icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
20. feb 2013

@lubanka ja mám brejličky 😀 😀 😀 mne pošleš ? 🙂 🙂 🙂

lexus77
20. feb 2013

@lubanka no tak neviem čo bude dalej,kedže zatial si pichám len jeden druh....uvidíme ked pridám dalšie čo bude🙂 😉 😉

lubanka
20. feb 2013

@cora41 no nič moc 😖 už asi týždeň mám rozhojdaný žalúdok... keď chcem niečo zjesť, tak ma napne a bolesti brucha na mrchu (také stavy som ja mávala kedysi, keď som mala pravidelný cyklus a blížila sa mrcha 😖 ) dúfam, že baby sú lepšie prorokyne a ja mrchu dostanem až o 9mesiacov 😔 možno sa mi len upravuje cyklus, tak preto také stavy...
a ty ako? (keď si odmyslíme, že naokolo ti všetci tehotnejú a to vie pekne zavibrovať s nervami ☹ )

lexus77
20. feb 2013

@janap76 mama chodí k Wolfovej a radšej sa tam objednáva za peniaze na presnu hodinu,lebo u nej je to katastrofa:(.....včera som bola po nočnej,dnes mam volno,mm je v praci,tak varím segedínsky guláš s knedlou,popri tom upratujem,prezliekla som periny,periem a idem ešte vysať a prach....neznašam utierať prach,našťastie nemám vela pičoviniek na odkladanie🙂....zajtra už prchám zasa do dennej na 7 h...teraz som totiž na detskom odd🙂

lubanka
20. feb 2013

@janap76 😕 😕 😕 ty doma zváraš? 😕 😕 😕 dúfam, že nemáš aj motorovú pílu... "freddy krueger" 😀

lubanka
20. feb 2013

@lexus77 dúfajme, že tak dobre ako si začala... budeš aj pokračovať 😉

lubanka
20. feb 2013

@janap76 😠 😠 už aj u nás práve začala byť aktuálna Kanada 😠 😠 to už je čisté nekonečno s tým snehom... 😠 ☹

lubanka
20. feb 2013

@azzura ešte raz som si prečítala tvoju správu... sa mi zahmlelo pred očami 😖 že sexikujte obdeň... ☹ ☹ 🙄

janap76
20. feb 2013

@azzura to je irónia...si chudučká a máš zvýšený cholesterol ...ja mám riť už ako kufor 😠 a cholesterol OK 😨 rozumieš tomu ? snažím sa tváriť že nemám a keď bude mimčo tak zhodím 😀 😀 😀 od 16.08.12 nefajčím, tak som pribrala 😀

janap76
20. feb 2013

@lubanka ten sneh mi už ide tak na nervy 😠 😠 😠 a mám aj motorovú pílu 😀 😀 😀 tak bacha 😝 ...na rezanie dreva, vieš ? ako nerežem ho ja, lebo to by bol fakt masaker 😀 😀 😀 😀 Ľubka zas sa mi chce spať 😔

lubanka
20. feb 2013

@janap76 😀 😀 zasa to s tým spaním nepreháňaj 😀 😀 veď ty si teraz čistý pacient trpiaci spavou nemocou 😀 😀 😀 ... nie, ja len žartujem... to je v poriadku... 😉 aj ja som bola niekedy jak na "duracelkách" a inokedy čistá "šípková Rúža" 😀
ja som počas celého tehu tuším ani jeden film nedokukala... ale titulky na začiatku a na konci poznám všetky 😀 😀 😀

janap76
20. feb 2013

@lexus77 no aj ja to už budem robiť iba takto, radšej zaplatím a hotovo...ten segedín radšej nekomentujem, lebo by som ho zjedla teraz asi aj s tanierom 😀 😀 😀 inak poznáš ten kebab pri veľkej križovatke ? neskutočne mi chutí 😝 😝 😝 ..... ja nemám skoro žiadne sošky a také džabdy ...kvôli tomu že nenavidím potom z toho utierať prach 😀 😀 😀
keď začínaš o 7 hod. o ktorej ideš z domu ? ....musím ísť do chladničky 😝

janap76
20. feb 2013

@lubanka len dúfam že tá spavosť prejde po I trimestri .... 😕 😕 😕 povedz že áno 😅

lubanka
20. feb 2013

@janap76 ja som raz dokonca zaspala u gyndoša, keď som išla na kontrolu 😀 bola tam jedna "múmia", ktorá nemala záujem komunikovať (to ja kde prídem, tak sa hneď s každým do debaty dám... veď nikdy nevieš, čo múdre sa dozvieš 😉 a akú "spriaznenú dušu" môžeš spoznať 😵 ) a tak som čumela a čumela ... až do mňa sestrička drgla, že ma už volal lekár 😀 😀 keby ma ešte chvíľku nechala, možno by mi aj slinka išla 😀 😀

