icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
22. feb 2013

@azzura to by ma neozbrali 😖 lebo my musíme prísť počas prvých troch dní cyklu a nasadí "svinstvo"... tak ďalší ultz a podľa toho KET... ja keď vás čítam, tak vy máte oveľa lepších lekárov... dá sa s nimi konzultovať a hlavne PÝTAŤ sa poprípade OPONOVAŤ... ale baby, ktoré chodia ku Hredzákovi veďia, že u neho iba "držať hubu a krok"... keď sme tam boli prvý krát, tak sa mm chcel popýtať niečo a normálne na neho vyskočil... od vtedy odmieta ísť k nemu do ambulancie... iba ma privezie a odvezie a komunikuje iba so sestričkou...
takže super nápad, stál by za pokus, ale v našom CAR pasé... preto hovorím, keď neotehu prirodzene, idem po mrazákov a na ďalšie IVF (čo dúfam, že nebude treba) mením CAR...

azzura
22. feb 2013

@gelinka75 strasne sa bojim momentu že povedia že Nic neprezilo, ako ked som mala ist na KET to bolo horsie ako to že krv po ET bola negativna

azzura
22. feb 2013

@lubanka aha, uz som pochopila. Moja ale ked budeš takto "jančiť" tak ta klepne pepka.....takže klud, ja viem že sa mi to lahko hovori, ale nic ine nam neostava iba cakat na zazrak

janap76
22. feb 2013

@mates777 konečne mám trošku času, koľko roboty mám teraz 🙂 ale cítim sa výborne tak robím 😉 z toho čo si napísala o polovičke mám také zmiešané pocity asi ako aj ty ..... ale poviem Ti úprimne, mňa by nahneval ....ale keď budeš tehuľka, na všetko zabudneš a potom uvidí 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀

janap76
22. feb 2013

@lubanka Ľubka a pozerala si včera doma či máš to isté čo Angelika ? A tie "biele hovná"padajú aj u nás 😠 😠 😠 😠 😠 a dnes som dlho telefonovala s jednou známou a ona mi povedala že z druhou dcérou otehotnela keď kojila prvú dcéru...prosím ťa ako môže otehotnieť keď nemá menzes ? ona to tiež dodnes nechápe 😀 ....ako je toto možné ?

azzura
22. feb 2013

@janap76 ahoj janula, aj kamoskina kakoska je tehu a pritom koji.... 😀 😀 😀

janap76
22. feb 2013

@lubanka joj najprv som ti napísala a potom som si prečítala že už si písala Angelika a že predsa máte to isté ...no nič, čítam ďalej ☹

janap76
22. feb 2013

@gelinka75 bože, ale keď na to trpí toľko žien, prečo to nevyšetrujú dopredu ...koľko žien by sa vyhlo smútku a nešťastiu... modlím sa nech nepatrím do toho aj ja 😒 😠

janap76
22. feb 2013

@azzura Ahoj moja 🙂 napísala si kakoška 😀 😀 😀 😀 😀 dobre som sa na tom preklepe zasmiala 😀 😀 😀 kakoška 😀 😀 😀 Monička takže v nedeľu ideš ? z celej sily budem na teba myslieť a držať ti prsty .... z celej sily 😵

azzura
22. feb 2013

@janap76 ja mam dost casto preklepy, ked okolo mna stepuje sefka a otravuje 😖 . Dakujem, budem to potrebovat 😵

odrik
22. feb 2013

@gelinka75
Ospravedlňujem sa, ale nedalo mi nenapísať Ti 🙂 ! Ja mám trombofíliu faktor V Leiden, teda leidenskú trombofíliu a hlavne neskutočne vysoký homocystein. Mám 40 rokov, pred dvoma rokmi som potratila, po potrate som mala hodnotu homocysteinu 38 - neskutočne veľa, keďže norma je t.č. do 12-15. máš pravdu, homocystein je nebezpečný v tom, že sa viaže spolu s cholesterolom a vytvárajú tzv. aterosklerotické pláty, ktoré upchávajú cievky drobné, neskôr aj väčšie. Nič som neužívala iba kyselinu listovú 2 tbl. denne a pyridoxin a samozrejme pitný režim. Po dvoch rokoch sa mi hodnoty krásne upravili, takmer som v norme 🙂. Tak držím palčeky!!!

janap76
22. feb 2013

@azzura ale veď tie preklepy su milé 😀 😉 ...že kakoška 😉

janap76
22. feb 2013

@gelinka75 v nejakom časopise som nedávnom čítala o tej listovke ...neviem to nájsť...tam bolo totiž aj uvedené kde je v tej forme čo si písala...ten femibion tam bol určite .... alebo som to čítala na nete ...no neviem....hľadám to

azzura
22. feb 2013

@janap76 vidi, že sa ti ta "kakoška" paci 😀

janap76
22. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 bohovsky sa mi to páči 😵 😉 😎

janap76
22. feb 2013

@azzura mám posledný blaster utrogestanu, dr povedal že ho mám už vysadiť... no bojím sa ... je to taká moja barlička....neviem čo mám robiť 😒

