubanka Ľubka moja 😵 juuj prajem si aby si mala pravdu 😉 vždy je to tak že každá mamička si praje v prvom rade zdravé baby ...ale bolo by super keby to bolo dievčatko 😉 🙂
dnes sme začali 8 týždeň 🙂 podľa utz tak vravel dr.... strašne mi vadia pachy.... od aviváže, po prášok, praženú cibuľu, vôňa tmavého mäsa... no skoro všetky...a to mi spôsobuje slintanie 😀 😀 😀 😀 jak pes baskervilský 😀 😀 😀 fuuj 😝 a z toho mám niekedy žalúdok ako jojo 😀 ale nezvraciam. Zbytok je v pohode...a ešte sa mi strašné bludy snívajú ...ešte väčšie ako predtým 😀 😀 😀 😀
a ešte sa mi zdá že som niekedy podráždenejšia .... 🙄 ...povedz mi prosím ťa že je to normálne 😉 🙂 😵

lubanka
15. feb 2013

@janap76 všetko, čo si opísala je úplne normálne... lebo ak nie je, tak som potom aj ja bola divá... lebo to som mávala aj ja... 😵 ešte taký mesiac a keď sa prehupneš do druhého trimestra, tak sama uvidíš,príde kľudné obdobie... telo si zvykne, ty tiež... 😵 až potom cca 20tt príde šoky v podobe pohybov 😵 ale to ti opíšem potom 😀 😉
už si rozmýšľala nad menami? lebo ja som mala tóóóľko verzii... ale Filip bol favorit od začiatku... a rozhodovala som medzi Jakubom a Šimonom... a babské Sofia a Kristína... ale teraz už Sofia ee... už každé druhé dieťa je Sofia... 🙂

lubanka
15. feb 2013

@janap76 už viem 😵 Johanka... nádherné meno a vlastne iná verzia tvojho... 😵 😉
ja som vravela, že keby že máme dcéru, tak bude Lujza (približne ako moje, ale moje je blééé)

PS: v predošlej správe malo byť "divná" nie "divá"... divá som stále 😀

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka ty divoska 😀 😀 😀 😝 😝 😝

janap76
15. feb 2013

@lubanka až teraz som si prečítala čo si písala 😵 dnes ma týrajú colníci 😠 ...no upkojila si ma 😉 🙂 ešte že ťa mám 😵 škoda že si tak ďaleko ☹ nad menami som aj rozmýšľala ...ale dosť to tak ešte odsúvam, že až po I .trimestri ...ale vždy som chcela Emku 🙂 🙂 🙂 🙂 a Jakub sa mi páči a Kristián .... ale my máme také priezvisko ...že k tomu sa bude meno hľadať ťažšie 😉 a inak Johanka je káááásne meno ...ako by z toho bola zdrobnnénina ? a meno ľubka je veľmi pekné 😵 🙂 mne sa páči ....ale páči sa mi ako ho hovoríme na východe...mäkko Ľubka ...tu vravia že Luba a to mi vždy drása uši 😖 ....už sa teším ako mi budeš ďalej ozrejmovať čo sa bude diať 🙂 😵 😉 keď budeš mať cez víkend čas, tak dám s tebou jednu poradu ....keď tu bude Angelika tak aj s ňou 🙂 😉 ...inak už si určite odišla z práce 🙂 však ?

lubanka
15. feb 2013

@janap76 odišla 😉 dorazila som pred chvíľou konečne domov a presviedčam sa, že sa mi strašne chce upratovať 😖 len to nejak nechcem pochopiť... 😠

lexus77
15. feb 2013

@janap76
@azzura
@gelinka75
@lubanka Ahojte dievčatá moje,tehuľky aj budúce tehuľky🙂Zdravím Vás...tak včera sme boli v CAR a vybavili sme tak,že už včera som začala pichať raz za den Diphereline R o,1mg....a to som bola včera 22 DC...teraz budem čakať na mrchu,ale neskutočne ma začali ráno bolieť didušky....čo sa bude diať dalej....musím ešte prečítať ten protokol...ozaj ako mam vedieť,že či je to dlhy alebo krátky cyklus?....čo sa týka mojich pocitov ...tak vnútorne to zatial cítim velmi dobre...aj ked 300 ečiek je tuto vedla mna v igelitke za tie liečiky🙂čiže príde mrcha a idem na krv a na UZV a potom asi dalšie pridané pichačky...ak tomu správne rozumiem🙂.....dr vravela,že ak všetko pojde ok,tak odber by mohol bať okolo 5.3...ale ved to je za chvílu🙂🙂🙂🙂unavená som ako kôň a víkend ma čakajú 2 denne 12 hod služby....papa a pekný večer Vám všetkým.....som rada,že váas tu mám🙂

gelinka75
15. feb 2013

@lexus77 ahoj, takze zacinas? je to dlhy protokol ak pichas a cakas na mrchu, pi vela vody to pomaha a budes sa citit dobre, drzim palce nech to vsetko dobry dopadne, vyjde to uvidis 🙂

