icon

Rozdiel medzi plodným hlienom a hlienom pri vzrušení

13. mar 2025

ahojte tato otazka vyznie mozno velmi hlupo ale ja sa to nemam koho
opytat 🙂
plodny hlien viem ako by mal vyzerat ale kedy ho vlastne mate ? ked idete na wc a sa utriete co sa tym mysli ze pocas plodnych dni ma zena tam dole mokro? mam pco a ja mam stale nejake vytoky viac menej cely cyklus dodam ze menstruaciu mavam velmi nepravidelnu ale zaujimalo by ma ze po com vlastne patrat stalo sa mi ze som
Mala velmi silny ovulacny test no nie pozitivny vrchol som
nezachytila mozno bol v noci mega silne pichanie a bolesti no taky ten plodny hlien som
Mala pri vzruseni len a toto ma zaujima tiez su tieto dve hlieny rozlisne pocas ovu alebo po ovulacii ? alebo to ked sa zena vzrusi tak ten hlien je taky isty ako plodny napriek tomu ze tie plodne dni niesu? ja som z toho mimo viem ze je vas tu vela skusenejsich citim sa trapne ze sa vobec take blbosti pytam no velmi by mi to pomohlo dakujem 🙂

nika_val
13. mar 2025

Plodný hlien by mal mať konzistenciu ako vaječné bielko.
Taký ťahavý. Niekedy som si ho našla až po utretí na papieri a niekedy dokonca keď som docikala a išla sa utrieť som si všimla doslova (pardon za vyjadrenie) ako ten hlien visí zo mňa.
Ale nevedela som si na základe hlienu odsledovať ovuláciu.
Pretože som mala 7 dní pred ovuláciou hlien, potom pár dní nič a potom 2 dni pred ovuláciou hlien a až potom prebehla ovulácia (ale mala som ju potvrdenú dr keby sa riadim podľa hlienu myslela by som že ju mám skôr)

denisa_deniska
13. mar 2025

Doplním, plodný hlien nie je to isté ako keď je žena vzrušená. Ale v podstate konzistenciou je to veľmi podobné. Je dobré si sledovať aj hlien, ale ako píše kočka nadomnou, nemusí to byť smerodajné, taktiež ani pichanie vaječníkov.
Úprimne ti ale poviem, že si ten hlien odober. Nie je to nič nezvyčajné. Ja som mala dosť slabý podný hlien, keby si ho sama neodoberem, tak ani neviem. Pár mesiacov som myslela, že žiaden ani nemám 🤷🏻‍♀️