Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 ahoj, včera mi nevyšiel čas ani kuk na MK... doma som bola činná a potom som "pritlačila" mm, lebo som myslela, že už bude ovu... a nič 😖 ja tomu môjmu cyklu vôbec nerozumiem... ☹ vyzeralo to, že by už aj... test vyzeral dobre a nakoniec nič... dnes som klesla s teplotou... šak kuk graf, keď chceš 😖 ja obdivujem baby, čo sa v tom vyznajú... nemám ani páry, či vôbec bude ovu... myslím, že už nie... no vidím, že nie len @azzura je "iná"... je nás viac 😖
http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d
bolesti už nemám, znížila som kvapky iba na 2x20kvapiek... tak ako som to brala od začiatku... sem tam mi príde zle od žalúdka a mám pocit akoby som mala mrchu dostať... blbne mi celé telo 😖 😠 mne ani kvapky nepomôžu 😢 😠 ☹
@gelinka75 včera mi nejak nevyšiel čas... poobede mala kolegyňa v práci narodky, tak sme troška oslavovali a potom som išla domov... bolo fajn, tak som si dala dlhú prechádzku 😉 doma som si urobila čaj, troška poupratovala, urobila ovu test... a zdalo sa mi, že je o.k., že aj podľa teploty by mohla byť ovu... (ale zisťujem, že ja sa v tom vôbec nevyznám, lebo dnes mi teplota namiesto očakávaného stúpnutia... klesla 😠 ) tak došiel domov mm, dala som gél a povedala: "ruky hore, gate dole... 😀 😀 😀 😀 tak nebol čas chodiť na MK... chápeš 😉 😝 😀
@gelinka75 niekto bol asi veľmi dobrý... keď dostal taký super darček... 😵 vidíš, vidíš... by si si mala vstúpiť do svedomia... mm ti kupuje také darčeky a ty mu kúsok cesnaku nedopraješ... 😀 😀 😝 čože ja... "nejaká burina cez donášku, prihlúply lístok s vyznaním a doma nočná košuľa" 😀 😀 😀 že sa vôbec ozývam s takými "nanič darčekami"... 😀 😀 😀 😀 keď niekto notebook a ešte RUŽOVÝ dostane... 😵 ja obyčajný smrtelník sa musím s čiernym "trápiť" 😀 😀 😉
no jasné... zasa je zo mňa Božena Němcová a tu nikoho... komu mám písať, keď ma nikto nečíta? 😀 😀
@lubanka ano chapem, ovu je dolezitejsie 😀 ale nejak moc ti to kleslo asi uz si tesne pred, uvidime zajtra co ti to ukaze, ja som dnes merala a ja som na poovu teplote a kramy nikde, tak neviem co sa deje alebo ma len natahuju 😠 vo stvrtok idem na gyndu, dufam, ze mi nebude chciet pichnut injekciu, aj tak si to nedam a pockam este par dni
dobre rano, som tuuuuuuuuuuuu, iba som bola v terene a premrzla som
@lubanka graf ti ukazuje pekny pokles, uvidime co zajtra, ci nebiude ovu, to fakt sexikujete kazdy den 😀 😀 😀
@gelinka75 je mi fajn, asi som bola vcera unavena z celeho dna...som to cele vyspala a som happpy až do stvrtku, dokym mi zas nieco "krasne" v care neoznamia...ale už sa prihovaram folikom 😀
@gelinka75 už si jak dadka, ale nebola by som proti, už mam toho vyse hlavy. Tak smoklit nemožem donekonecna, este nie je dovod....
Tak moja sefka tomuto IVF nedava velku sancu, vraj to doma s mamou rozoberala (je setricka) a vraj moje telo je oslabene z predosleho IVF, biochem tehu, choroba ......ale ja jej ukazem že sa mylia 😝 😝 😝
@gelinka75
@azzura takže ten pokles je v poho? 😕 😕 😕 😕 no ja fakt nerozumiem tým grafom... 😖 ja, že už ďalší o ničom mesiac... takže ešte stále je šanca, že ovu bude? Bože ja tomu nerozumiem... a sex už nechcem ☹ 😢 neuveríte, ale od kedy mi skončila mrcha, tak sme zatiaľ išli každý druhý deň a som už hrozne "prejedená"... včera som sa pokúšala s mm žarovať a hovorím mu "výhodou manželstva je, že si múžeš zaš.kat i když se ti nechce..." 😖 pardón za výraz...
no uvidíme no... vy ste v tom 100% lepšie, tak dám na vás...
