Skúsenosti s balíčkom Folandrol a Inofolic Premium
Ahojte dievčatá,
má niekto skúsenosť s partnerským balíčkom Flolandrol + Infolic Premium? Bola som na klasickej preventívnej prehliadke a gynekologičke som spomenula, že sa už asi pol roka snažíme o bábätko, zatiaľ bez úspechu. Hneď mi odporučila túto metódu, nasadila nám tento balíček a povedala, aby som prišla znovu o tri mesiace. Zaujíma ma, či to niekomu reálne pomohlo ak ano po akej dobe (otehotnenie, úprava cyklu, spermie atď.). Ďakujem za každú skúsenosť 🤍
@vlocka16 brali sme, nepomohlo. Ja mám PCOS, manžel tiež problém so spermiogramom. Druhé dieťatko máme teda po IVF. Manžel bol na spermiograme? Ty máš hormonálny profil v poriadku?
@vlocka16 brali sme, nepomohlo. Ja mám PCOS, manžel tiež problém so spermiogramom. Druhé dieťatko máme teda po IVF. Manžel bol na spermiograme? Ty máš hormonálny profil v poriadku?
@anonym_81a1c0 no zatial som bola iba na preventivke tam som to spomenula a nasadila vitamíny, este nám neprisli ale očakávam že tento týždeň, nie neboli sme zatial nikde , iba toto povedala gyn a že o tri mesiace sa mám ukazat znova
@vlocka16 prvé dieťa vzniklo až po nasadení clostilbegitu. Pred začiatkom snaženie o druhé sme si nasadili tieto vitamíny a po 2 mesiacoch bratia bolo druhé dieťa na prvý pokus 😁🤷 cyklus som mala trošku zmení, viac som krvácala. Ja prikladám váhu týmto vitamínom ale ruku do ohňa za to nedám ale na vašom mieste by som to skúsila 😁 sú to predsa len vitamíny
@vlocka16 prvé dieťa vzniklo až po nasadení clostilbegitu. Pred začiatkom snaženie o druhé sme si nasadili tieto vitamíny a po 2 mesiacoch bratia bolo druhé dieťa na prvý pokus 😁🤷 cyklus som mala trošku zmení, viac som krvácala. Ja prikladám váhu týmto vitamínom ale ruku do ohňa za to nedám ale na vašom mieste by som to skúsila 😁 sú to predsa len vitamíny
@mullerova46 veľmi pekne vám dakujem , vyskusame snad do tri mesiace prídem iba na potvrdenie 😁
@vlocka16 pri prvom sme brali obaja 4mes a otehotnela som s PCOS vajecnikmi, neviem, ci vdaka tomu, ale za pokus to podla mna stoji.
My máme iba zhorsený spermiogram ja všetko ok ale ani po dvoch cykloch keď sme to brali som neotehotnela, ja som z neho akurát tak pribrala 😀viac mi chutilo papať ale to mi nevadilo, za vyskusnair nič nedate 🙂 inak nejako som poslednú dobu počula zlé recenzie na folandrol ale nezaoberala som sa nimi tak viac neviem 🙂
Tak som zvedava čo to bude keď to bude, akurát dnes mi prišli , ako ste to brali po 1 denne či po 2 ? Niekde som čítala že rano a večer inde zas že stačí iba jeden ?
Tak som zvedava čo to bude keď to bude, akurát dnes mi prišli , ako ste to brali po 1 denne či po 2 ? Niekde som čítala že rano a večer inde zas že stačí iba jeden ?
@vlocka16 ráno večer žena a muž raz denne

Ospravedlňujem sa za preklep mala som na mysli , Partnerský balíček Inofolic Premium a Folandrol.