lubanka
22. feb 2013

@janap76 ja už nechápem vôbec nič... a dnes som hrozne pesimistická... niekedy je lepšie nečítať a radšej nič nevedieť... odobralo mi to energiu... 😔 som z toho hrozne smutná...
nejako už nechcem počuť, kto mal "nenormálnu" prekážku a otehotnel ani nevedel ako... to len ja mám nejaký problém a fakt má aj následky?! či ako... okolo mňa každý plače aké problémy má a úplne v pohode "prepláva" životom... ja držím stále "hubu" a večne sa so mnou niečo "trasie"... 😠 😠 😠 😠
prepáč, to nepatrí tebe, len mi dvihlo adrenalín, že zasa jedna "šťastná" ktorá kojí jedno, už čaká druhé... neplánované a možno ani (ešte nie) chcené 😠 😠 😠

lubanka
22. feb 2013

@janap76 Janka fakt to nepatrí tebe... mňa vykoľajilo to, že u Angeliky sa odohral scénar podobný ako u mňa... nič mi nie je, všetko v pohode a aha... začínam mať pocit, že tým, ktorým povedia, že im niečo je, tak tie "ofukujú" a vôbec im to netreba a nám, ktorým ozaj niečo "chýba", tak podľa nich sme o.k. 😠 😠 😠 a potom plačeme, máme 1000 otázok a odpoveď je ..." chýba vám šťastie" 😠 😠 😠 😠 😠 ale pravda je, že nám chýba odborník a nie šťastie 😠 😠 😠

gelinka75
22. feb 2013

@odrik ahoj diky za podporu a infosky, brala si kys. listovu 400 alebo 200, lebo ja mam doma 400 vku a este sa chcem spytat ci B12 si brala ako Bkomplex alebo zvlast B6?? tak je to fajn, ze aj toto vie pomoct, som rada, ze si napisala

janap76
22. feb 2013

@lubanka ...oni veľmi chceli ešte jedno, takže boli šťastní...ale súhlasím s tebou že niekedy je lepšie nečítať a nevedieť ...čo ti poviem, nebuď smutná ? ...rada by som, ale viem že keď som ja nešťastná alebo smutná, nepomáha to, pomôcť si viem iba ja sama....asi to máš rovnako ? zďaleka som si nevytrpela toľko čo ty, a aká som bola pred otehu ? zlostná, podráždená a .... akurát že ja som taká že to aj vypúšťam....vreštím, trieskam...správam sa ako idiot. / mm si už zvykol / proste musí to ísť von .... a mám ťa rada Ľubka.

lubanka
22. feb 2013

idem sa radšej prevetrať, lebo zlosť začína striedať depka... 🙄

lubanka
22. feb 2013

@janap76 vieš ono ma to preto tak dorazilo, lebo ja som si stále nahovárala (chcela som tomu veriť), že to nemôže robiť takú šarapatu, aby následok mohol byť aký bol... ale teraz keď sa "pridružila" Angelika... 😕 😕 padla som na hubu a otvorila oči... a mám nenormálnu chuť ísť rozbiť hubu môjmu gynekológovi... mohla som byť už za "vodou" a teraz ani neviem, či ešte dokážem byť tehu... 😠 😠 😠 😠
jaj idem von, lebo je zo mňa totálna vrtuľa dnes...
nič v zlom Janka... aj ja ťa mám rada 😉
😀 si tu vylievame srdcia jak "priteplené"... 😀 😝 len pre info... ja som čistý heterák 😀

gelinka75
22. feb 2013

@janap76 kolko beries utrosa? on sa nesmie vysadit zo dna na den, postupne uberat 😉

janap76
22. feb 2013

@lubanka ja si myslím že je to na rozbitie huby dementom 😠 ... fakt... vieš že keď otehotnieš, už sa to nebude opakovať !!! lebo budeš okamžite volať hematologičke a ona ako si vravela ti dá čo treba !!! a ty budeš za VODOU !!!
😀 😀 😀 mešuge 😀 😀 že priteplené 😀 😀 😀 šak sme kakošky neee ? @azzura
Ľubka šupaj sa prejsť ...len nech ťa nezavalia tie "biele hovna" ...čo mi už tak ide na nervy, že....fuha 😉

janap76
22. feb 2013

@gelinka75 brala som 2-0-2 a teraz beriem 1-0-1 a dnes sa začal 9 týždeň...Angelička bojím sa ho vysadiť 😖 myslíš že je somarina ho brať ešte aspoň 2 týždne ?

gelinka75
22. feb 2013

@janap76 podla mna kludne vysad, daj par dni 1ks a koniec, 2 ks to uz nie je taka silna davka 😉

gelinka75
22. feb 2013

@azzura neboj preziju, to by bola aka nahoda keby nic neprezilo..len nato nesmies mysliet, ak bude len 6-7 ks vajec urcite aspon 2 preziju 😉

azzura
22. feb 2013

@janap76 hmm, neporadim ti, ale mala by si ho pomali vysadzovat

azzura
22. feb 2013

@janap76 vidim, že mi to budeš oplieskavat o hlavu asi vzdy...ale ok...tak kokošky 😀

lexus77
22. feb 2013

@azzura azurka tak držím palce na nedelu,ale aj na tie dalšie dni,ktore sa budú zdať nekonečné🙂 🙂 🙂 🙂 🙂