icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

yaya1
19. feb 2013

ahoj janulka, krasne si to povedala ... zda sa, ze doktorka je mudra zena a my, co cakame a dufame. by sme si tu vetu mali casto opakovat .... som rada, ze sa ti dari,ziadny vaznejsi problem neriesis, no a ten ping-pong k tehu skratka patri : )) taky bonus : )) drz sa !!!
ja najblizsi den-dva cakam mrchu a na treti den zacinam clostil na IUI, potom sup-sup do brna ....
vsetky ostatne cakajuce dievcata pozdravujem a drzim palce 🙂

janap76
20. feb 2013

@yaya1 Ahoj Janka 🙂 práve včera som na teba myslela 🙂 tak nech mrcha rýchlo príde a môžeš ZAČAŤ 😉 budeme Ti veeeeľmi držať prsty 🙂 určite napíš ako sa Ti darí ..... veľa šťastia Janka 😵

janap76
20. feb 2013

Dobré ránko dievčata 🙂 včera som ani panelák nedopozerala, zalomila som ako malé dieťa...o polnoci som sa zobudila vyspatá a do 01:15 kukala telku 😝 a teraz by som zas spala 😀 😀 😀

lubanka
20. feb 2013

tak neviem... čo poviete múdre hlavy 😵 ? ide to ako má? alebo zas budem iná?
http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d

dnes som objednaná ku kozmetičke 😵 idem si dať urobiť obočko a trvalú na riasy!! v živote som to nemala, tak som strašne zvedavá, dúfam, že zo mňa bude motýľ Emanuel 😀 😀 a že keď zažmurkám, urobím riadny prievan 😀 😀 😀

gelinka75
20. feb 2013

@lubanka cauko, nooo uz to stupa tak teraz uz len cakat aby aj dalsie teploty boli vyssie a je to 🙂 co je to trvala na riasy? ja som mala uz zafarbene riasy aj to bolo nic moc lebo sa mi ta farba dostala do oci a kedze mam extra citlive oci na vsetok sajrajt tak som slzila par dni 😝

lubanka
20. feb 2013

@gelinka75 minule som si bola dať "obriadiť" xicht 😀 a tam bola jedna baba a jej to robila 😕 normálne nechápačka... malinká papierová natáčka!! na ktorej bolo ako keby lepidielko a nato ponanášala mihalnice (inak strašná pipľačka 😖 ) a toto niečim "zafixovala" (tak to povedala ... prd som tomu rozumela 😀 ) a potom s tým ležala... ako vyzeral konečný efekt už neviem, lebo som išla preč... dlho som nad tým rozmýšľala a včera som sa rozhodla, že s ide nato... no a keď už tam budem, tak si dám kompletku... 😀

janap76
20. feb 2013

@lubanka trvalá na riasy ??? 😀 😀 😀 ja som sedlák....v živote som o takom nepočula 😀 😀 😀 len ťa prosím, to prvé žmurknutie opatrne...nech niekoho nevyvráti 😉 😉 😉
.....teplotka stúpa, ovulka sa Ti blíži, tak sa šetri aj mm 😉 🙂 😀 😎

lubanka
20. feb 2013

@gelinka75 angelika ja si dávam riasy farbiť takmer každý mesiac (aj obočie) a tiež mám problém občas, že štípu... ale to nie vždy, ak pootvoríš oči alebo stečie farba do očí, tak je to hrozne nepríjemné... 😖

lubanka
20. feb 2013

@janap76 😀 😀 😀 ten sedlák som bola aj ja... taká "múdra" som od poslednej návštevy kozmetičky 😎

lubanka
20. feb 2013

@gelinka75 a ty dnes ako stojíš? mrcha ešte stále nič?

azzura
20. feb 2013

@lubanka cau, nestresuj, testik ti pekne tmavne a grafik krasne vysiel hore, uvidime podla teplotky ci bola ovu alebo este len pride.....nepanikar, bude....ty mavas dlhocizne cykly takže necakaj ovu tak ako u nas co mame 28DC 😉 , hlavne obden sexikujte 😀

azzura
20. feb 2013

cau baby.....už mam po internom

cora41
20. feb 2013

@lubanka super, potom moja posli fotocku, nech vidime a obdivujeme tvojeu krasu🙂 ja idem na buducu sobotu, volala som mojej kozmeticke a hovorim: ako sa mas moja? a ona: super, byva mi zle, cakam uz druhe babatko som v 6 tyzdni.. No obarilo ma to statocne☹ tusim, ze taketo situacie riesim nonstop denne a ako keby sa mi same hadzali pod nohy nech sa zisti, kolko vydrzim☹ ale ja teda vydrzim!! slubujem🙂

azzura
20. feb 2013

haloooooooooooooooooooo, slunce svíííci

janap76
20. feb 2013

@azzura kde ? hneď tam idem 🙂 ja mám už taký deficit slnka ☹ u nás sneží .... no, ten vtip od Angeliky - že Kanada .... výstižný 😀 ....Monička výsledky na internom máš OK ?

