Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte kočky 🙂
myslím baby, že nám nejak dochádza dych... už ledva zvládneme 2 strany denne zapísať a pred tým... som vás nestíhala čítať a nie to ešte stihnúť príspevok dať 😀 😉
Ahojte babulky moje, tak ako sa mate????
ja oznamujem, ze po ako-takej debatke s mojim chlapom to vyzera tak, ze sa pojde do Brnaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
Aj ked mi hadze neskutocne polena pod nohy a ja mam z neho pocit, ze ma vydiera...
@janap76 Ahoj Janula - tehula 😉
noooo je to take divne vsetko...niekedy mam pocit, ze ma fakt skusa kolko vydrzim a kde je moj strop! Hnevam sa neho, ale musim s tym nejako pomalicky bojovat...
povedal mi, ze si mam urcit priority a ze teda on na to peniaze uz nema a ze ak chcem, tak ok ale ze si mam predat auto...divne nie? urcit priority!!!!
ked zbadal, ze pozeram take auta ako mam ja na predaj, tak som videla na nom ze ide puknut od zlosti...
popri tom viem, ze by bol najstastnejsi a najuzastnejsi otec, keby sa to podarilo...
on si totiz po tejto skusenosti v Heliose vydychol a myslel si, ze uz ma konecne po tom, co mi slubil a ze uz len pockame na nasho maleho adoptka...avsak opak je pravdou...odkedy som zazrela na mojich testoch //...je to stale intenzivnejsie a tuzba ovela silnejsia ako som si myslela...
Nebola som tu dlho lebo som mala vela prac. povinnosti a pravdu-povediac som zase depkovala... 😢
a ty teda vy ako??? ako sa citis? uz ti aj brusinko rastie?
ahojte, takže punkcia cez vikend, o 14 sa dozviem presne. sliznica 10mm, folikov 8 ale vraj nemam ratat s tolkymi vajkami....cca 3-4, lebo len tolko je domintných a krasnych
@azzura ahoj Monika a ty ako???? vidis ake mam ja trampoty s tym mojim dedkom??? niekedy mam pocit ze on to dietatko so mnou proste nechce... 😖
zlaty klinec programu je, ze sa mi auto pokazilo a je v servise...fakt mi nie je nic dopriate bohes... uz si pripadam ako nejaky paranoik...nemam sil riesit jeho jesitnost a sebeckost a neochotu...po 8 ich rokoch...on je tak strasne tazka povaha......
@mates777 ach jo, zivot je neustaly boj ale nevzdavaj sa, ani on to tak nemysli, skor sa boji o teba aby to zas tak nedopadlo ako minule a potom budes v depke a bude bezmocny že ti nebude vediet pomoc. Proste sa nevzdaj...
Pozri na mna ako zle mi ide 2:IVF ale nevzdavam to, i ked vzdy ked dojdem od dr. tak som v smutku, ale potom sa rozbehnem...vzdy je nejaka nadej a ja sa tento rok nevzdam, aj keby som mala sa plazit, uz mam konske davky a aj tak sa mojim vajkam nechce, a predtym mesiac to biocem tehu a medzi tym choroba...proste zivot nas skusa, ale ja vzdy vstanem a idem dalej.....
@azzura moja...ty to mas teda faakt pestre...niekedy tak rozmyslam ze kolko este my zeny znesieme.... 😠 ale myslim si, ze teraz je u teba psychika na 1. mieste...musis byt pozitivne naladena........kaslat na to, ze vajok je malo...staci jedno jedine zdravunkeeeee
nejako to tu stagnuje...a uz by bolo nacase aby ste sa postupne popridavali k Janke...
@mates777 súhlasím s Monikou... nemyslím, že ti chce "robiť" problémy... ale skôr ťa chráni... (môj mm mi to tiež tak vysvetľuje, že radšej nič a je kľud, akoby ideme zas do toho a potom to po neúspechu so mnou trieska na všetky strany... ale on je taký, že ak natom trvám, tak ustúpi...) neboj sa, to sa poddá... už len ten prístup, že ti povedal, že dobre, ale predaj si auto... je plus! veď pred tým si povedala, že o tom nechcel ani počuť... ešte pár mesiacov a lete idete na IVF 😉 😵
@mates777 nooo, vsak sme silne pohlavie 😀 😀 😀 😀
Vecer ked si pichnem tych 400 IUI tak do pol hodky som mrtva a potom o 4.30 buntoším 😀 😀 😀 😀 ale už to nejak doklepem, mussiiiim, skoro som sa vo februrai pridala janke, tak spon som konecne videla // na TT a nie len na ovu, ale teraz ich ked sa ukazu len tak nepustim...si ich tam budem zvyraznovat 😀 😀 😀
@lubanka ano Lubka presne som cakala aj tento krat ze povie jednoznacne ze NIE...ked povedal ze si mam urcit priority tak ma skoro piclo..ved boha uz 8 rokov vie co je moja priorita..sorry za vyraz ja som proste uz 3 dni rozhorcena..
