Skúsenosti po akútnej sekcii v 32. týždni
Ahojte ,,,akutna sekcia v 32.týždni ,začalo krvácanie kvôli otváraniu, otvárala som sa preto lebo som veľa veľa plodovej vody a plodovej vody som mala veľa kvôli tomu ze bábätko malo vrodenú vadu črievka. Natoľko ze cele tehotenstvo bolo bez problémov ani žiadnu vrodenú vadu mi nezistili len až po narodení.
Bábätko malo váhu 1160kg len že už je teraz anjelikov a bolo to moje vysnívané bábätko. Stále som túžila byt mamou a aj stále túžim .sekciu som mala pred mesiacom a niekoľkými týždňami. ,,maly ste už skusenost z niečim takým ? Ak áno za ako dlho ste otehotneli ? A ako to bolo ? Ďakujem za rady.

@nilinka2345 ahoj, mne sa tiež narodilo bábätko v 32-33tt akutnou sekciou (pre mňa však druhá), ale malo inú vyvinovu vadu. Viem ako ťažko ti teraz je a aj aká veľká je túžba znova otehotnieť. Mne moja lekárka odporučila počkať až dva roky s ďalším tehotenstvom, ale keď som sa pýtala iných lekárov odporúčajú aspoň 6 mesiacov počkať, avšak ideálne aspoň ten rok. My sme sa s manželom dohodli, že ten rok si dáme priestor a čas na zahojenie aj po fyzickej stránke ale aj tej psychickej. Daj tomu čas, veľa síl prajem.