Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 konečne mám trošku času, koľko roboty mám teraz 🙂 ale cítim sa výborne tak robím 😉 z toho čo si napísala o polovičke mám také zmiešané pocity asi ako aj ty ..... ale poviem Ti úprimne, mňa by nahneval ....ale keď budeš tehuľka, na všetko zabudneš a potom uvidí 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀
@lubanka Ľubka a pozerala si včera doma či máš to isté čo Angelika ? A tie "biele hovná"padajú aj u nás 😠 😠 😠 😠 😠 a dnes som dlho telefonovala s jednou známou a ona mi povedala že z druhou dcérou otehotnela keď kojila prvú dcéru...prosím ťa ako môže otehotnieť keď nemá menzes ? ona to tiež dodnes nechápe 😀 ....ako je toto možné ?
@gelinka75
Ospravedlňujem sa, ale nedalo mi nenapísať Ti 🙂 ! Ja mám trombofíliu faktor V Leiden, teda leidenskú trombofíliu a hlavne neskutočne vysoký homocystein. Mám 40 rokov, pred dvoma rokmi som potratila, po potrate som mala hodnotu homocysteinu 38 - neskutočne veľa, keďže norma je t.č. do 12-15. máš pravdu, homocystein je nebezpečný v tom, že sa viaže spolu s cholesterolom a vytvárajú tzv. aterosklerotické pláty, ktoré upchávajú cievky drobné, neskôr aj väčšie. Nič som neužívala iba kyselinu listovú 2 tbl. denne a pyridoxin a samozrejme pitný režim. Po dvoch rokoch sa mi hodnoty krásne upravili, takmer som v norme 🙂. Tak držím palčeky!!!
@janap76 ja už nechápem vôbec nič... a dnes som hrozne pesimistická... niekedy je lepšie nečítať a radšej nič nevedieť... odobralo mi to energiu... 😔 som z toho hrozne smutná...
nejako už nechcem počuť, kto mal "nenormálnu" prekážku a otehotnel ani nevedel ako... to len ja mám nejaký problém a fakt má aj následky?! či ako... okolo mňa každý plače aké problémy má a úplne v pohode "prepláva" životom... ja držím stále "hubu" a večne sa so mnou niečo "trasie"... 😠 😠 😠 😠
prepáč, to nepatrí tebe, len mi dvihlo adrenalín, že zasa jedna "šťastná" ktorá kojí jedno, už čaká druhé... neplánované a možno ani (ešte nie) chcené 😠 😠 😠
@janap76 Janka fakt to nepatrí tebe... mňa vykoľajilo to, že u Angeliky sa odohral scénar podobný ako u mňa... nič mi nie je, všetko v pohode a aha... začínam mať pocit, že tým, ktorým povedia, že im niečo je, tak tie "ofukujú" a vôbec im to netreba a nám, ktorým ozaj niečo "chýba", tak podľa nich sme o.k. 😠 😠 😠 a potom plačeme, máme 1000 otázok a odpoveď je ..." chýba vám šťastie" 😠 😠 😠 😠 😠 ale pravda je, že nám chýba odborník a nie šťastie 😠 😠 😠
@lubanka ...oni veľmi chceli ešte jedno, takže boli šťastní...ale súhlasím s tebou že niekedy je lepšie nečítať a nevedieť ...čo ti poviem, nebuď smutná ? ...rada by som, ale viem že keď som ja nešťastná alebo smutná, nepomáha to, pomôcť si viem iba ja sama....asi to máš rovnako ? zďaleka som si nevytrpela toľko čo ty, a aká som bola pred otehu ? zlostná, podráždená a .... akurát že ja som taká že to aj vypúšťam....vreštím, trieskam...správam sa ako idiot. / mm si už zvykol / proste musí to ísť von .... a mám ťa rada Ľubka.
idem sa radšej prevetrať, lebo zlosť začína striedať depka... 🙄
@janap76 vieš ono ma to preto tak dorazilo, lebo ja som si stále nahovárala (chcela som tomu veriť), že to nemôže robiť takú šarapatu, aby následok mohol byť aký bol... ale teraz keď sa "pridružila" Angelika... 😕 😕 padla som na hubu a otvorila oči... a mám nenormálnu chuť ísť rozbiť hubu môjmu gynekológovi... mohla som byť už za "vodou" a teraz ani neviem, či ešte dokážem byť tehu... 😠 😠 😠 😠
jaj idem von, lebo je zo mňa totálna vrtuľa dnes...
nič v zlom Janka... aj ja ťa mám rada 😉
😀 si tu vylievame srdcia jak "priteplené"... 😀 😝 len pre info... ja som čistý heterák 😀
@lubanka ja si myslím že je to na rozbitie huby dementom 😠 ... fakt... vieš že keď otehotnieš, už sa to nebude opakovať !!! lebo budeš okamžite volať hematologičke a ona ako si vravela ti dá čo treba !!! a ty budeš za VODOU !!!
😀 😀 😀 mešuge 😀 😀 že priteplené 😀 😀 😀 šak sme kakošky neee ? @azzura
Ľubka šupaj sa prejsť ...len nech ťa nezavalia tie "biele hovna" ...čo mi už tak ide na nervy, že....fuha 😉

@azzura to by ma neozbrali 😖 lebo my musíme prísť počas prvých troch dní cyklu a nasadí "svinstvo"... tak ďalší ultz a podľa toho KET... ja keď vás čítam, tak vy máte oveľa lepších lekárov... dá sa s nimi konzultovať a hlavne PÝTAŤ sa poprípade OPONOVAŤ... ale baby, ktoré chodia ku Hredzákovi veďia, že u neho iba "držať hubu a krok"... keď sme tam boli prvý krát, tak sa mm chcel popýtať niečo a normálne na neho vyskočil... od vtedy odmieta ísť k nemu do ambulancie... iba ma privezie a odvezie a komunikuje iba so sestričkou...
takže super nápad, stál by za pokus, ale v našom CAR pasé... preto hovorím, keď neotehu prirodzene, idem po mrazákov a na ďalšie IVF (čo dúfam, že nebude treba) mením CAR...