icon

Reproimunológia

lienkara
26. aug 2025

Ahojte snažíme sa o bábo dva roky bola som na reproimunologii výsledky sú takéto sú to také hrozne výsledky ,žeby som nemohla mať bábo ? Nemáte niekto skúsenosť ? Nevyznám sa v Tom a do centra ideme až 23 septembra . Ďakujem

Reproimunológia
stellarstar
26. aug 2025

Ved tam máš s veľkými písmenami napísané že parametre v norme a blbo to máš ofotené nevidno všetko poriadne

lienkara
autor
26. aug 2025
@stellarstar

Ved tam máš s veľkými písmenami napísané že parametre v norme a blbo to máš ofotené nevidno všetko poriadne

lienkara
autor
26. aug 2025
@lienkara

@lienkara a sú tam aj parametre mimo normy tie som myslela .

majulka098
26. aug 2025

@lienkara podľa všetkého treba zlikvidovať zápal v tele a zbaviť sa klebsiely a candidy a tým pádom preliečiť aj partnera!!! ... Vzhľadom na to, že počas zápalu telo nebude chcieť implantovať vajíčko a tiez flóra v pošve nie je vhodná pre spermie

majulka098
26. aug 2025

A určite sa počas liečby nesnažiť o dieťa, resp. Nemať sex, keďže si najskôr budete ďalej odovzdávať kvasinky .. len sa divím, že počas 2 rokov neprišiel na tieto výsledky aj gynekológ sám, keďže na preventívke sa robia bežne výtery ... Plus, že nie sú žiadne symptómy?

lienkara
autor
26. aug 2025
@majulka098

A určite sa počas liečby nesnažiť o dieťa, resp. Nemať sex, keďže si najskôr budete ďalej odovzdávať kvasinky .. len sa divím, že počas 2 rokov neprišiel na tieto výsledky aj gynekológ sám, keďže na preventívke sa robia bežne výtery ... Plus, že nie sú žiadne symptómy?

@majulka098 nie nemám žiadne problémy ani pálenie ani nič podobné.... Možno preto že som brala antibiotiká dvoje tak mi to zišlo dole ,ale neviem.