lexus77
20. feb 2013

@janap76 ahoj Jani....no zatial to znášam dobre,ešte som ani negrcala,cítim sa výborne a pijem vela tekutín tak 2,5 až 3litre denne,dufam,že to stačí,ale ja somm tak bola zvyknuta vela piť,lebo inak ma potom bolela hlava🙂

janap76
20. feb 2013

@lexus77 Ivka to je super 🙂 a ešte si myslím že ty máš dosť náročnú prácu .... tak to je šťastie že to dobre znášaš 🙂 kedy najbližšie ideš do CAR ? včera som bola v Senici na tej endokrinologii..... tá cesta je neskutočne rozbitá ...hromžila som celú cestu 😠

janap76
20. feb 2013

@gelinka Angelika vy dnes idete za tou svokrou a pre tú histológiu ?

azzura
20. feb 2013

@janap76 v GA je slniečko 😀 . Hej, len zas cholesterol, ale dr. bola vtipna že lieky mi nemože dat nakolko v tehotenstve sa nemozu 😀 😀 😀 😀

azzura
20. feb 2013

@lexus77 cauko, dnes si kolky DC??

lexus77
20. feb 2013

@azzura ahoj dnes som 28 DC.....picham od toho 14.2 a zatial som mršinku nedostala....tak uvidím....Azurka keby mi ten uzv vychadzal na víkend,tak mam si tam do centra radsej zavolaqť že čo a ako?
A ty ako pokračuješ?

azzura
20. feb 2013

@lexus77 ešte si na mrsku poskas....ved na utz mas ist medzi 2-4dc, kebyže dostanes dnes tak ides zajjtra do CAR ak piatok tak pondelok, atd 😉 . na odbery sa chodi v pracovne dni, ak ti to speci nenariadi doki cez vikend ako ja som bola min sobotu, ale to uz som stimulovala. Takže ziadny stres

lexus77
20. feb 2013

@azzura ako to myslíš,že na mršku si ešte počkám?....kedy by mi asi tak mohla doraziť?

lexus77
20. feb 2013

@azzura ty si dostala na kolky den ?

lexus77
20. feb 2013

@janap76 no tá cesta je hotový taknkodrom....som zvedavá ako to zasa polátajú:(.....neviem kedy idem do CAR....dnes som 28 DC,stale picham diphereline0,1 a čakám na mrchu.....zatial nič ☹ ☹ ☹
takže včera si bola v SE a čo si sa nezastavila na bezkofeínovú kavičku u mna? 😉 😉 😉
ty si bola asi u tej dr wolfovej ak sa nemýlim....bola si objednaná,či si si vystála radu?🙂

lubanka
20. feb 2013

@azzura och dík za povzbudenie... už ma tu baby "mierne sprdli", že čo tu za "finty" hádžem, že chcem depkovať a niet prečo 😀 ale veď všetky čo sme tu, sme už toľko kde jakých nečakaných komplikácii mali, že sa mi ani niet čo čudovať, že ešte nič a ja už zlé očakávam... 😉
takže si už komplet vybavená... len dopichať a hurá nato 😵

lubanka
20. feb 2013

@cora41 fotku? a zváračské brejličky máš?... lebo toľko žiary by si neuniesla... 😀 😀 😀 😝

cora41
20. feb 2013

@lubanka moja nemam, ale kvoli tebe si ich urcite pojdem kupit 🙂 ved ako inac by ku nam tie nase deturence prisli z neba, keby sme neboli krasne?? 🙂 ako sa dnes citis?

lubanka
20. feb 2013

@lexus77 no ozaj super, že ti nebýva zle z tých injekcií 😵 lebo pri tvojej práci ... asi ťažko by niekto bral ohľady, že je ti zle... 😖

janap76
20. feb 2013

@lexus77 🙂 presne u Wolfovej som bola 🙂 kázala mi nech som u nej ráno o 7hod. ...a čakala som tam potom do 8.30 cca ....mala veľa ľudí....ja už som videla všetkých svätých 😀 😀 😀 bola som hladná, smädná a ešte tam je taký zlý vzduch....sem tam niekto kýchol, zakašľal....ja som sa v duchu len modlila nech nechytím niečo 😝 a potom šup rovno do bufetu na palacinky 😀 😀 😀 ...keby si ma ráno videla na parkovisku pred nemocnicou 😀 😀 😀 😀 zasekla som sa tam, nevedela som sa vytočiť ...passat je veľký jak hovädo .... ľudia mali zábavu... 😀 😀 😀
inak tu cestu som pomenovala rovnako ... do Senice je znížená rýchlosť z 90 na 30 !!!! naše auto nie je najnovšie, tak si ho šetrím a ja som tam fakt išla 30 !!! 😀 😀 😀 nemusím ti vravieť ako sa tvárili okoloidúci...mala som z toho dobrú zábavu 😀 😀 😀 😉
na tú kávičku sa raz určite dohodneme 😉 🙂 😉 teším sa 🙂
teraz máš voľno ?