Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 len ja to nemam vnutri ale vonku, akoby podrazdene z vloziek alebo co...mam tam napisane v histologii nejaky zapal alebo co, vela veci tam nerozumiem, ich tie lekarske vyrazy, zaver je zvysky z gravidity, co som vedela aj ja 😠, zajtra si to necham vysvetlit od dr. ked tam bol zapal tak kedy mohol vzniknut, lebo ja som mesiac predtym brala silne atb, tak neviem ci som mohla mat okrem toho nejaky zapal, alebo to zaniesli pri vklade
@gelinka75 teraz si náchylnejšia... 😖 ale môže to byť aj z intímiek, ale ty si nebrala aj lieky nejaké? lebo mne zakaždým, keď napr. antibiotiká beriem, tak čistý prúser... 😠
keď budeš dávať jogurt... tak daj jahodovú activiu 😀 😀 😀 tá je dobrá 😀 😀 😀 😀 že @janap76... to ty máš recepty... hotová "teta bylinkárka"... ešte, že nie je stredovek, lebo inkvizícia by si na tebe zgustla 😀
dnes je den blbec, prasklo mi predne sklo na aute, dufam, ze crepy prinasaju stastie aj ked na jesen sme menili zadne sklo a neprinieslo stastie, alebo prinieslo len na chvilu, toto je vsak väcsie sklo, mozno to stastie fakt pride, lebo inak to ide len do penazi 😠 😠 😠 😠
@gelinka75 hmm... neviem, už sa nepamätám, ako to bolo po kyrete... ale aspoň keby mrkol nato, čo ťa teraz trápi a poradil, čo užívať, aby sa to dalo do poriadku. no a aj ultrazvuk by ti mohol urobiť, ale myslím, že ten sa robí až po mrche...
čo sa týka toho rozbitého skla... 100% to bude šťastie a úspech... a v takom prípade kašlať na prachy 😉
@gelinka75 ináč aj my sme cca pred 2mesiacmi menili čelné sklo, ale to nám (keď som sa vracala z CAR) odskočil kamienok od nákladiaku na dialnici... najprv bola len trhlinka a za pár týždňoch "šleha" skrz celé okno... 😖 a nám to vtedy šťastie nedonieslo... keďže KET bolo negatívne 😖
@lubanka no ved uvidim ako zajtra vybavim, lebo som tam volala, ze zajtra mam kontrolu a cas nie je napisany a sestricka, ze ani ste neni poznacena na zajtra, menili sa tam sestricky a ta predtym diktovala datum lekarovi ale nezapisala ma, ze mam aj tak dojst 😖 dnes same negativne spravy
@gelinka75 a to máš pravdu, že nejako skoro by sa mi hlásila... dnes som 17DC... ja zvyknem mávať také stavy týždeň pred... ale čo ja viem, keď som aj soju "žrala" aj kvapky "chlípala" (vlastne tie beriem doteraz, len som znížila dávku) a ešte aj alchemilka a serafin 2xdenne... ja keď nič, tak nič a keď začnem, tak to stojí zato 😖
... a zahniezďovať sa mi nemá čo... to určite nie.. veď testy robím od tuším 8DC a ani test ani graf ju nezaznamenal... ☹
@gelinka75 Angelička prefoť si tú správu, nikdy nevieš kedy sa ti to zíde. A keď ti môžem poradiť .... za mlada som mala často problémy zo svrbením a všelijakými výtokmi. Dôvodov môže byť strašne veľa...môže to byť od mydla, od spodného prádla, prášku, intímiek ... ale, moj dr mi vtedy predpisoval krista krážom všeličo a všetko pomohlo ale iba na 2 týždne. Bola som z toho nešťastná. Potom som bola u známej urologičky, ona mi urobila výter / nechápala ako mi mohol všeličo predpisovať bez výteru - ten totiž presne ukáže čo sa deje / a napísala mi pre neho lístok čo mi má predpísať. A až vtedy sa to skončilo. Odvtedy som to nemala.....tak keby poterboval "usmerniť" tak ho usmerni 😝 😉 😀

@janap76 ja som sa pomýlila,ked idem na 7 h...myslela som ,že odchádzam z domu tak cca pred pol siedmou....(nie pred pol šiestou🙂)