Silnejší duch na teste a jemné špinenie.
Ahojte žienky :( som mlada baba mam 21 rokov no pokusam sa s priatelom o babenko uz asi 5 mesiacov nikdy mi menzes nemeskal. 23.1. Mi skoncil posledny menzes meska mi uz 18 dni ..
Prvych 10 dni som cakala a skusala tehotenske testy neukazovali nic ...
Tak som sa rozhodla ist na gyndu kde mi urobili krvme hcg testy a pozreli ma vraj je vsetko v uplnom poriadku
Pockala som na vysledky kde bolo hcg naozaj velmi malo zvysene zevraj som na uplnom zaciatku ...
Presiel dslsi tyzden a ja som si urobila dalsi test a na nom bola aj druha menej silna ale dost badatelna ciarka
Potesila som sa ako nikdy ale hodinu na to som zacala jemne krvacat teda skor taka hneda krv
Hned som isla na gyndu
V maternici stale nic ziaden plod a vraj ani nikde inde ani cysta maternica vyzera ze sa pripravuje na nieco nvraj som bud zrejme na zaciatku no mne to pride cele divne ved uz mi meska 18 dni menzes a pred tyzdon som mala tie krvne a tam malinko hcg zvysene tak by malo byt uz nieco v maternici navise aj ten yest ....ach som z toho cela zmagorena smutna a vystresovana :( a teraz zasa trocha krvacam
Ja tiež som spinila hneď na začiatku len sa nestresuj lebo mne to spúšťa to, lekár mi asi v 7tt nasadil ale lieky
to spinenie moze byt hniezdenie babatka, ja som to mala pri oboch detoch. Ked som isla s tym k doktorke, tak ma upokojila, hoci na ultrazvuku este nebolo nic vidiet. Bol to len fliacik, tak sme isli este o tyzden a uz bilo srdiecko a bolo vsetko jasne 😍. Drzim palce
@kikaham dali ti dalsi termin na krv na kontrolu hcg? Drzim palce aby to bolo ok. Zial u mna to az tak dobre nedopadlo. Ale kazda zena je ina, tak ako aj kazde tehotenstvo.
Test nemusí ukázať hneď. V prvom mesiaci ani mne neukázal 2 II. No hlavne sa N E S T R E S U J !!! Môže Ti to uškodiť.

niekomu ukaze az ovela neskor aj po mesiaci test