icon

Skúsenosti s bylinkárkou Annou Cibulovou pri snahe o dieťa

lienkara
7. jan 2026

Dobrý deň , snažíme sa o dieťatko 3 roky máte skúsenosti s bylinkarkou Annou Cibulovou? Na fb Anna Bylinkova. Ďakujem pekne .

anonym_3cc98f
7. jan 2026

@lienkara len vytiahne peniaze.
preco nejdes k doktorovi a muz na spermiogram.

anonym_6cc30c
7. jan 2026

@lienkara ja som bola u inej pani ktorá sa tiež zaoberá bylinkami ale poradila mi zmeniť aj stravu dala čaj a tinkturu.... Užívala som dva mesiace a podarilo sa... Jedálniček zmenený ktorý aj dodržiavam (som v 17tt)

lienkara
autor
7. jan 2026
@anonym_3cc98f

@lienkara len vytiahne peniaze.
preco nejdes k doktorovi a muz na spermiogram.

@anonym_3cc98f navštevujeme Helios Minulého celý rok sme tam chodili vsetke vyšetrenia máme za sebou muž je zdravý, ja mám zníženú funkciu štítnej žľazy a som bez ovulácie len pomocou Clostylbegytu a Ovitrelle v decembri som mala IUI ktoré nevyšlo .

anonym_3cc98f
7. jan 2026
@lienkara

@anonym_3cc98f navštevujeme Helios Minulého celý rok sme tam chodili vsetke vyšetrenia máme za sebou muž je zdravý, ja mám zníženú funkciu štítnej žľazy a som bez ovulácie len pomocou Clostylbegytu a Ovitrelle v decembri som mala IUI ktoré nevyšlo .

@lienkara tak skus ist inde na konzultaciu a uvidis čo povedia.
IUI ma nižsiu sancu, netreba hned hádzať flintu do žita. Nemaš PCOS ? mozno uprava stravy, schudnúť,..

lienkara
autor
7. jan 2026
@anonym_3cc98f

@lienkara tak skus ist inde na konzultaciu a uvidis čo povedia.
IUI ma nižsiu sancu, netreba hned hádzať flintu do žita. Nemaš PCOS ? mozno uprava stravy, schudnúť,..

@anonym_3cc98f mám PCO a schudla som už 10 kg pri úprave strave a cvičení.

anonym_3cc98f
7. jan 2026
@lienkara

@lienkara tak asi treba este viac ono sa vie aj cyklus pekne vrátiť,

sova7
7. jan 2026
@lienkara

@lienkara hormonálna joga?

ivicatolic
7. jan 2026

@lienkara ja budem bylinkárka.... skúste byť mesiac bez chémie, strava natur, čistá voda, umývať iba čistou vodou, a robte to v prírode/fúúú, neviem teraz v zime/😆