jasne, ze predam auto aj ked o peniazoch to u nas nie je...to len on ma takto vydiera alebo ako to mam nazvat...a to asi nie som psycholog, ale ja mam fakt obavy ze on nechce....do riti...ved on chce radsej adoptka ako svoje??? len koli tomu, ze si to bude musiet tam ist urobit??? moje nervy...ja sa skor dostanem k psychiatrovi ako do Brna 😎
@mates777 tak mu povedz to, čo ja svojmu tento mesiac: "buď sa začneš snažiť aj ty a nie len ja, alebo si nájdem aj "poistku", "záskok" ale potom sa nesťažuje, že si paroháč... bude to len tvoja vina... citujem tvoje slová: keď máš doma, čo potrebuješ, nepôjdeš to hľadať inde..." Toto bol môj monológ a zjavne zabral... 😵 😉 trochu drsné, ale keď pomôže... 😉 a ver mi po rokoch manželstva a v mojom veku mi vôbec nejde o sex... ale o ten výsledok 😵
@lubanka no, vracanie ma už preslo, lebo som zistila že to musim predychat....stiahnut kurenie a hlavne byt v klude a potom to pride, ale ako vzdy ked sa chystam že budem daco o 20hod pozerat tak z toho je figa, lebo už spim ako nemluvna.....ale aspon som schudla....som si v pondelk kupila gate že XS 🙂 🙂 🙂 . Vcera som sa brutalne pichla, mam modrinu ako hrom a aj au 😠
Jaj baby, preco su tie nase polovicky take tazkopádne....boha ved mi tolko robime pre to momco a oni len dojdu a vsukromi sa tam otrasu a tot vsetko, to my cestujem furt na kotroly aotrcame zadky dr a pichame tažke injekcie a o vedaljsích príznakoch radsej pomlci a tak dalej, ved to poznate......
Vcera som sa stretla s kamosom a že sa s nim rozviedla, ked zistila že ej nepodny,tak som zacala zsitovat že ako neplodny a on že normalne v ejakulate nema spermie a ja že ved ale ved je ešte moznost narezat semenik a tak dostat spermoše von a on že to nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je riziko, co ked mu tam zanesu infekciu a bla bla bla. Boha, nic neskusi a ma sancu, aj ked malu....ale plakat že ho ziadna nechce ked zisti že je neplodny tak to vie 😠
@azzura juuuj som sa zasmiala teraz Monickaaaaaaaa.....no bohes clovek uz rozmysla nad kade cim to je fakt...ale ja to zvladnem este chvilku...zajtra idem k svojmu dr o 10 tej aby mi dal urobit hematologiu, imunologiu a asi aj genetiku...potpm si pockam na vysledky, medzi tym predavam auto a moj nech sa aj na hlavu postavi...Brno to isti...a ak nie, tak si kupim v Brne spermose 😀 😎
ja som nejaká pribrzdená....nestíham Vás pomaly ani čítať popri robote ...alebo mám veľa roboty ??? 😀 😀 😀 😀 asi aj to 😠
ahojte poupatka som tu 😀

@gelinka75 aj môj to berie poctivo... dokonca si to už sám mieša vo vode... sem tam sa kontrolne opýtam, či to užil 😉 asi pomohla tá hádka a "divadlo" okolo odchodu... 😀 to je dobre, že to berú... aspoň nemáme pocit, že sme nato samé. to mňa vie nenormálne naštvať, keď vidím z jeho strany "veget" 😠 dokonca mi tu práve začal "stepovať", že či už som po sprche.. lebo že dnes je "obdeň"... och a mne sa tak nechce... ☹ keď to tento mesiac nevýjde, tak ďalší už nezvládnem... dobrovolne pôjdem na umelé... tam je to aspoň "raz" a hotovo...
mohol by mi "to" niekto zakázať, vtedy to lepšie "chutí" 😝 😀