Skúsenosti s balíčkom Flolandrol a Infolic Premium
Ahojte dievčatá,
má niekto skúsenosť s partnerským balíčkom Flolandrol + Infolic Premium? Bola som na klasickej preventívnej prehliadke a gynekologičke som spomenula, že sa už asi pol roka snažíme o bábätko, zatiaľ bez úspechu. Hneď mi odporučila túto metódu, nasadila nám tento balíček a povedala, aby som prišla znovu o tri mesiace. Zaujíma ma, či to niekomu reálne pomohlo ak ano po akej dobe (otehotnenie, úprava cyklu, spermie atď.). Ďakujem za každú skúsenosť 🤍
@vlocka16 brali sme, nepomohlo. Ja mám PCOS, manžel tiež problém so spermiogramom. Druhé dieťatko máme teda po IVF. Manžel bol na spermiograme? Ty máš hormonálny profil v poriadku?
@vlocka16 brali sme, nepomohlo. Ja mám PCOS, manžel tiež problém so spermiogramom. Druhé dieťatko máme teda po IVF. Manžel bol na spermiograme? Ty máš hormonálny profil v poriadku?
@anonym_81a1c0 no zatial som bola iba na preventivke tam som to spomenula a nasadila vitamíny, este nám neprisli ale očakávam že tento týždeň, nie neboli sme zatial nikde , iba toto povedala gyn a že o tri mesiace sa mám ukazat znova
@vlocka16 prvé dieťa vzniklo až po nasadení clostilbegitu. Pred začiatkom snaženie o druhé sme si nasadili tieto vitamíny a po 2 mesiacoch bratia bolo druhé dieťa na prvý pokus 😁🤷 cyklus som mala trošku zmení, viac som krvácala. Ja prikladám váhu týmto vitamínom ale ruku do ohňa za to nedám ale na vašom mieste by som to skúsila 😁 sú to predsa len vitamíny
@vlocka16 prvé dieťa vzniklo až po nasadení clostilbegitu. Pred začiatkom snaženie o druhé sme si nasadili tieto vitamíny a po 2 mesiacoch bratia bolo druhé dieťa na prvý pokus 😁🤷 cyklus som mala trošku zmení, viac som krvácala. Ja prikladám váhu týmto vitamínom ale ruku do ohňa za to nedám ale na vašom mieste by som to skúsila 😁 sú to predsa len vitamíny
@mullerova46 veľmi pekne vám dakujem , vyskusame snad do tri mesiace prídem iba na potvrdenie 😁

Ospravedlňujem sa za preklep mala som na mysli , Partnerský balíček Inofolic Premium a Folandrol.