Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka tak ich pozdravuj.....
No hlavne že ja som vam musela vzdy vsetko ukazovat a ty nic...takže ak nie tak zajtra ovu testy aj graf pekne ukazat....vsak nieco zbuchneme , ked dame vsetky hlavy dokopy 😀
Fakt?? tvoj pise hudbu.....nooooo, to by bolo krasne kebyže nejaka moja basnicka by bola ja zhudobnena...vsak raz sa dohodneme a mozno ich dame dokopy.....fuuu, moj hraval aj na klavesoch, harmonike (naposledy min. rok na brachovej 50tke, cela rodina zírala 😀 😀 😀) a to co sa dava do ust ale nie uplne ..... moj kebyže sa tomu venuje tak by z neho mohlo aj daco byt, ale zial niet casu, ale spon mne zanoti.....hlavne v aute spieva 🙂
skusam robit ryzu v ryzovaci z tupperware a zas mi to vyvrelo, zas asi musim dat na mensiu teplotu, vcera som zapla mikrovlnku a ked to vyplo len som cumela, cela mikrovlnka od vody, z hora kvapkalo a cele po obvode tieklo aj dvierka a tieklo to von, len som cumela 😀 dnes to tieklo uz len na to co sa otaca
@lubanka @gelinka @azzura no baby, takže štítnu mám chorú ale bábetku to vraj neuškodí, a mám to v takom štádiu čo na to sa neberú ani lieky. Takže dobre. V 18 týždni mi zoberú opäť krv a potom mám ísť zas v apríli. A budem chodiť každé 2 roky. No, ale dr veľmi milá ... dobre sme pokecali 🙂 a vravela ako mala jednu pacientku, ktorá mala dlho problém otehotnieť, až skončila u nej. Zobrali jej krv a tá nešťastná pani prišla po výsledky až za dva mesiace. Podľa krvi vychádzalo že je už v prechode, tak pani dr jej to vysvetľovala .... že by volila na jej mieste darované vajíčko... a že tá pani ju nechala nech jej všetko zo smútkom v hlase vysvetlí a ........................... nakoniec jej tá pacientka s kľudom angličana povedala že je v druhom mesiaci !!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak dr hovorila že obe boli šťastné a odvtedy že nikdy nepovie takéto zásadne veci, aj keby čo ukazovala krv, že NIKDY sa netreba vzdávať, lebo ona povedala že NIČ NIE JE SILNEJŠIE AKO ŽENA KTORÁ TÚŽI PO DIEŤATI 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 bohovská doktorka 😉
@janap76 www.tupperware.sk neviem ci mi to nezmazu kvoli reklame

@lubanka tak dnes is dajte pauzicku a zajtra ukaz graf aj ovu test