Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura pocuj povedz pred OPU sestricke ze ti minule bolo zle a ze si vracala ci ti nemoze dat nieco nato, uvidis da ti infuzku a nic ti nebude 😉 inak v nemocke co som bola, tak mi dali nejake 2 tabletky a pred zakrokom slany roztok nechutny vypit a po narkoze som ani nevedela, ze nejaka bola
Tak dnes este posledna davka, zajtra pregnyl a v nedelu OPU
@gelinka75 keďže môj "múdry" dr. nič neriešil, tak som si zaplatila genetiku... tam to zistili a kázali riešiť, keď budem tehu... povedala som to gynďákovi, ale ten nato zvysoka... až po tom nešťastnom pôrode som si zaplatila aj dobrú hematologičku a tá mi porobila vyšetrenia - fúú asi 12 ampuliek, ma riadne odšťavili ... čo všetko tam bolo neviem, ale od nej som sa konečne dozvedela, čo bolo na 99%príčinou mojich problémov... a ona aj povedala, že neodporúča umelé ale prirodzené tehu... že je presvedčená, že bez problémov donosím dieťa, len potrebujem okamžite od začiatku pichať fraxiparín, lebo inak to znova takto skončí... 😖 že má kopec pacientok s podobnými "stavmi" a žiaden problém... 😉 iba treba dať vhodnú liečbu a HNEĎ!!!! nie čakať až sa začne "otriasať" 😠
no a teraz idem nájsť link na ten môj graf 😠 😖
http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d
no tak je to isté nie? idem dole, takže nič... ☹
Dobre ranko
dobré ránko baby 😉 dnes sa mi (žiaľ predčasne) končí lážo-plážo... 😖 ríďo už dorazil, lebo vraj všetko postíhal skôr ako očakával 😠 to je zaujímavé, mne sa nepodarí "veci" poriešiť na prvý šup a nie to ešte v "predtermíne" a niekto... 😠
ako je u vás? my sme si naplánovali s mm víkend v Tatrách, ale asi z toho nič nebude, lebo je kosa a zasa padajú tie "biele hovná"... 😠 😠 😠
inak moje telo nesklamalo BT sa zasekla... asi to už tento mesiac zabalím, ako tak sa pokúsim nastaviť ( a hlavne uveriť) na KET a ak sa podarí, tak budúci mesiac... 😖
vcera posledne 3 injekcie boli pichnute na wc OC arkadia vedla tesca v TT, bola som s kamoskou flamovat. Takže to chcela vidiet, tak sme sa napratali 2 do kabinky a robila mi asistentku pri drzani injekcii. Differin mi krvacal, menopur nechcel do mna ist a puregon pohoda....bolo jeje z toho zle ked to vsetko videla. potom ma celu cestu drzala, lebo mi bolo mdlo, ale na vzduchu som to predychala 🙂 Myslim že konecne pochopila o com je aspon trosku IVF
@azzura ☹ ☹ ☹ už nech máš čím skôr potom... a s úspešným koncom, nech na najbližšom fláme, ktorý bude samozrejme o rok, už iba s tou kámoškou spomínate, aký "vedecko-fantastický film s prvkami hororu" ste spolu na wc "pozerali" ....
ale inak by všetky baby mali vidieť, čo podstupujeme, aby vedeli, čo to je mať šancu otehotnieť... a ktoré ženy si zaslúžia oslovenie "Mama"...
aha... 😀 asi som sa ešte poriadne nezobudila (to bude tým, že som spala 3hoďky 😖) teraz som si všimla, že si písala, že si včera pichla posledné... 😖 no čo no... blondýnka 😀 😀

@azzura hej boli v pohode v ramci nasich moznosti aj o nieco lepsie ako predtym 😝