icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
18. feb 2013

@lubanka jaj, bodaj by si mala pravdu.....ale Dr kruti až moc hlavou, ja si myslim že to biochem tehu a hned stimulka a k tomu choroba....asi to moje telo nezvlada, ale už musim dako dobojovat

azzura
18. feb 2013

@lexus77 nemaš zač.....rada pomožem ked viem 😉

lexus77
18. feb 2013

@azzura
@lubanka dakujem za rady🙂

azzura
18. feb 2013

@lexus77 už tolko nedakuj....to je normalka, kedy si pichas a sama ci mm??

lexus77
18. feb 2013

@azzura azurka aj ja ti držím palce🙂....kedy by si mala mať orientačne odber?

lexus77
18. feb 2013

@azzura pichám si večer o 20 h a zatial sama....ty sa picháš tiež sama?

azzura
18. feb 2013

@lexus77 pri mojom spomalenom organozme ani panboh nevie. Mala by som pichat stimulku do 15DC (ciže do piatku) ale vraj to vyzera na viac 😖 . Takže neviem

azzura
18. feb 2013

@lexus77 ja o 18 hod a tiež sama a už je so mna uzasna sestricka, idem mi to jednou rukou natahovat vodicku a atd...ked si spomeniem na zaciatky 😀 😀 😀

lexus77
18. feb 2013

@azzura tak ja nielen,že to robím v praci,ešte si to takto trenujem aj doma🙂....ak&y paradox. 😉 😉 😉

lexus77
18. feb 2013

@azzura a ty si pichaš už aj nejake muskularne injekcie?

dadenka111
18. feb 2013

@azzura kuk som ti pisala. vsetko ide v pohode, tak sa nestresuj. sak aj keby si mala odber na 18DC ako ja tak to nevadiiii. hlavne nech je pekna a nevystresovana urodicka. 🙂 o.k.::?

gelinka75
18. feb 2013

@azzura to bude v pohode ved este mas par dni pichania pred sebou, kolky si DC? 😉 13mm sa uz blizis do finale

gelinka75
18. feb 2013

@dadenka111 dadka a kedy mas vklad? 🙂

gelinka75
18. feb 2013

@lubanka cauko,ja som tu, len som tu nikoho nevidela potom som isla varit 😉 a potom dosiel mm, ze mi doniesol na valentina opozdeny darcek a ty brdo revala som 15 minut, taky sok som chytila 😀 dostala som novy notebook Sony Vaio v ruzovej farbe, uplne som sa zosypala, ked ani radostne chvile neviem prezit bez revu 😀 😝 ja som aj zabudla ze je valentin, dostala som vtedy bonbonieru a kvet v kochliku, mm spominal nejaky darcek co pride, ale ja som uplne zabudla, som myslela ze zartoval a on sa dotasil s krabicou 😀 aj som mu vynadala, ze take drahe mi kupuje, ze si to nezasluzim atd, aj mimi som spomenula, no uplny des a rev 😀

azzura
18. feb 2013

@lexus77 ty si sestricka???

lexus77
18. feb 2013

@azzura áno som?)

azzura
18. feb 2013

@lexus77 vsetko picham len do brucha, do ritneho svalu pojde len pregnyl

lexus77
18. feb 2013

že ritný sval.....dobré🙂

azzura
18. feb 2013

@dadenka111 vsak to, ale ja som jeden velky stres 😠 ozaj kartu mi uz asi ani nik nehlada, lebo mam tu provizornu

azzura
18. feb 2013

@lexus77 a preco si sa nam nikdy nepochvalila? na akom oddelení?

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 dnes 11DC ale 13mm ma len 1 😢

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 jeeej, ten noteboočik musi byt chutny...zaslužis a mm ta miluje a vazis si to co vsetko robis pre vase mimčo 😉

lexus77
18. feb 2013

@azzura ale ja som to tu spomínala už velmi ,velmi dávno,že pracujem v zdravotnictve ako sestra🙂....pracujem na novorodeneckom a občas vypomáham na detskom odd.🙂....
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
18. feb 2013

@azzura to je fajn, mne na 1.IVF na 8DC povedala, ze su drobne a odber bol na 18DC a dala som 11 zrelych vajec, podla mna na 11DC je to zatial ok

azzura
18. feb 2013

@lexus77 au, tak to je ironia že pracujes na takom odd. a tebe sa nedarí....ako to zvladas. Asi som chybala ked si to pisala 😀 😀

lubanka
18. feb 2013

@gelinka75 asi ťa sklamem, ale také stavy budú už asi navždy... 😒 neuveríš, ale ja to mám do dnes... pri scénach vo filme, reklame (ak je tam niečo dojemné), pri gratuláciách... stisne ma vždy... ale mám dobrý recept 😝 hryzenie do pery... to pomáha, aspoň mne, lebo keď ma bolí, tak ma prejde chuť plakať 😀 leda tak od bolesti... 😀 a poviem ti, že to nie len my... mám kolegyňu, ktorá mala 2x potrat a tiež pri všetkom smoklí... 😖

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 ok, ked hovorite baby, ale potom ma budete kriesit...lebo bude depka ako hrom. Inac odkedy mi zvysila davku tak ma boli hlava ako hrom a jem minimalne, lebo pichnem a utekam 😠 😠 rano by som nemohla ako ty, alebo by som sa neodlepila od wc

cora41
18. feb 2013

@azzura moja, ved to je super!!! nezabudaj, ze potrebujes len jeden SUPER a nie 10 nanic 🙂 hlavu hore, tie dominantne maju super velkost, tak im ver!! 🙂

dadenka111
18. feb 2013

@azzura a ty si sa Harba nepytala na tu kartu? vsak si zabudla?! 😝

dadenka111
18. feb 2013

@gelinka75 v stredu mi volaju kedy vo stvrtok mam prist. 😵