icon

Ráno pozitívny a poobede negatívny test

rencika8
25. júl 2013

Včera som si robila ovu test a výsledok bol negatívny , robila som další dnes ráno o 10hod.a ukázali sa mi dve čiaročky 🙂 a pre istotu som si spravila ešte jeden teraz a výsledok zas negatívny ☹ .Je normálne aby mi to tak kolísalo?
Vopred Vám ďakujem za názory.

igiana
25. júl 2013

@rencika8 rano byva koncentracia HCG vyssia ako pocas dna, kedy viac pijes a moc je zriedeny. Preto ti mohol ak si tehu vyjst test pozitivny. Robila si si tu istu znacku? Skus si urobit este zajtra rano, ak bude pozit. tak si tehu

sense
25. júl 2013

ano je to mozne, rano byva hladina HCG vyssia ako okolo obeda a vecer, ak by si si spravila test o jeden dva dni neskor uz by vysiel aj poobede pozitivny nakolko sa HCG kazdym dnom zvysuje. A ako pise igiana zalezi ci aj teesty boli oba rovnake lebo ak boli odlisne mozu byt inak citlive

ematko29
25. júl 2013

@igiana
@sense ale ona píše o ovulačnom teste,ja v tomto poradiť neviem

igiana
25. júl 2013

@ematko29
@rencika8 aha, sorry, to som si nevsimla 😀

rencika8
autor
25. júl 2013

@igiana ja som si ale robilaovulačný test

rencika8
autor
25. júl 2013

@sense testy boli rovnaké

sense
25. júl 2013

aha sorry myslela som ze tehotensky....tak s ovulacnymi skusenosti nemam

skeptik
25. júl 2013

U ovulacnych testov ide o to, aby ta testovacia ciarka bola minimalne taka silna ako kontrolna. Pokial tomu tak bolo rano a teraz uz nie, tak to znamena akurat tolko, ze ovulacia nastava niekedy prave teraz v najblizsej dobe.

rencika8
autor
25. júl 2013

@skeptik Dakujem krásne za odpoveď 🙂

vaskova099
25. máj 2021

Čaute baby v nedeľu som si urobila test po obede dve čiarky včera na ranný moc som urobila test jedna čiarka ráno vstanem a ms prišla 🤦‍♀️🤦‍♀️ prosím vás stretli ste sa stim už niektorá?