icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka tak potom nema byt z coho ti zle, tie kvapky nemaju vedlajsie ucinky, aspon ja citim, ze na mna to neucinkuje 😝 nezjedla si nieco? a taky tehu testik si neskusala? 😕

zvolsiinylogin
16. feb 2013

@gelinka75 uhm.. 😀 😀 😀

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 to by bolo aj skoro skúšať a myslím, že aj zbytočne, lebo podľa grafu ešte ovu nebola a ani testy tomu nenasvedčujú... doteraz som cítila tlak iba v pravom vaječníku, ale teraz sa to začína už aj na ľavo... a normálne cítim tlak aj v maternici... normálne ako keď stimulku som mala... no asi som "kvalitne zaexperimentovala" 😖
ja som 5dní od začiatku užívania kvapiek dostala mrchu.... ale ja ich neberiem 2x12 ale začala som 2x20 a keď došla mrcha tak 3x20 kvapiek... konská dávka 😖 asi napíšem azzure, že keď to s tými folikmi vyzerá tak všelijako, tak jej asi pošlem svoje... myslím, že ich bude "statočne"... ale prečo neukáže test? či je skoro? a čo to slabé "zašpinenie"? to som asi 2x utrela a ružové... potom už nič

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka mozno je skoro a budes mat silnu ovulku a preto aj to spinenie, asi ovulacne, tak snazilkujte, mozno to teraz vyjde aj ked ti je nahovno viem, ze to nie je lahke este robit akrobaciu 😠

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 no ja neviem ... mm síce chodí stále, že či neskúsime, že keď tak cítim, tak či náhodou... ale mne je naozaj hrozne... to by bolo fakt, že oddreté a pretrpené ☹
skús mrknúť na ten môj graf... ty sa v tom predsa oveľa lepšie vyznáš... ale asi tam tiež nič nevyčítaš
http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka poovu teploty mavas vyssie? toto sa mi zda este nizko, a hlien je aky? vsak skuste ak sa nato citis

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 poovulačné sú od 36,6 - 36,9 ... myslím, že vodový... rýchlo na prstoch zaschne, ale ja sa v tých hlienoch... ja som z nich cvok...

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka no tak uz sa to asi blizi 😉 a test bol uplne biely?

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 nie je biely, ale nie sú rovnaké čiarky... je taký, že testovacia je z kraja akokeby silnejšia a ide do stratena... ale keď z diaľky pozriem, tak je jasné, že ani náhodou nie sú rovnaké...

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka hm, tak to nie je pozitivny, ovu najskor zajtra alebo pozajtra, mas este cas snazilkovat 😀 vsak vcera ste sa a aspon ti bude mozno zajtra lepsie

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 áno súhlasím... dnes nemusím 😀 asi by som mm zbila... ble nemám nato ani myšlienku... uvidím zajtra, čím ma môj cyklus prekvapí... idem asi zaľahnúť, lebo naozaj zdochnem... fuj ☹ dík za info, si ma aj ukľudnila, lebo som sa začínala báť, to včerajšie špinenie ma poplašilo a dnes sa cítim zle... ale keď tvrdíš, že to len ovulka asi silná bude, tak nejak vydržím... tak už len tebe nech konečne dorazí, nech môžeme spolu ovu problémy rozoberať 😉

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka diky moja, chod si oddychnut, zajtra bude snad lepsie, nam obom, ja som sa dnes pochytila s mm aj so si porevala, ale uz je dobre.. 😉

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 ... bola som v sprche... teplá voda zmiernila bolesť, je mi trošku lepšie... a čo sa stalo? prečo ste sa chytili? 😒

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 ja ťa tu otravujem so svojimi somarinami a ty ani nepovieš, že máš problémy... možno ste len podráždený z posledných udalostí... to čo sa prihodilo 😔 , svokra chorá a dodnes neviete, čo jej vlastne je... tým že ti mešká mrcha si aj ty podráždenejšia... šak to poznáme všetky, len iskry lietajú...