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka lubka ani ja nikdy neviem pochopit preco sa mi nechce upratovat, dnes sa citim uz lepsie od rana som nemala tabletku a zatial fajn 🙂

lexus77
15. feb 2013

@gelinka75 ahoj gelinka...dakujem velmi pekne...a vieš mi aj povedať,že aky je rozdiel medzi tymi protokolmi?....alebo ktorý je lepší?...hmm....to je asi hlúpa otázka....dr.mi najprv vravela,že od 21 Dc mám začať pichať,ale potom sa ma spýtala,kedy by sme chceli začať a ja že asi od dalšieho cyklu,lebo teraz som už 22 DC a ona že to neva môžem kludne začať aj od 22 DC🙂🙂????

lexus77
15. feb 2013

@gelinka75 včera som pichla 1 injekciu,pichám si to večer o 20 h....a v noci som mala také sny,že po každej jednej injekcii som grcala....🙂

gelinka75
15. feb 2013

@lexus77 rozdiel je, ze kratky zacina od 2DC, ale ked mas ovulku tak ju musia stopnut tymto dipherelinom a preto sa dava dlhy protokol, aby ti zastavili cyklus a potom umelo stimulovali, ty mas nejak kratsi cyklus ako 28 dni? lebo si zacala moc skoro, jeden den hore dole nevadi, ja som zvykla zacat na 25DC a cyklus mavam tak 28DC

lexus77
15. feb 2013

@gelinka75 no neviem,poväčšine mávam 28 DC,ojedinele 30 DC a sem tam 27DC,ale tých je málo....tak snad oni vedia čo je správne a vhodné...no ved uvidíme🙂

gelinka75
15. feb 2013

@lexus77 zaujimave, ze tak skoro si zacala 😕 budes dlhsie pichat 😅

lexus77
15. feb 2013

@gelinka75 budem pichať ako včielka maja🙂

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 to je super, že ti je lepšie... tak nech ti to už rýchlo prejde, aby si sa už konečne mohla fyzicky zotaviť a bola nachystaná 😉 mňa dnes dosť popicháva vo vaječníku, ale stále len v tom pravom... uvidíme, či z toho niečo bude.
ináč nepresvedčila som sa, že som upratovačka 😀 chcela som si urobiť voľný víkend, ale žiaľ zasa mi to ostalo na zajtra... na mňa neplatí, že čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra... 😀 😀 😀 😀 ja si to kľudne nechám aj na pozajtra 😀

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka budes aj nieco piect? 😝 ja tiez budem zajtra upratovat a teda moc sa mi nechce 😠

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 no veď to, že keby som si dnes upratala, tak na zajtra by mi ostalo už iba ožehliť, navariť a upiecť niečo... no a tak budem musieť postíhať všetko zajtra 😠 preto neviem, či stihnem aj upiecť... mala som v pláne robiť venčeky.., ale s tým sa treba pobabrať a nato asi nebudem mať čas 😒 a keď budem mať "náladu" ako dnes... tak neurobím nič 😀 😀 😀

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 a ty? čo vynikajúce plánuješ piecť? síce ty nemusíš, už si piekla včera mňamku... netreba to preháňať 😀
a variť čo plánuješ? nože daj nejaký super tip 😀

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka 😀 😀 tak to odloz na pozajtra, co sa budes babrat..praca neutecie 😝 ale venceky som este ani ja nerobila, ja nebudem piect, mame polovicu torty tak to budeme mat na vikend 😉 skor neviem co varit, zajtra chce mm langose a spravim k tomu bielu polievku a mam to

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 tak to máš super, že ti mm aj také zje. môj je hrozne mäsový... ja keď napr. urobím zeleninové rizoto, tak žudre, keď ho je a len čo prehltne posledné sústo otvorí chladničku a začne obhrýzať aspoň salámu... má deficit 😀 on stále hovorí, že zo zeleniny má najradšej mäso 😀 😀 😀
asi len hodím kura do rúry, k tomu ryžu alebo zemiaky a basta...

gelinka75
15. feb 2013

@lubanka hej on take lubi, aj langose aj sladke ako ryzovy nakyp a tak..to moze na kila jest, ked robim ryzovy nakyp tak z 3/4 kg ryze, uz som robila aj z kila 😀 maso zje tiez, ale zas kazdy den ho nemusi mat, je skor aj taky polievkovy typ, to neni teda moc dobre, ked musis stale maso varit..ani sa necudujem, ze casto uz nevies ani co

lubanka
15. feb 2013

@gelinka75 och čo by som dala za takého "papača" 😀 a kdeže ryžový nákyp... keď ho urobím (lebo ja také rada) tak si ho jem sama... také že žemľovka u nás nehrozí... na to mi povie, že to sú "pomyje" 😠 polievky našťastie zje... ja dokonca, keď niečo zapekané robím napr. brokolicu ja milujem, tak to zje, ale povie, že nemusíš to už robiť... má hrozne mlsný jazyk... 😠 on by len samé sviečkové a perkelty jedol... a z toho sa tak hrozne priberá 😠 😠 lenže on to je a ja priberám 😀