Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura moja je to dost financne narocne to je fakt...nase ivf sme platili spolu s mojim...on dal viacej samozrejme...
momentalne dal vypoved v praci po 23 rokoch pretoze zacal podnikat...ale to nie je o peniazoch...aj ked uz v Brne budem ako samoplatca...
ja si to auto kludne predam aby som mu dokazala ake su moje priority...on velmi dobre vie, ze bez auta fungovat nikdy nebudem a kupim si potom ine...len mu chcem ukazat ze sa ho zrieknem, lebo vie, ze mam k autinku mojmu citovy vztah 😝
@mates777 tak tak, treba im to ukazat co je to ked zena CHCE!!!! nic ju nezastavi, ani oproti parna lokomotiva. Ja mam tiež cit. vztah mojmu azuritku ale ideme ho predavat, lebo to vyjde lepsie pre neho ako predat jeho, takže mi ostane jeho a on si na firmu kupi druhe.....
Moja fandim ti
@azzura vysledky - stitna zlaza ok - mierne zvyseny jeden hormon TSH ale tesne nad normu - povedal, ze to netreba riesit, toxoplazmozu nemam, vysli mi vsak krvne mutacie MTHFR C677T heterozygot - povedal, ze ani to netreba riesit, takze neviem, skusim si o tom este nieco precitat a poradim sa aj s dr. v centre, vysledky mam ofotene keby nieco 😉 mykozu nemam takze netreba nic len ze si to mam kremovat 😝
@azzura a co ja viem? dnes som to pocula prvy krat, co som si o tom precitala, tak sposobuju trombofilne stavy a toto co mam ja tak je jedna z 3 najrozsirenejsich, zatial viem len to, ze sa to neriesi len sa zvysuju davky kys, listovej a vitaminov B, len toto mi nepovedal lekar ale som si to precitala - Ženy s jednou alebo dvoma mutáciami mávajú problémy s otehotnením a vďaka hromadiacim sa trombom v cievach placenty dochádza často k opakovaným spontánnym potratom alebo odumretiu plodu. U vyvíjajúceho sa plodu postihnutej matky sa môžu vyskytnúť rôzne vrodené vývojové chyby. Relatívne riziko vzniku defektov neurálnej trubice je 2x vyššia pre potomkov matiek nesúcich dve mutácie oproti prípadom matiek s normálnym genotypom. Pri súčasnom nedostatku kyseliny listovej sa toto riziko môže zvýšiť až 5x.
@gelinka75 som zvedava ci este dnes budem pichat...ja by som radsej este dnes dala aby trosku este nastimulovali a isla až v nedelu na OPU. ale oni vydelia den na zakroku asi ked su dake pacientky
Neviem co si dame, to zavisi od poctu folikov, ale urcite budeme napichovat a potom neskor poriesil ci PK, rada by som ju dala, ale to zavisi asi od kvality oplod. vajok

@janap76 Janus, nepracuj, ved si tehu 😝