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka no tak fajn aspon sa ti ulavilo, moj sa niekedy oduje na takej somarine, mu varim s laskou a on sa oduje na tom, ze som povedala, ze bude smrdiet od cesnaku, ale to som myslela, zo srandy a on sa odul, ja sa snazim a za totalnu kravinu sa oduje...no neni to blbost? akoby sme nemali horsie veci 🙄

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka uz sme si to vysvetlili 😝 aj na veceru jedol langos s polievkou 😀

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 no chlapi no... môžeme pokecať 😀 😀 😀 😀 všetci sú rovnako ješitný... jak malé deti... som sa zľakla, že niečo vážne a vy sa na cesnaku chytíte... ale inak je zaujímavé, že vždy sa povadíme všetci na somarinách iba... vážne veci dokážeme zvládnuť a poriešiť, iba somariny nás rozhádžu... ale fakt je do riadna blbosť teda... ale to mu nevrav už, lebo zas si skočíte do úsmevu... 😝

cora41
16. feb 2013

@lubanka baby cakajte ma!! aj ja chcem ovu 🙂, no to by som asi chcela naozaj vela na 10 den po kyrete...

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka 😀 no vsak hovorim totalna blbost, ze cesnak...uz neriesim, dnes mi bolo aj nejak smutno za malinkymi...a este toto a nebolo treba viac..aspon sa mi ulavilo

gelinka75
16. feb 2013

@cora41 neboj cakame ta, nikam neujdeme iba ak smerom k tehu 😝 😀

lubanka
16. feb 2013

@cora41 ver mi, že takú by si asi nechcela, aká mne teraz príde... ešte tu ani nie je a ja sa cítim ako skapatý pes 😠 keď sa to neumúdri do konca týždňa mi môžete dať vytlačiť "parte"... 😝 😖
trocha morbidného humoru: ... "zomrela na silnú ovuláciu"... 😀 😀 😀 😀

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 och moja... z celého srdca ti prajem, aby si čo najskôr otehu, aby ti prišla nová nádej a radosť do života... 😔
a to isté aj tebe @cora41 ... veď vy ste vlastne na tom rovnako 😔 😔 a vlastne aj ja som na tom s vami podobne...
takže žiadne smútky!!!!! určite sú už naše detičky nachystané a už trénujú nebeský tobogán, aby sa mohli spustiť z hora k nám... 😵 😉 a keď uvidia akým usmokleným mamám sa majú narodiť, tak si to ešte rozmyslia... úsmev č.5 nahodiť, veselá tvár a láskavé slovo... to ich priláka... určite! 😵 😉

cora41
16. feb 2013

@gelinka75 moja, mas nadherne vety pri tvojom obrazku a je to presne tak, ako hovoris.. neboj nic, vsetko ma svoj zmysel a zrejme nebol tvoj cas.. a tvoji chrobacikovia urcite robia veci, o ktorych ani netusis ako ti pomozu... zajtra bude lepsie, poznam to...

cora41
16. feb 2013

@lubanka tak krajsie by to nepovedal ani basnik moja🙂 si hviezda dna presne takto to je!!! a to si pisme, ze sa chystaju na najlepsie mamy na svete , ktore z nas budu, ci sa to niekomu bude pacit alebo nie!!! 🙂 🙂

cora41
16. feb 2013

@lubanka tak to si teda zabila🙂 rehlim sa tu uz 5 minut na tvojom nestasti🙂 prepac mojko... neboj nic, mysoim, ze to telo sa zo vsetkych tychto veci potrebujem spamatat a je to lepsie, ako ziadne priznaky.. aspon vies, ze sa nieco deje.. mozno by si si mala dat este alechemilku nejake 2 dni, hodne pomaha.. a ked ti to neprejde, chod za doktorom , vela bolesti tiez nie je normalne...

lubanka
16. feb 2013

@cora41 ďakujem... tá teplá sprcha na brucho... mi asi udrela na mozog 😀 😀 😀 s tým ohrievaním som to asi trochu prehnala... spolu s bruchom som si aj "básnické" črevo som si ohriala 😀

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka @cora41 dakujem baby, kiez by nam to vsetkym znova vyslo a coskoro 😵 😵 😵

cora41
16. feb 2013

@gelinka75 vyjde. a basta.

gelinka75
16. feb 2013

@lubanka lubka dnes zas perlis, pred chvilou ti bolo este zle 😀

lubanka
16. feb 2013

@gelinka75 šak toto... celý deň som bola zlá jak doberman... konečne mi to trošku povolilo, tak sa snažím dohnať zmeškané za celý deň... 😀 😀 😀 už mám absťáky 😀