Ahojte baby. Na konci minuleho mesiaca sme si s manzelom povedali,ze uz si nebudeme "davat pozor". Dnes po pohl.styku som este chvilu lezala a az cca po 15min som sla na wc. Po utreti som zistila,ze okrem spermii mi vyteka aj ruzovo-hnedy vytok. V minulosti sa mi to parkrat stalo- ale vytok bola len krv a hovorila som to aj lekarovi a povedal mi,ze to moze byt len nieco male natrhnute alebo sme sexovali cez ovu a ,ze tam sa to stava dost casto. Tak som sa tym nezaoberala. Aj na preventivke ,ktoru som absolvovala v lete som mala vsetko Ok.Teraz by som mala mat podla internetovych vypoctov ovu ,tak neviem ci to opäť moze byt sposobene tým alebo to je uplne niečo ine. Mate s tym prosim niektora skusenost? Dakujem vopred
aj ja som krvácala cez ovuláciu pred dvoma mesiacmi - prvýkrát síce . hovorila som to môjmu doktorovi a vraj je to normálne ... cez ovuláciu alebo že keď žena rýchlo schudne nejaké kilá tiež sa to stáva ...
aj mne sa stalo že som počas ovu po pohl.styku mala výtok a vraj je to normalne....
ja aby som to upresnila . nemala som len výtok ale normálne krvácane ako pri menštrucii . takže aj toto je normálne ...
Dakujem, takze nič vážne to nebude lebo na internete som sa dočítala rôzne somariny kde hneď pisali o polipoch alebo zrastoch a podobne.
@ninus22 aj ja som mala a bola som tehotna, takze moze byt aj tehotenstvo
@okataivana za 2 tyzdne mi maju prist "kamosky" , tak uvidíme teda
aj ked to by bola dobra nahoda lebo zatial sme to skusali asi 5x naostro :-P
@ninus22 nooo mam dve krasne deti a mala som to při obidvoch
tak nech vsetko dopadne tak jako sizelate.
pekny den. i.
@ninus22 a na internete nehladaj lebo sa len znervoznis,najhorsie je si takto určovat diagnozu...
@ninus22 aj mne sa to stali prvykrat v zivote, ze po pohlavnom styku zo mna vysli spermie zmiesane s krvou. Bolo to take ruzove. Tiez sa snazime o babo. No neviem, nemam nejake probkemy. O par dni na to som dostala menzes. Robila som si aj ovu testy, ale boli negativne. Tak hadam to nebude nejaky zdravotny problem.
@okataivana bárs by si mala pravdu pekný deň aj tebe
@zuzuzuzka podľa mňa sa nemáme čoho báť, ako tak čítam má to viacero báb a žiadne ochorenie to nieje
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
aj ja som mala teraz taky hnedasty akoby hlien po pohlavnom styku pocas ovu, ale len po utreti na wc papieri..tiez by ma zaujimalo ci je to ok