Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Babiny ja keď vás čítam tak si až teraz uvedomujem, aké sme mali šťastie a narodil sa nám malinký 😔 To mám teraz 40 rokov a rok pred pôrodom saom potratila, to bolo moje prvé tehu ☹ a myslela som si že detičky nikdy mať nebudem, lebo som stará koza ale vidíte, ani neviem ako rýchlo sa zadarilo ten druhý krát 😉 Moja mamina vtedy povedala, aby som nebola smutná keď som potratila a išla na čistenie, vraj príroda si to ustráži, zrejme nebolo dieťatko OK a teraz keď ma dole vyčistia, tak budem hneď tehu 😕 A tak aj bolo!! 😵 Držím vám palčeky, ja som na pôrodnici ležala s maminkou, ktorá mala 42 a krásneho zdravého chlapčeka 😵
@azzura lebo sme včera večer boli u švagra (plietla som pre ich dcérku šaty, tak som potrebovala premerať) a urobili mi kávu... aj som myslela, že večer o 20h piť kávu 😕 ale tak zo slušnosti som ju hlupaňa vypila a do rána do 3h som "strážila" mm jak spí... 😠 a dnes sa tu pri PC ledva kývem a už sa ukazuje "super" deň, ako vždy keď sa šéf ide "vyvenčiť " a potom hrá dôležitého 😠
baby mozem mat ovulku na 35DC? vcera poobede az do noci som mala totalne egg hlien natahovaci, nechapacka 😕
baby vcera som vycitala, ze ta moja mutacia sposobuje, ze sa nevie premienat kys. listova v tele na tu formu ktoru potrebujem, takze obycajne tabletky su zbytocne, lebo metabolizacia tejto kyseliny je dost znizena ma to za nasledok ze sa v tele moze vytvarat viac homocysteinu, teda nieze viac ale nevie sa odburavat - to je to skodlive co sposobuje upchatie malych cievok v placente, teda sposobuje tromby, no proste cele zle, mala by som brat kys, listovu ale vo forme co uz je rozlozena - metafolin, to som zatial nasla len vo femibione ktory mi robi zle..metafolin posobi na znizenie homocysteinu a tym zlepsuje jeho odburavanie..takze idem pokukat kde este najdem metafolin len tak zvlast-ja nemozem mat nic jednoduche este aj tie posrate vitaminy musim brat v rozlozenej forme a myslim @lubanka, ze ak mas nejaku mutaciu tak aj teba sa to tyka, pozerala si aku mas?
@gelinka75 no... teraz som si počítala do zadu, čo máš... je to presne to, čo ja 😖 mala som už včera taký dojem, ale nebola som si istá...
takže v prípade tehu potrebuješ okamžite pichať fraxík... tak mi povedala hematologička... dokonca povedala, že už pred otehotnením sa má užívať anopirín alebo fraxík (ja som to robila rok, ale keď nenastalo tehu, tak som sa nato vy... mám dosť injekcií pri stimulke a nie to ešte toto a tiež sa to pichá do brucha 😠 ) a pravdepodobne vieš príčinu prečo sa prestali malinký vyvíjať... mne povedala, že u mňa toto bola príčina... že vraj strašne veľa žien to má (tú mutáciu) ale o nej nevie a až keď majú zopár potratov, tak začnú hľadať príčinu... 😖
@lubanka dokelu, ved stale o tom citam na nete a niekde odporucaju pichat a niekde nie, ze tato forma sa nelieci vobec iba ak uzivanim kys. listovej v extra davkach (co je na predpis) a B12, ale nikto ti nezaruci ze toto pomoze, uvidim co napisu z car a ani neviem kde v blizkosti najst nejakeho hematologa asi potom zavolam obvodnej nech ma niekam odporuci, lebo moj gyndos to nechce riesit
@azzura mohli ale nerobia tie testy standardne, ani tebe to nerobili a ze vraj to ma kazdy treti clovek, takze tak, teraz uz je to jedno, ale ak to bola pricina tak by som tomu chcela zamedzit pri pripadnom dalsom tehu, jednej kocke povedala hematologicka ze to neni pricina pricom mala uz 2 x MA a pritom ma leidensku mutaciu ktora je najhorsia z tych vsetkych, vidis ani lekari presne nevedia co to vsetko sposobuje
@gelinka75 no veď práve... myslím, že preto povedala, že keď otehu, tak okamžite volať, musím k nej na krv a podľa toho povie, čo ďalej... 😖 ja mám hematologičku v KE, lebo u nás sú "mastičkári" a myslím, že taký "odborníci" ma už doriadili, je načase, aby niekto normálny... a to som k nej prišla ako slepá kura ku zrnu... mm sa pozná s jednou doc. z KE a ona je jej kamarátka... boli na káve a pri tom jej spomenula, že čo sa nám stalo a či by sa nemohla na mňa kuk... povedala, že je normálne až zvedavá na ženu, ktorú tak "život bije"... 😒 a tak som tam...
@lubanka
@gelinka75 babiny, mám známu ktorá 4x otehotnela, prvé dve tehu bol potrat ale v už vyššom štadiu tehotenstva, takže musela mrtve detičky porodiť ☹ a ďalšie dve tehu porodila, vyzeralo to OK a po pár dňoch zistili, že majú vážnu chorobu(dobre si nepamätám ako sa to volá ale tuším atropia svalov??) a detičky nedožili ani rok. 😢 😔 Tu v Trenčíne jej tvrdili že má všetko v poriadku, no nedalo jej to, vybavila si komplex vyšetrenia aj s mužom až v Prahe a tam im zistili, že keby majú aj 10 detičiek a podarilo sa jej to donosiť, tak by mali vážne zdr. problémy a malilinké by zomreli. 😔 A tuto jej tvrdili že nevidia problém a iné vyšetrenia nemusí dať robiť, vraj načo?? 😠 Nakoniec si adoptovali krásne dievčatko, normálne sa podobá na ňu a sú šťastní 😉 Myslím, že keď si samé nebudete žiadať dáke vyšetrenia, tak vás doktori odbijú"načo??" Smutné v tomto zdravotníctve ☹
@gelinka75 hmm podaj by si mala pravdu, ja tomu tak stranse verim až to boli, ale odradza ma ten mali pocet folikov a to že su aj niektore krpate, takže to nebude bohvie co a potom sa bojim hlavne pondelku co oznamia kolko to prezilo...
Hej dnes je pregnyl
Este som furt nezaplatila tych 105 Eur 😀 😀 😀
Ozaj v nedelu nic neplatim, uz som zabudla ako to chodi 😎

@lubanka a prečo len 3 hodky si spala???