Angelika, počkaj ešte pár dní... robíš dobre, že nechceš injekciu... ani ja by som ju nedávala... (aj teraz som čakala skoro 60dni, kým dorazila, ale už nechcem žiaden humus do seba pchať 😠 ) viem, že ťa to štve, veď kto iný ako ja ti rozumiem (mne vkuse mešká mrcha), ale vydrž ešte... ešte to nie je až také hrozné 😉 čítala som na MK, že jedna holka po kyrete čakala 60dní a mrcha nikde, potom sa niekde dočítala, že niekomu dojde až na 80 deň... tak čakala a na 90deň urobila test a... // ... 😉 tak počkaj ešte pár dní... viem, že ste neskúšali, tak // nehrozia, ale myslela som, že to tvoje meškanie nie je až také zlé... 😉
@lubanka no pokles je v poho, ale zajtra budeme mudrejsi....vies dopredu tazko povedat ci bude ovu,ale ved to zistime, takyto pokles býva pred ovu a zajtra by mala bud poriadne vystupit alebo postupne stupat....nerobis si ovu testy, že ako si na tom....vies 2jita kontrola.
Pocuj, nie že mm uženes a bude sa bat ist do spalne, lebo bude vidiet že zas sa na neho vrhas 😀 😀 😀 😀
@azzura tá tvoja šéfka nech drží zobák... by som bola zvedavá, čo by robila na tvojom mieste... toľko snaženia, toľko polien po nohami a ona namiesto toho, aby ťa povzbudila, tak si príde ešte kopnúť... 😠 😖 keď nevie nič iné, tak nech radšej zavrie tú svoju chlebáreň... 😠 😠 namiesto toho, aby ťa obdivovala (veď všetky dobre vieme, čo to obnáša to pichanie, psychiatrické stavy, strach z neúspechu), ale ešte drísta... a vôbec čo ona čo ťa má čo rozoberať doma s nejakou starou zdravoťáčkou, čo ešte vojakom za Franca Jozefa menila obväzy... 😠 😠 😠 čo vie ona o umelom? u nás v CAR sestrička vždy vraví, že choroba nie je vždy na škodu, lebo telo menej odoláva, nebráni sa tak "votrelcovi" a skôr sa embryjko uhniezdi... 😵
@azzura mam tento tmavoruzovy https://www.google.sk/search?q=sony+vaio+ruzovy... 😀
@lubanka vsak nech ma doma rozobera, vsak ona je zhrozena že si pocham sama injekcie...vraj to nemožem vediet, ked nie som vyučena setra...ja ze a preco nie, ved vsetko sa da naucit, ide len o chcenie....ale to je profesionalna deformacia 😀 mne to neva.....aspon mi kludne podpise dovcu a potom uz len napisem že pokracujem vPN 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dufam že to bude tak, vsak uz by sa konecne mohla karta v dobro obratit, tento rok zleho uz stacilo 😖
@azzura ovu testy robím každý deň... posledné 2dni sami zdá, že silnejú, ale veľmi pomaly... viem, že niekomu rýchlo stmavne, no mne... 😖 uvidíme dnes, keď urobím... a to s tým uháňaním... to vzájomne... dúfam, že sa zadarí, lebo keď nie, tak ja nie na ovu, ale na keks umriem... 😀
@azzura dáme ich do kopy... môj skladá tiež verše ale ku svojej hudbe... ten tvoj možno lepšie píše, tak ich môj zhudobní... 😀 😀 😀
ovu test jedine ak popýtam mm poobede, či mi to nedá tu, lebo ja som v tom to totálne ľavá 😒 resp. tie káble...ani neviem, ktoré treba... tak keď tak večer ak stihnem, lebo dnes chcem aj za mojimi zlatíčkami skočiť... dnes by mali 2r a 3mesiace 😔 ...

cauko nejak je tu ticho, @azzura ako ti je dnes?