Skúsenosti s aplikáciami pri snahe o bábo
Ahojte, aké máte skúsenosti? Sedelo Vám približne plodné obdobie, termín ms a pod.? Snazilkujeme 5mes., na odporúčanie kamarátky som si stiahla túto. Viem že podľa appky sa nedá 100%držat, každé telo je jedinečné...
Len ma zaujímajú reálne skúsenosti. Ďakujem a krásny piatok ☺️

@lenks99 momentálne 3mes. Mam 24dnovy cyklus. Predtým som mávala 28.... Odkedy sme sa začali snažiť mam aj o veľa silnejšiu a bolestivú ms ako predtým.
Zas nejak netlačíme na pílu. Už mám 2 synov, ale keby sa podarilo potešilo by😁
Ďakujem za reakciu
Ovu si musíš sama odsledovat, veď ta apka nie je nijak spojená s tvojim telom a v nastaveniach treba nastaviť kedy máš ovu ked to mas už odsledovane. Tak bud ovu testy alebo folikulometria u gyn
Sex mavat kazdy den, tak to jedine pomoze.
ALE! Mala som kvalitne smart hodinky, kt merali vsetko a k tomu takuto prepojenu aplikaciu a po dlhodobom pouzivani bol kalendar presny aj napriek nepravidelnemu cyklu.
@janakomancova tiež som ju používala, u mna to sedelo, ale ja som mala ms vzdy ako hodinky, aj priznaky, aj pms.
Ale ako píšeš každé telo je jedinečné, niekto ma ovulaciu skôr niekto neskôr. Skor by som skusila ovulacne testy namiesto aplikácie 🙂
Takato aplikacia je k nicomu. Tam je v nastaveniach, kolko dnovy mas cyklus, tak ti len vyrata pravdepodobnost, kedy priblizne je ovulacia. Ale s nastavenim tvojho tela to nema nic spolocne. Ak to chces mat presnejsie, je potrebne si aspon znacit teplotu. Vyuzivala som appku FertiltyFriend alebo tak nejako, merala som si bazalnu teplotu a znacila to tam. Appka mi vyhodila graf a z tych grafov teploty som sa naucila lepsie poznat svoje telo, vedela som presne, kedy prebehla ovulacia (niekedy aj predpovedat, kedy pride ovulacia).
A nie, ovulacia naozaj nemusi byt presne na 14-16 den. Ak mas kratsie cykly, tak ovulacia moze byt skor. Mne sa raz podarilo otehotniet na 10. den cyklu a viem to urcite. Resp. 10. den bola ovulacia.
Používala som FertilityFriend, merala som pravidelne bazálnu teplotu, zaznačovala si ju do grafu. Tak som zistila behom pár cyklov, kedy mám ovuláciu, koľko mi trvá ktorá fáza cyklu. Nemala som ovuláciu na 14. deň ako býva obvyklý štandard, ale až na 17. deň. Toto zistenie mi následne pomohlo k otehotneniu. Po prvom tehotenstve sa mi cyklus zmenil, striedali sa mi ultrakrátke cykly s dlhšími, v niektoré mesiace mi vyšla ovulácia na 11. až 12. deň cyklu. Takže sme sa zase podľa toho zariadili. Ak chceš naozaj sledovať svoj cyklus, stiahni si appku s meraním bazálnej teploty. Ja som si kúpila rýchlo merajúci teplomer a merala každé ráno teplotu pod jazykom v rovnakom čase. Bolo to efektívne, odporúčam.
@janakomancova no my keď sme sa snažili o babo ako som vysadila antiku tak mne zostal vlastne 21 dňový cyklus plus 7 dní bez tabletiek a keď som s tým šla ku doktorovi tak povedal ze to je veľmi málo takže mi dal nejaké tabletky aby mi ten cyklus pretiahol aspoň na 28 teraz mam síce 27 ale lepšie. A mne strašne na bolesti pomohla alchemilka ráno a večer malinnik .po 3 mesiacoch pitia čaju bolesti žiadne by som povedala a krvácanie úplná pohoda už
@janakomancova podľa tejto appky mi menštruácia chodila na deň presne ale nemôžeš sa spoliehať že máš ovulaciu keď ti tam ukazujú plodné dní, aplikácia nie je tvoj organizmus 😀 my sme si nedávali pozor mimo plodné dni a akosi boli vtedy plodné 🤭
Ja aplikácie žiadne vôbec nepoužívam MS mi chodí vždy o 5 dní neskôr a plodné dní ani neviem kedy mam vždy viem podľa výtoku,, môžeš otehotnieť aj počas neplodnych, nerieš to a nemaj v hlave snaženie,
@janakomancova nie nesedelo a pouzivala a zapisovala som 2 roky poctivo vsetko( ovulacia prebiehala uplne ine dni, ako to vyhodnotila appka podla záznamov)

@janakomancova ja keď som toto riešila kalendár tak mi doktor povedal ze na 14-16 deň je stále ovulácia. A co tam vidím u teba tak tam máš 11 deň. Mne to príde nejako skoro. Skus si kúpiť ovuláčne pásiky. Mne tiež pomohli tie keď som si chcela zistiť ovulaciu