icon

Skorý príchod možnej menštruácie

bezmena18
25. mar 2018

Ahojte baby nakoľko sa snažíme o babätko tak sa vas chcem spýtat s priateľom spavame kedykolvek nehortíme to poslednu ms som mala 1.3 a 7.3 mi slončila prave som v práci od rana som mala veľmi divný pocit pobolievalo ma v podbrušku idem si na wc a zrazu krv roztrasená som prišla laknutá riadne že čo sa to deje ono to je taka bledá krv ale bolí ma brucho ako pri ms velmi ma to vystrašilo mal niekto podobnu skusenost lebo je to ešte len 20 deň od poslednej ms ďakujem za každu odpoveď 😇

laura1989
25. mar 2018

Môže to byt zahniezdovanie 😍

desantana
25. mar 2018

Cyklus sa počíta od prvého dna ms, nie posledného. Je to teda dnes 25-ty den a to je normálna dlzka cyklu.

bezmena18
autor
25. mar 2018

A kedy si mam teda asi spravit test 😇

bezmena18
autor
25. mar 2018

@laura1989 a kedy by som si mala spravit test 😇

petra844
25. mar 2018

@bezmena18
Ahoj ja som mala toto iste 19den ako keby spinenie isla som k dr a mam malu cysta takze teraz cakame menzes a potom ma skontroluje ci cysta praskla
Ale nemusis mat to iste moze to byt aj uhniezdovanie
Test by som si urobila byt tebou az keby menzes meskal aspon 1-2dni skor si myslim ze netreba

stanass
25. mar 2018

@bezmena18 Dnes máš 25 deň cyklu a keďže je to bledá krv, tak to by mal byť začínajúci menzes. Pri uhniezďovaní vajíčka môže byť výtok, ale ten je tmavo červený až do hneda - aspoň mne to tak vysvetlila lekárka. Testy si rob až po tom, ako bude menzes meškať pár dní, skôr to nemá význam, lebo aj keby ti niečo ukázal, to ešte nezaručí, že vajíčko je už riadne uhniezdené, predídeš tak zbytočnému sklamaniu a bolesti.

laura1989
26. mar 2018

@bezmena18 urob si radšej po meškaní 😊 ako to vyzerá dnes ?

bezmena18
autor
26. mar 2018

@laura1989 je taka slabunka uplne ina ako obvxkle ale mam bolesti ale krvi moc neni je to len take slabe a ja som doteraz mavala v] dy riadne silnu preto ma to aj prekvapilo 😊

laura1989
27. mar 2018

@bezmena18 super keď prestane urob si test 😍

nicoletnicol
27. mar 2018

Mam podobnú situácii ale vsetko konzultujeme s gynekol. telefonicky poprípade osobne, na 22DC som krvácali a nebol to MC, výsledok Hcg negatívny, o tyzden zase gynd