azzura
20. feb 2013

@lexus77 mne 1x dosla na 31DC a teraz presne

lubanka
20. feb 2013

@janap76 ... keď si "po mne" 😀 😀 😀 tak ťa sklamem... 😀 😀 ale len spi... už dlho nebudeš 😀 ani sa nenazdáš a do rúk ti vtisnú malé umrnčané a potom ešte s nostalgiou budeš spomínať na časy, keď si "zalomila" kedy sa ti zachcelo... 😀

azzura
20. feb 2013

@lubanka jati dam depkovat, ty len pekne sexikuj a meraj teplotku a rob ovu testy, co ma byt bude 😉 . No som skoro kompletka, este musime za notarom to čestne overit a som zvedava co zas mile mi zajtra v Care povedia

azzura
20. feb 2013

@lubanka lubka, to som ta nechcela zarmutit, iba som zachranovala tvojho muzicka, ale ked chcete tak aj 2x denne 😀 😀 😀 😀

azzura
20. feb 2013

@janap76 ja mam cholesterol dedicny aj stihlost po mame 😀 😀 😀

lubanka
20. feb 2013

@azzura už žiadne jobovky... 😠 zajtra máš naplánovanú šokovú terapiu... "Vážená pani... ten dominantný foliku, čo sme tu minule videli, je tu stále pripravený a so sebou si vedie ďalších 15 parťákov 😀 😉 to znamená, že už pichať "len tak pozvoľne", žiadne extra dupľa dávky... 😉 už len nachystať mm, nech "nabije pušku" a tfuj tfuj tfuj 😀 😉

azzura
20. feb 2013

@lubanka noooo, len aby ten šok nebol negatívnym smerom, lebo tam odkvecnem. Zajtra mam 14DC, mala by som pichat do 15DC, tak dufam že v pondelok by som mohla ist aj na OPU.....ja už ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem vajka von a dnu len embrijka ci blastocystu.....
No vsak mm vymiena naboje 😀 😀 😀 aby boli cerstve, zrele a fajnove.....kebyže možem tak im vbehnem do laborky a napicham si ich tam sama 😀

lubanka
20. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 presne o to mi išlo... 😀 😀 😀 inak dnes som akurát rozmýšľala, že keď je niekto taký "statočný" a "ide mu to"... ako to zaznačí v grafe? veď oni tam "akceptujú" iba raz denne 😀 😀 😀

lubanka
20. feb 2013

@azzura žiaden negatívny... dobre to máš naplánované... len pokračuj... pichaj, mm vymieňať náboje, cez víkend odpočinúť a v pondelok my budeme sedieť pri PC a kričať "Monika do toho!" 😵

lexus77
20. feb 2013

@janap76 jj viem ktory kebab máš na mysli...no môže byť,ale dlho som tam nebola🙂.....čo dobré si našla v chladničke?🙂....ked idem na 7 h....chodím z domu podla počasiamked je supera sucho stačí mi isť aj niečo pred pol šiestou,ked je počasie na hovno napr nasnežené,radšej idem skor z domu🙂

janap76
20. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 máme veľa spoločného 😀 😀 😀 síce to nebolo u gyn ale u obvodnej, ale tiež som zaspala 😀 😀 😀 keby sme sedeli naraz u tej istej dr, urrrrčite by sme nespali ....by sme trkotali 😝 .... 😵 no poď, ideme 😉

janap76
20. feb 2013

@lexus77 fašírku a varene zemiačky a kyslú uhorku 😝 .... takže ideš cca o pol šiestej a prídeš cca o 19,30 ? tak ?

azzura
20. feb 2013

@lubanka da sa v grafe zaznacit aj dve xx 😀 😀 😀 my sme take mavali, ale 3x to neviem

azzura
20. feb 2013

@lubanka 😀 😀 jaj, to nebudete moc tolko na mna mysliet, lebo ma neuspia ako budm štikutať 😀 😀 😀 😀

gelinka75
20. feb 2013

@janap76 uz sme boli, zobrali jej vzorku z jednej oblicky a ze treba aj z druhej tak este pojde nato, ale ze kedy tak to nevie

gelinka75
20. feb 2013

@lubanka dnes stale nic, este som schytala nejaky zapal tak som si kupila kanesten, zajtra idem k dr. tak sa s nim poradim co nato 😕 to mam od tych vloziek co som teraz dlho nosila a potom intimky, ved sme ani nesexikovali